Då va dagen slut

ja denna dag, har verkligen inte känns så mycket,,, Det känns inte som att det ska va min födelsedag utan bara som en vanlig fredag!! Men men så är det väl när man blir gammal..

Tack alla som har sms:at,ringt.mailat,skrivit på min blogg och på min facebook och grattat mig, så så jätte mycket värmer att ni tänker på mig idag!!


Ja vad har dagen innehållit, Jooo massa stress.. Skulle städa lgh i fm vi vaknade ju visst lite sent så vid 10.00 så satt vi och åt frukost, vart lite stressad om ja kan säga så.. Vi skulle verkligen hinna allt i lugn och ro innan vi skulle på gäster. Jag dammsög och skura och när jag va klar med skurandet så skulle ja vrida ur moppet i skurhinken och hink jäveln vippade som nästan va full, den stof vid trappen här uppen och vippade bakåt om man  säger mot nedervåningen och va dr det som står där joo så klart barnvagnen... Så hela Tuwas rum, hela köket hela hallen på övervåningen, hela taket mot nedervåningen, tapeten i haller där nere och Tuwas vagn.. Men är det tupiskt..Sånt händer bara när man stressar.. Kl. va då 12.30 kl 15.00 skulle vi få gäster och innan dess så ska ja hinna göra iordning mig åka till Maxi och handa och äta och nu så torka upp ALLT vatten... Kände just då att man bara vill försvinna.. Mogge satt just då me och mata Tuwis men han va tvugen att springa ifrån för det av verklgien vatten över allt... Det bara droppade från taket fyyy faan säger ja bara... Alla våra handukar gick åt.. Ja men vad är det som säger har man inte jobb så skaffar man sig det eller hur??
Men vi hann precis om ja säger så, och det vart pizza på vägen hem från Maxi foket kom mitt i maten , men men så är det ibland..

Så klockan 15.00 så kom Mogger Mormor & Morfar och hanns Mamma... Tack för presenterna!!

Och imorgon så kommer min faster och kusiner ocj senare så kommer pappa& gun och på söndag så kommer Mamma!! Så fullt hus hela helgen..

PS: Mogge har fått nytt jobb... hhihihihi set gick snabbt iof så är det bara timmar än så länge kan bli mer men bättre än inget eller hur...!!

Fick idag reda på en JÄTTE rolig sak av en kompis... Va så roligt så jag fick tårar i ögonen!!! Du/Ni vet vilka ni är... Hörs om nästa helg...


Nääää nu ska jag hänga tvätt och sedan mysa lite med min karl..


Föresten vad tycker ni om dagens IDOL då?
1:Va det rätt som åkte ut..?? Anna!! ??
2:Vem va bäst??

1: Nopp, Johan skulle åkt ut tycker ja.
2: Bäst va Kevin coh Robin...


Ha en fortsatt trevlig fredag!!!










GRATTIS VÅRAN LILLA PRINSESSA
Som i går vart 8 månader gammal
Mamma & Pappa ÄLSKAR dig MASSOR



Visst är hon söt i toffs...
Mammas snutt unge...

Kommentarer
Postat av: Frida

Håller med, Johan skulle ha åkt ut... FÖR LÄNGE SEN!!!



2008-11-22 @ 10:17:44
URL: http://fridaochpricken.blogspot.com/
Postat av: Mormor

GRATTIS mormors snuttunge på 8 månaders dagen,, satan vad månaderna går fort... många kramar å pyssar te guldungen<3<3<3<3<3

2008-11-22 @ 11:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0