Fyrhjuling

Hej på er, när ja kom hem förut ifrån krinolin, så låg Tuwis och sov och Mogge me nästan.. Men det va bara att väcka dom och sedan packa in oss i bilen och bort till andra lgh.. Mogge skulle duscha och sedan skulle vi ut till Mia och Jimmy i maspelösa.. Lilla leo har ju fyllt år.. Av oss fick han någ bilbana eller liknande med massa gubbar o bilar till.. Verkade dom att det va bra, han lekte med den.. Det är ju svårt och köpa födelsedags presenter tycker ja.. även till mitt egna barn me ibland.. Men leksaker går alltid hem ,eller hur?

Hemma hos Leo så bjöds det på fika, glass det va en hitt hos barnen och även för mig.. Det va mumma.. Leo och Tuwis busade imellan åt tillsammans annars så lekte dom på varsitt håll.. Tuwis va i paradiset i deras egna privata lekpark.. Och Leo körde runt på sin fyrhjuling som han hade fått när han fyllde.. Även tuwis va intresserad utav den men ville inte åka utan bara sitta på den..

Hon ville inte me hem hon ville stanna kvar och busa, som du sa mia, det behöver ju inte gå ett halv år mellan varje gång man ses... Bättring.. :D

 



Nu sitter vi i soffan, och sedan vi kom hem så har Tuwis badat/duschat i köket, jag har handtvättat lite underkläder samt så har ja fått bilder från Annie när ja har min brudklänning på mig.. :D Kan inte sluta titta på dom. .:D Älskar den verkligen.. Känns att ja valt rätt.. Och Annies klänning ska bli spännande att se när den kommer för den ska ju göras i rätt färg tar ca 4 månader.. Så den som väntar på nått gått väntar aldrig för länge eller vad e det dom säger.. ?
Mogges kläder ska vi beställa innan jul, så det kommer bli skoj.. kanske prövar min igen då, bara för att.. :D hihihi

Nää nu ska vi se på en film: The bounty hunter nån som sett den?

Om filmen
Milo är en prisjägare som får veta att sitt
nästa mål är sin före detta fru Nicole.
Parets återträff blir allt annat än en trevlig
dejt och Nicoles chans att avslöja polisens
inblandning i ett mord gör inte det hela lättare.
Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att
samarbeta för att säkerställa bevis.

http://www.prlog.org/10581670-the-bounty-hunter-movie-website-win-free-bounty-hunter-movie-tickets.jpg



Just det vi såg ju changeling igår, lovade ju att berätta vad ja tyckte.. Den va helt ok, lång och lite seg men väldigt tragisk och hemsk.. Den satte sina spår i mamma hjärtat om ja säger så..
Se den, rekomenderar den me.. Den är en sann historia..

http://www.ideas4save.com/images/products/single-movie-dvds/drama/Changeling.jpg

 






Beställt , betalat och klart

Ja nu är ja tillbaka hemma igen efter 1,5 g hos Helles sömnad..

Jag måste erkänna jag är helt kär i min klänning.. :D Den är såå himla fin och verkligen JAG.. Och precis så ska man känna va??
Till Annie prövade vi/hon massa klänningar, alla va verkligen jätte fina.. Men den ena stack ut lite mer och den va så fin.. Den påminner väldigt mycket om min men den kommer bli rosa.. Såå himla fint..:D
Är super nöjd med våra val idag..

Både Gun och Annie va med idag och bra med smak och tips och ideér och hjälp..

längtar verkligen ännu mer nu till denna dag.. :D

Nu ska vi till Mia & Jimmy och fira Leo som fyllde 3 igår.. :D

Bye

Pöss


Pröva och fixa

ja iag är dagen här som ja väntar på länge, vet inte varför jag är nervös men jag är nervös och spänd.. Bara för att teste brudklänningen ännu en gång och verkligen fixa den efter mig denna gång.. Samt hitta en klänning till Annie.. Shit va nervös ja är.. Samtidigt som det ska bli såå skoj och spännande.. Tänk er då att ja är nervös nu för att fixabrudklänningen hur nervös tror ni ja kommer va straxt innan ja ska gå in i kyrkan då.. Shit ja kommer skaka...:S
Men det är min dröm att bli fru den den man jag älskar så högt på denna jord.. Så när ja ser honom där framma vid altaret så förhoppningsvis kan ja inte ta mina ögon från honom...:D Så kanske det mesta nervösa släpper..
Pappa kommer säkert va nervös me, han som ska lämna över mig vid altaret.. Min lilla pappa.. :D Komemr bli såå bra!!

