Romantisk och underbarhelg

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar och perfekt helg i göteborg..
 
Vi åkte i fredags morse, var och hämtade mamma på morgonen då ho skulle ha barnen fram till eftermiddagen då pappa & gun skulle komma och hämta dom, tack snälla mamma <3
Vi åkte hemifrån runt 10 tiden och begav oss ut på E4 för att sedan åka av i jönköping och överaska våra fina vänner en kortis innan vi fortsatte mot götet.
Elin blev glatt överaskatt och helt underbart att gå krama om henne, som ja saknar henne.. kan vi inte bara bo lite närmre.. ;) skulle va underbart.. Äntligen fick vi möta sötaste lilla Stella-Lo, underbara unge.. Hon han skratta, mysa, äta , kräkas och somna i min famn.. älskade lilla knyte snart kommer vi ingen och denna gång längre vistelse.. 
 
Resan ner till götet gick kanon, jag körde hela vägen, dock öppnade sig himlen och gav oss kaskad regn, men väl framme i gbg så kom solen.. Inchekade på hotellet och vi byte om och sedan begav vi oss ut på avenyn, och sedan en promenad ner till liseberg.. Där inne käkade vi, åkte karuseller och vann jäkligt mycket chocklad..:D mumma.. 
Blev lite kyligt på kvällen så efter några öl på  liseberg begav vi oss hemmåt till hotellet för att byya om igen och sedan gick vi en sväng på avenyn och myste innan vi hamna på en krog ( tvåkanten) som var speciliserade på gin & tonic så barntendern blanda en mer citrus aktig gin och tonic och även en mer örtig.. Och dom två drinkarna gick på 330:- , billigt? men iaf, dom var helt ok och där satt vi sedan fram till 01,30 ca och bara hade det helt fantastiskt, mycket prat och skratt..
 
Lördagen kom och man hade sovit så underbart skönt, ner och käka hotell frulle, bara det är ju underbart gott.. och vilken frukost.. lång och härlig frukost blev det.. innan vi duscha och gjorde oss iordning för att ta bilen till kungsbacka och freeport.. lite shopping blev det.. en väldigt mysig fm men strålande sol ca 26 grader hade vi..
åter till hotellet för att sedan gå ut på avenyn för att luncha och det blev det på Hard Rock café, vilken super god lunch, personalen vart kanon och stämningen där inne är magisk.. Har inte tidigare vart på Hard Rock café och det fullde alla mina förväntningar.. Efter smaskig lunch blev detr mer shopping, fika , glass och bara mys i nordstan inann vi gevas oss hemmåt för att göra oss iordning för kvällen.. Vi tog en promenad till fantastiska resturangen Maniana (tapas).. hade ritkigt tur då det är drop in kvälls tid om man ej bokat ett tag innan.. men vi fick bort direkt och maten är fantastisk.. vi njöt lika mycket denna gång som sist.. :D rekommenderas starks! 
Efter några magiska timmar där blev det ett promenad till Liseberg, lite spel, lite mys och lite champang.
Väldigt mycket skratt kan ja lova, länge sedan jag skratta såhär mycket som ja gjort denna helg..
 
Idag söndag var det dax att säga hejdå till denna helt underbara stad, staden är helt magiskt både jag och mogge är helt kära i göteborg.. och snart kommer vi igen bara 1 månad kvar.. men denna gång följer tuwis med. en natt på hotell och liseberg blir det.. Då tyra inte kommer uppskatta det så får hon vara hemma, nästa år får hon följa med.. då kan hon åka lite.. :) Mysigt för tuwis oxå att få lite egen tid med mamma och pappa.. och få att vår uppmärksamhet helt själv..:D 
Vi längtar redan.. 
 
Tack snälla pappa & gun för hjälpen med kidsen under helgen, guld värt <3 
Vi är så himla glada och tacksamma för att vi har sådan underbar familj som ALLTID ställer upp för oss och hjälper oss så otroligt mycket. Ni är bäst!!! 
 
Nu ska ja natta Tuwis <3
 
Bild bomb:
 
Min kärlek o jag inne på Liseberg (lördag)
 
Puss på du <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annie

Fina bilder! Du har ju så gått ner i vikt gumms, snygging❤️

2014-06-15 @ 22:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0