Ja ville bara skriva av mig..:D Det är mycket prat om bröllopet men ja hoppas inte ni tar illa vid er, inte mina vänner heller.. Tror ja kanske pratar mycket om det provat oxå.. Säg till isf om ni tycker det är tråkigt och jobbigt.. För mig är det sådan upplevelse så ja kan inte sluta.. :D

Nu snart ska ja o Tuwis åka in till stan och in på banken för att fixa lite... Sedan bär det av till Hjulsbro och Helles/krinolin... Tack snälla Fia för att du kommer in.. :D

Ha en bra Tisdag

Pöss på er

http://www.helles.se/images/9133682_1_6.jpg

 


Salt

Ikväll somnade Tuwis direkt efter middagen, runt kl. 19 så somnade hon i soffan till Dumbo..:D Gullungen.. Hann inte ens säga nattis till henne.. och när ja inte hinner göra det så känns det som det är nått ja glömt och saknar.. Men jag har vart inne och pussat på henne flera gånger, hon sover så sött.. Mammas lilla snuttis..

Imorrn blir det att mäta och fixa bröllopsklänningen, och välja ut Annies klänning me.. Gun ska me och Annie såklart..Mogge är inte så intresserad så han slipper.. Så ja har två som e me om smak och råd.. Det är bra.. :D Kommer bli skoj och spännande.. och nu är det verkligen på riktigt och nära.. :D Shit va nervös man blir.. Det kommer troligtvis va en av dom största dagarna i mitt liv iof inte större än när mitt/mina barn föds..

Ikväll har vi kollat på film igen, filmomaner eller nått har vi blivit.. Vi såd filmen Salt med Angelina Jolie riktigt bra faktiskt.. Vi pratade inte med varann på hela den första timmen..
Se den rekomenderar den starkt...

Betyg: 4 / 5

Om: Evelyn Salt (Angelina Jolie) är en CIA officer som har svurit en ed om
trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt landet. När hon blir anklagad för att vara en rysk spion flyr hon för att rentvå sitt namn och för att en gång för alla visa att hon är en sann patriot.


http://www.imfdb.org/images/5/5d/Salt_film_poster.jpg

 

Nu ska vi se ännu en film med Angelina Jolie Changeling, hoppas den är bra den me återkommer med vad ja tycker

 


Påminnelse Om detta!!!!!

Japp nu är jag igång igen med mina partyn, men kände att det va länge sedan och är sugen på lite ny inredning till hösten som väntar oss..

När: 3 September

Klockan: 18.00

Var: Hemma hos mig

Vilka visar produkter: Innerum
.se

Jag hoppas att så många som möjligt kommer, dom har jätte fina saker till bra priser..
Hör av er till mig antingen via kommentar här på bloggen, mailen, sms, msn lr facebook om ni kommer.. Men det tror ja ni gör va? :D




 

 

 

 

 

 


Höst jacka..

Va inne på H&M hemsida och hittade en höst jacka till mig, men fick lite frågor i huvudet..
Är den snygg?
Kommer ja använda den?

Vad tycker ni? är den snygg?

Hmmm tycker det är svårt att köpa jackor, har sådan beslut ångest!!!

Säg vad ni tycker..


 


Lillebror

Ja nu går alla mina tankar till min Lillebror som är på Akuten, han har brytit handleden.. :( Stackare!!
igår på fotbollsmatchen hände det.. Usch!! Bryta handleden är inte roligt kan ja säga, gäller verkligen att rehabliteringen är bra och funkar för att få tillbaka styrkan i armen igen.. Samma som tidigare... Lider med honom.. :(

Men en rolig sak hände samtidigt som ja fick detta om lillbror.. ja fick VG på min sjukvårds uppgift.. :) Helt underbart skönt.. Va lite nervös inför den men det gick ju bra det me.. :D Toppen..

 

http://www.andrebakos.com/wp-content/uploads/vg.jpg

 


Eclipse

Måndag idag, veckan börjar om igen.. helgerna bara rusar förbi.. Man hinner ju inte me.. Tyärr.. Men det är bara att vänja sig.. För i framtiden kommer det se precis likadant ut.. Ja låter lite bitter nu märker ja.. men så här kommer ju det se ut.. Man är ledig 4-5 veckor på sommaren kanske en vecka under jul om man har tur.. Annars ledig helger.. Eller inte ja kanske om ja forsätter inom vården.. Nää usch vad negativ ja låter.. hahaha Kanske för att huvudet är som et tuggummi..

Natten har vart lite halv jobbigt, me min huvudvärk och Tuwis vaknade och va helt hysterisk... Lille snuttan.. Helt okontakt bar, mogge fick inte röra henne,, Bara mamma idessa lägen.. Så ja satt inne på hennes rum med henne i famnen i ca 40 min och försökte få henne lugn.. Det gick tillslut.. Det gör verkligen såå himla ont i hjärtat när hon blir sådan.. Hon bara gråter och gråter, och är hysterisk.. Men ja tror hon drömde me för hon va inte kontakt bar.. Så fort ja fick kontakt med henne så slutade det och hon bara kramade mig.. Mammas prinsessa.. Tror att det kanske är mycket drömmar, tankar i utvecklingen just nu.. Hon har vaknat flera kvällar och drömt .. Mycket intryck, dagis har börjat igen och ja kanske lite växt värk.. Hon har ju verkligen skjutit iväg på längden.. Och vad ja hört så gör det ont..Mammas & Pappas allt.. Våran lilla finaste tjeja!! Kärleken till ens barn går inte att beskriva, den är så otrolig stark, man gör vad som helst för ens barn.. Och ja tror inte att man förstår det förens man har fått egna, tyvärr!!!
Ja gjorde inte det iaf, kan ja erkänna!!

Tuwis i idag på dagis, skönt för henne att träffa dom andra barnen, jag har legat halva dagen för försökt kurera mig, huvudvärken är värst.. Lite lika snorig längre, eller inget snor alls.. Skönt.. Så jag har vart i andra lgh och duschat och sedan åkte vi hem igen.. mogge är ju på jobbet på kurs igen.. Ja ska hämta min prinsessa nu..Ska bli mysigt och ha henne hos mig egen efter några timmar..

Idag kom löparna till bröllops dukningen, shit vad fina dom va..:D Detta kommer verkligen bli hur bra som helst. har även beställt diamant konfetti som ska va dekoration på borden.. Hihih Enkelt och snyggt... Shit vad ja längtar.. Imorrn tisdag ska vi förhoppningsvis fixa min klänning samt Annies.. hoppas Fia jobbar.. :D
Mogge o ja har ju även tänkt om att han ska ha en grå kostym på sig ist för en svart.. För bröllopet kommer ju gå i rosa och grått/silver.. Men vi får se.. Men troligen kommer det bli så.. :D Fint va!!
Och så är det klart att min älskade kusse Amelia ska sminka oss hon är ju stylist.. :D Och min syster fixar hår.. :D Vilka brudar det kommer bli av oss annie.. :D Och så kommer min bästa finaste vänn som alltid finns där för mig stå vid min sida och va sååå himla vacker.. Och min snygga blivande man tätt intill mig.. Shit vad ja längtar tårarna kommer redan nu när ja bara tänker på det.. :D  Jag är sååå LYCKLIG..

hihih

Ps: såg Twilight Eclipse igår, den va snuskigt bra.. se den... Älskar alla tre filmer.. :D Måste komma en till...

Ha en bra dag.. :D

pöss

http://www.seyoh.com/wp-content/uploads/2010/07/twilight-eclipse.jpg

 




Filmer

Ja idag är det verkligen söndag, det regnar ute och vi är genom förkylda.. Inget skoj.. Känns som det är vakum i hela huvudet.. Usch.. Vill inte!!

Men iaf så har ja sett 2 filmer som ja länge velat se och domva lika bra som ja trodde dom skulle va.. :) Filmer dom verkligen är värda att se..

Första filmen är:

Remember Me

Om: Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

 

http://www.twilightsaga.se/wp-content/uploads/2010/03/remember_me_movie_poster.jpg

 

Andra filmen:

 

Brothers

 

Om:Soldaten Sam lämnar frun Grace och deras barn för ett uppdrag i Afghanistan. Under tiden flyttar hans strulige lillebror Tommy, som just kommit ut från fängelset, in hos familjen. Snart befaras Sam ha omkommit i strid och i hans frånvaro uppstår en oväntad romans mellan Tommy och Grace. Men en dag kommer Sam hem...

 Baserad på Susanne Biers hyllade biosuccé Bröder

 

 

 

 

http://www.lyricis.fr/wp-content/uploads/2009/07/brothers_teaser-revised-2.jpg

 

 


Regn och mer regn

Ja igår hade vi gårds fest, der började bra kan ja lova. Musiken kom på barnen busa, grillarna tändes och när vi skulle sätta oss och äta så öppnades himlen.. Han där uppe vill inte att vi skulle ha skoj..
Alla trotsade vädret satt med parasoll, paraplyer.. Så vyn uppifrån va nog rolig.. :D Hahhaa
Vid 19 så verkligen spöregnade det, vi packade in och la barnen... Killarna satt kvar och drack, sedan kom ja o en tjej till ut.. Men vid 21 så vart det blött och kallt kan ja lova.. Så då gick vi in till oss.. Tuwis sov såå sött och stördes inte.. Eller vi va 4 st , 3 efter ca 20 min.. Så vi satt bara och prata ... Ja råkade somna inne hos tuwis vid 24.00 tiden när hon vaknade till.. Mogge kom in och väckte mig vid 01.30 eller nått sådant, då hade även dom 2 gett upp.. :)
Men det va skoj. måste säga att vi har nog dom bästa grannarna.. :D Super trevliga allihoppa..!! Tack för igår.. :D

Idag är min förkylning värre, totalt täppt,samtidigt som det rinner.. Usch, detta gillas inte kan ja lova.. Mogge jobbar.. Så dagen kommer bli väldigt lugn..:D

Ikväll blir det att titta på Twilight Eclipce..:D Längtar!!

Ha en bra Söndag

Pöss på er

http://liberius.blogg.se/images/2009/y1ppyfdvqinlwpl1dheozdnyikfjbb3xut4g2ub20kv8vlkcephpyuwltw2hxd69ei9cy6zl67odl8_picnik_28322218.jpg

 


Gårdsfest

Ja idag är det 8år med mogge, känns underbart.. Men känns inte som 8 kan ja lova.. Tiden går ju sååå snabbt..
Vi har inte firat den och kommer väl inte göra det heller.. Det är vi i vanlig iordning.. Men vi brukar fira årsdagen med att gå ut och äta men inte iår...

http://webs.rps205.com/teachers/svenneman/images/F9BD4DC8BF74491198B15914F3874A4F.gif



Idag har vi vart på IKANO en sväng, vi va tvugna att köpa en nya batteriladdare våran glömde vi på Öland.. :( vi shoppa lite gott att dricka till kvällen..
Klistermärken till Tuwis och pottan, så varje gång hon kissar eller bajsar på pottan så får hon ett klistermärke.. Hon är själv valt dom.. :D
Så nu sätter vi igång med potträning..

Kvällen kommer bjuda på gårdsfest, supertrevligt.. Vi har ju så himla bra och underbara grannar.. Tuwa älskar deras barn och dom är i samma ålder.. Toppen bra.. :D
Så det kommer bjudat på lite grillat, bassa bus, kubb och lite spel och sedan när barnen lagt sig så kommer vuxendrickat fram.. :D

Så nu ska ja plantera mina blommer ja köpte igår innan festen startar.. :D

Ha en bra kväll..

Pöss på er

http://www.kubbuk.org/USERIMAGES/kubb%20yellow.jpg



Fia & Mogge = 8 År

Ja idag Lördag den 28/8 så är det en speciell dag..

Vi har idag vart tillsammans i 8 år... Shit vad tiden går fort..
Och för varje dag älskar ja denna karl mer och mer.. Kärleken till honom blir starkar och starkare för varje dag som går..
Och i vår blir vi man och hustru, helt underbart!!

Under dessa år så har det hänt massa saker, vi har gått igenom både sorg och lycka tillsammans... :D
Vi har fått en fantastisk dotter tillsammans.. Hon är helt perfekt.. En del av mig och en del av honom kan inte bli mer än perfekt..:D Eller hur?

Grattis Älskligt på
8 års dagen
Puss & Kram
Din Fia





Vigselringar

Vi har tittat länge på många olika ringar och vi har fastnat för vissa.. Vi sa att vi skulle ha nått annat material än stål som vi har i förlovningsringarna.. Men vi trivs såååå homla bra med dom.. Dom är hållbara, min ring är lika blank och fin som när vi förlovade oss för 4 år sedan.. Mogge som använder sin ring hela tiden när han arbetade som plattsättare och den är inte förstörd.. Så mycket väger att vi ska ha stål nu me.. Men vi får se..
Har hittat massa fina ringar i både stål och i silver.. Vill ju ha nått som alltid kommer passa, som är fin och som vi gillar.. Och tål mycket!!
Men vi får se vad vi fastnar för.. Här är vissa som vi har tittat på och fastnat för.. Tack vare att ja sak köpa en helt ny förlovningsring oxå så är någon av dessa vi tittat å så bred så det kommer li 1,2 cm brett, lite väl kanske, men har inte stängt den ideén utan vill testa det innan..  Vill ju ha nått som syns på fingret inte nått fjuttigt..

Ja ja vi får se, det är ju 8 månader kvar.. :D

 

 

 

 


Torsdag

Ja idag har vi verkligen haft en mysig familje morgon, det va verkligen länge sedan om ja säger så.. Har inte Mogge jobbat så har ja.. :D Men det leder ju till pengar och det behövs för om 8 månader så står vi i kyrkan och har världens finaste bröllop...:D

Idag har vi beställt löpare till bröllops dukningen, cerise vart det, lite halv glansiga.. Vi har tittat på dom flera gånger men nu är dom våra.. 9 paket blev det att handla och ja hoppas verkligen att det räcker!!!
Dukningen kommer bli så fin, längtar tills ja får börja ... hihihi

Idag ska Mogge på kurs igen mellan 13-15, och vad ja o Tuwis ska göra vet ja inte,.. Hon har börjat lite lite snorig och så så vi får nog hålla oss inne och bara mysa och leka på rummet.. :D Det regnar ju endå ute.. :( Jäkla skit väder med andra ord..

I em så åker vi till blomster torget och köper lite blomser till framsidan och balkongen,.. Nu har det länge utan blommor.. Ser inte så skoj ut och det är mycket finare och mer välkomnande när det är blommor eller hur??

Får se om ja får lite tid över kanske ja sätter mig och pluggar lite me har lite uppgifter att lämna in om ja säger så.. :S Men skönt att den vanliga vardagen har kommit igång nu igen..
Nu är det bara att hitta ett heltids jobb till baby me, nån som vet nått tveka inte att höra av er!!

Ha en bra Torsdag
Sådana löpare blev det:

Bordslöpare, Cerise

 


Plugg Plugg

Ja idag har ja vart i skolan, sjukvård på schemat.. Det är verkligen en rolig kurs men mycket att ta in om ja säger så... Mycket olika begepp och läkar språk som vi måste kunna.. Och det har vi gått igenom lite idag.. och även gått igenom mag och tarmkanalens sjukdommar.. Där känner ja mig hemma om ja säger så!! :D  Inte så konstigt kanske..:D

Efte skolan så gick ja en sväng på stan medans ja vänta på bussen hitta och köpte ett par skor på DinSko för 200:- inte illa.. Ett typ converse skor men de är itne converse med låg kilklack.. Mogge tyckte dom va skit snygga.. Så det va bra ... och 200:- inte katigt för ett par skor om ja säger så eller??

Ja hämtade Tuwis på dagis vid 13.30. hon bara flög upp i famnen på mig.. Och lagom när vi gick ut från dagis så kom regnet, men som tur så ville tuwis sitta vagnen så då gick det lite fortare hem.. Eftermiddagen har vart lugn mogge har jobbat till 20.00 så han va inte hemma förens vid 20.30 ca. och då sov snuttan ja la henne vid 19.30 som vanligt och hon somnade helt sj inte ett pip.. Hon har blivit sååå himla duktigt!! Vi är såå stola över henne.. !!!

Vi har inte idag hunnit åka bort till evakuerings lgh o duscha för mogge har ju jobbat så ja duscah Tuwis i diskhon.. Hon blev ren, det vart lite blött överallt, men vad då det är bra vatten.. Hon tyckte det va skoj..:D Det blev lite krångligt att tvätta håret på henne men det gick det me till slut.. :D Hhahah

Sedan ja la tuwis och fram tills nu så har ja suttit och pluggat, gjort 1 av alla uppgifter som ska in.. Är skapligt trött i huvudet.. mellan 19.20. 22.15 har ja sutttit inte ens tagit en rast, bra jobbat.. men tiden har bara sprungit iväg.. :D

Imorrn torsdag redan, skönt då ska dom komma och mäta fukten i badrummet igen, håll tummarna nu att det är torrt,, Ja vill ha mitt badrumm/tvättstuga tillbaka nu!!!!

Ja ja vi får se imorrn..

Ska krypa ner i soffan nu me min älskade..

ha en bra kväll.. :D


http://www.everand.se/shop/250/img19/h4519/34519-rescaledpic-300x300.jpg

Sådan broch ska ja ha.. :D Fin va!??

 


 


Bröllops monogram

Har nu på em/kvällen suttit och pillat lite med olika monogram, är så petig och ja vill ha det perfekt.. Men vad är perfekt igentligen..

Här är två st ja har gjort i dag...

Vilken ser bäst ut?
Dålig bild men kort taget på dator,,,

 

 

Båda går i rosa och gråa toner..

Vilken är finast om man säger så??

Monogrammet kommer pryda, inbjudningskorten, festhäftet, bl.a!!!

Pratade med min bästa och älskade vänn och min tärna idag, tur att ja har dig.. Detta bröllop kommer bli helt underbart..Toppen skoj kommer vi ha.. Vilken fest!!! Hahah Vi längtar verkligen.. På tisdag ska vi åka och titta på klänningarna och allt man ska göra med dom.. :D Kommer bli super skoj.. !!!

 


Vänner

http://1.bp.blogspot.com/_sjIQK5eOVZw/TCw2-oDsgLI/AAAAAAAAB3s/VnHqBefHrTk/s1600/v%25C3%25A4nskap.jpg

du vet vem...

 


Vårt bröllop

Ja idag va ja ju på mag och tarm och blev intervjuad, trodde ja me skulle få lämna blod men det va nästa gång.. Flyt ska man väl ha nån gång.. :)
Ja åkte me Mogge in till stan så ja gick där inne lite, är ju ute efter lite mer dagis kläder till sessan, hittade ett par byxor och 2 t-shirts på kappahl för en mycket billig peng, REA är mycket bra.. Sprang även på lillasyster och charlie där uppe.. Och fick sällskap upp till sjukan via en promenix dit, hon skulle nämligen oxå dit kl: 13.. Skulle hälsa på en kompis som hade fått 2 små killar.. Tvillingar alltså..

Intervjun gick bra, ja fick berätta hur ja mådde innan ja fick diagnosen, hur mina symptom va innan, hur det gick till när ja fick diagnosen.. Vad det är ja tycker är jobbigt med sjukdomen, vad ja för undvika för att ja har den.. Vad som utlöser det,hur min familj mår, hur dom tog nyheten då ja fick diagnosen, hur mycket/om ja får välja bort saker i livet.. Vad ja äter för medicin.. Hur ja tycker läkarvården är.. Jag ja va helt ärlig.. Ja tycker att den är skit.. Att det ska ta sådan tid innan man får hjälp, att man inte blir betrodd.. Hur psykiskt dåligt man/ja mår..
Denna gång när ja berättade va nog den första gången ja inte grät.. En fram steg.. Annars har tårarna alltid kommit.. Det va som ja sa till henne att, min sjukdom är min värsta fiende, jag hatar den kommer aldrig gilla den men ja kommer heller aldrig låta den ta över mitt liv..Och ja har mål med livet som ja vill och kan göra även att ja är sjuk och kommer va det resten av livet!!! :( Inget skoj men måste ju se frammåt, eller hur? Kan ju inte bara stå och stampa.. Men ja har oxå världens bästa familj och släkt och världens bästa vänner som ställer upp och finns där dygnet runt.. Utan er skulle det va mycket svårare och jobbigare!!!  TACK!!!

Jag tog 15.00 bussen hem och sprang på Mogge utanför Tuwis dagis, tajmin om nått.. :D Hihihi så då gick vi in o hämtade henne tillsammans,, Hon vart så glad.. Sedan åkte vi till Stadium och köpte skor till Mogge och vad va det ja skrev i inlägget innan, det blev ett par vita Fred Perry skor.. Och bra tajming, det va 20% på alla skor så det va bra.. :D Och han e nöjd.. Sedan blev det ett varv på Toys´R´us köpte födelsedags present till Leo som fyller 3 nu siste augusti men även Tuwis fick en leksak.. Hon fick välja sj och det blev Shrek Bebis med vagn.. :D

Vi sprang på min faster Madde, o mina kussar Amelia och Philip så vi följde me dom hem, ja lånade duschen och vi snacka mycket skit, drack kaffe.. Det e verkligen helt underbart där hemma.. Känner mig som hemma...Tuwis o Philip leker så himla bra tillsammans.. och ha skit skoj ihop såå skoj och se och umleva!!:D

Ja funderar på att köpa boken " Vårt Bröllop" en fyll i bok och sedan en minnesbok.. :D Men ja vet inte vad tycker ni? Skoj och ha i framtiden.. Hmm ska fundera lite till!! :D

Nää nu ska ja slappa lite innan sängen, imorrn skola igen!!:D Sjukvård på shemat och handlar om Mag och tarm..:( Känns lite sådär, tycker att det är lite halv jobbigt.. Men men..

Pöss på er

http://vackrapaket.se/images/brollop%5B1%5D.jpg
















 



Mag och Tarm studie

Ja nu har ja precis ätit frulle med min karl.. Och vi ska snart åka.. Han sak till jobbet på kurs idag me och ja ska till US..

Ja åker ju me honom in till stan och stossar runt lite innan ja ska va på mag & tarm och lämna blodprov...och bli intervjuad.. Spännande.. :D

Annars händer det inte så mycket här hos oss.. Ska troligt vis åka och köpa ett par skor till mogge i em.. han fiock pengar av pappa & gun när han fyllde som passade bra.. Han är stort behov utav det.. Tusen tack !!!
Tror det blir ett par Fred Perry skor..Han vill ju ha ett bar gympa skor om man säger så, vita i skinn. Så det låter och passar in på ett par sådana..

Nehe nu ska vi åka..

Ha en bra tisdag..

Pöss på er

http://antonkraft.blogg.se/images/2009/fred-perry-sko_25998240.jpg

 


Iphone är hemma

Jobbade i natt ju, den va lugn.. På ett sätt skönt men på ett annat tråkigt.. För man bli lite halv seg mellan varven.. Men det gick bra som sagt... Ja hann ju inte sova nått innan går och det kändes.. Mn somnade inte, höll igång hela natten.. Va hemma vid 7.30 ca och somnade direkt.. Tuwis vaknade när ja kom hem men hon somnade om igen.. I min famn.. Så Mogge o Tuwis försov sig idag, vaknade vid 10.15 Tuwis skulle va på dagis kl: 10.00 men men det gjorde inget.. Lätt hänt..
Ja sov fram till 13.00 ca, kunde sovit längre men vill ju kunna somna inatt och vill ju heller inte förstöra hela dagen.. Va annat om man skulle jobba i natt me.. Men det ska ja ju inte...

Mogge och ja va och hämtade Tuwis på dagis vid 14.30 sedan åkte vi till tornby, Mogge skulle till jobbet och gå sin kurs medans ja o tuws shoppade lite.. Vi skulle inhandla lite dagis kläder till sessan.. Hittade inte så mycket tyvärr.. Köpte 6 par strumpor till henne, ett barn cerica mjukis byxor, spännen hello kitty såklart, ett par överdragsbyxor och en klänning.. Bytte även Mogges tröja han fick av oss när han fyllde, men hittade en annan så la till 100:- och bytte till en helt annan tröja.. En skit snygg t-shirt bred randig vit/blå.. Den satt klockrent..!!!Han vart mycket nöjd och glad och det e huvudsaken!!!

Ja och när ja va på IKANO så hämtade ja min Iphone som gick sönder för X par veckor sedan, ja fick en helt ny.. Nu e den hemma igen och det känns sååå skönt ska ni veta.. Har känt mig lite halvt naken när ja inte haft den.. Har ju allt i den.. Men som sagt fick en helt ny, och en ny uppgradering i den oxå... Lite roligare och fräschare än tidigare!!!
Så nu känns det som allra första gången igen.. :D hihihihhih

Kvällen har vi inte gjort så mycket Mogge har suttit med korpen handbollen, kommit på ett namn och kontaktat alla som ska va me.. Såå himla skoj att dom ska spela igen... Skoj för Tuwis att se pappa spela.. Hoppas verkligen att knät håller även denna gång, kanske ligger på OP sammtidigt.. *skämt*
Mitt knä har vart bra fram tills idag, fick sådant extrem värk på baksidan av knät och det gjorde ondare o odare och det började svullna upp.. Men ja hoppas verkligen inte att det är nått.. Ska ju till ortopeden den 7 september se vad dom sägen...  Sjukgymnast antagligen..

Imorrn ska ja upp till Mag o tarm, ska va me i en studie,, ska lämna blod och bli intervjuad om min sjukdom, vad ja tycker om sjukvården , bemötandet... Och ja ska va helt ärlig om vad ja tycker... och ja tycker det e skit..
Nehe, ska mysa lite med min blivande man..:D

Ha en bra måndags kväll

Pöss påer

http://www.david.nu/bilder/iphone-3g-svart-vit.jpg

http://www.waldenfeldt.se/images/handboll.gif

 

 

 


Nattjobb

japp söndag idag, och det vart vart sol och hur skönt väder som helst.. :D
Mogge har jobbat idag mellan 10-17, pappa & gun kom och hämtade oss vid 12.30..Skönt och slippa va här hemma i svinstian.. :)
Vi har flygit drake, busat och massa annat skoj.. Tuwis har hjälp morfar att plocka ogräs..

Mogge kom och hämtade oss vid staxt efter 17.00 så åker vi till evakuerings lgh och duschade.. Skönt!!
Och nu sitter vi här hemma.. Jag har försökt vilat lite men det har vart mycket svårt... Usch..
Dom ringde imorse från Åleryd och fråga om ja vill jobba inatt..och ja kunde ju inte säga nej.. Behöver pengarna till the wedding.. :D
Detta bröllop kommer bli hur underbart och perfekt som helt, tror vi iaf..

Nu nu kommer ja jobba 21.00-07.00.. Och imorrn kommer ja troligen sova mesta dels av dagen.. Men em ska vi till IKANO för att ja ska hämta min Iphone, äntligen, vi sak köpa present till Leo som fyller och vi ska köpa kläder till snuttan.. Hon har ju växt nått enormt på längden.. Så många byxor börjar bli väldigt korta!!!

Ska umgås lite med min fina familj innan vi ska åka och jobba.. Så ha en bra söndags kväll och natt..

Pöss på er

http://blixman.blogg.se/images/2008/jag_r_pigg_1203634902_50920.jpg




Vår Lördag

Ja idag har ju mogge jobbat.. :D På sin egna födelsedag, men det gör inget säger han.. Denna dag känns som den kvittar.. Han blir ju bara 29 år .. Men såklart man vill bli firad lite eller är det bra ja som vill det?  :)

Ja och Tuwis har vart ute i Ekängen under tiden Mogge har jobbat, här hemma går det ju inte att va i oredan.. :( Håll tummarnar att det är torrt tills torsdag när dom kommer och mäter igen.. Hoppas Hoppas... Annars blir det ännu en vecka till i detta.. :( och det skulle inte va skoj ka ja lova!!!

Mogge kom och hämtade mig o Tuwis, vi åkte hem en sväng så mogge fick göra iordning sig, sedan drog vi till Ljungsbro.. Vi va bjudna till Annie, Fredrik och Elliot på middag och bara massa mys.. Och alltid lika trevligt.. Och super god mat!!! Tusen tack!!!
Tuwis va det full rulle på hela tiden, hon satt och snackade och åt vindruvor, hon va verkligen inte tyst många sekunder... 1000 frågor.. hahha gullunge.. Vi trodde ju att hon skulle somna i bilen hem , men icke hon va vaken och fortsatte prata hela tiden.. Såå himla go och söt så det är inte sant!! Shit vad ja älskar denna lilla tjej!!!
Nu ligger hon i sängen, och ja hoppas hon sover för hennes eget bästa..
Imorrn jobbar Mogge me, sedan får vi se vad som händer!! :D

Nää ska krypa ner i födelsedagsbarnets famn och få lite kärlek.. ;)

Ha en bra lördags kväll/natt..

Pöss på er

http://blogg.vk.se/uploads/303/images/grattis.jpg

 

http://2.bp.blogspot.com/_jRWOPbmqA7s/Slr7A_yeisI/AAAAAAAAABg/cMvtT8FCLHs/s320/farsdag.jpg

 

 


Mogges Födelsedag

Vad är det för en dag, Vad är det för en dag,
-Jo det är ju Mogges 29 års dag
Hurra Hurra Hurra

Och din födelsedag får han fira på jobbet, skojsigt för honom eller ej..
Men vi firade honom lite igår, han fick paket och vi hade en mysig födelsedag
Ni skulle sett va snygg han va en 1 av dom nya t-shirtarna han fick av mig och Tuwis.. Ullala.. :D
Iveckan ska han få ännu mer paket av mig och tuwis..jäkla CSN:s fel att han inte får dom idag..
Firandet av honom sker när vårat badrum e klart!!

Han önskar sig:
  • Presentkort på Stadium
  • Björn Borg / Calvin Kein Kallingar
  • Kläder
  • Pengar

Det är vad han sagt till mig..

Grattis igen älskling ses senare sen
Älskar dig MASSA

Grattis Pussar till världens bästa pappa och blivande Man ;)

Din Tuwis & Fia





Ska göra precis som pappa.. :D


Rix Fm Festival

Ja vid 18.00 så packade vi in oss i bilen.. Tuwa har ju inte pratat om annat än Manboy sedan vi sa att vi skulle åka och titta på honom..;D
eller Manboyen som hon säger...D:

Vi tog väl den sista p-platsen på akilles p-hus, det va mycket folk överallt..
Vi parkade och sedan åkte ner och möttes av mycket umgdomar, mycket folk.. Massa barn.. Skoj..
Det drog i gång vid 18.30 men inte med det vi hade hoppats på.. vid ca 20.30 så kom Manboy på,, Tuwis sken upp som en sol, satt på Mogges axlar och va helt stel, vi fick inte kontakt me henne.. Hon va helt inne på Eric saade...Han spelade ju inte Manboy direkt men så fort  introt börja så börja tuwa klappa händerna.. :D
Sååå skoj o se henne.. Vet precis hur det kommer bli när hon är ungdom, en kopia av mig..:D Så som ja va när Backstreet Boys va stora!!! Ha Ha ha

Efter Manboy så va det Martin Stenmark, det bästa.. Men då gick vi upp, det började bli kallt och tuwis va lite trött.. Men han är mycket bra, men snart ska ja ju se honom igen... :D Den 24 september.. Men ja missade bara 1 låt idag me honom..:D

Tog lite kort med min jätte bra mobil ska se om ja får in dom i datorn, så ska ja lägga upp dom.. :D

Nu ligger Tuwis i sängen ja o mogge sitter i soffan och slappar vi e ganska trötta me, mogge jobbar imorrn på sin självaste födelsedag.. Så han har fått öppna 1 present idag.. 2 nya t-shirtar va det i.. han vart mycket nöjd..Och den ena satt klockrent den andra va för liten :( så den måste vi byta!!!!

Nää ska mysa lite med min man ( blivande)

Pöss på er



Titti schultz bilder från linköping

Linköping! Ni höll verkligen världsklass. Magiskt!...

 

Eric Saade på jobbet!

Eric Saade på scen

 

 

 

Mera Eric.

 

Broken Door och Martin Stenmarck.


Evakuerings lgh utan ström

Ja idag fredag, det menas skola,, Gick bra i skolan mellan 9-11.. Arbetmiljö och säkerhet, inget jätte rolig kurs kan ja lova men måste gå den..
Efter skolan så hämtate Mogge mig och vi åkte till GEFAB och valde matta till badrummet.. Fanns inte så jättemycket att välja på, som Mogge säger det fanns fult och ännu fulare och vi valde det fula.. Vart ett mörkgrått golv, ljusgrå vägg och en matchande bård.. Vi får väl se hur det blir när det kommer upp.. Det blir nytt med fult,, Men men det är bara en hyräsrätt iaf.. Inget vi betalar för som tur e!!

Har även vart i kontakt med riksbyggen och vi har fått en evakuerings lgh så länge, på lasarettgatan.. En rivnings lgh.. Inte vacker men funkar att duscha i..Men när vi äntligen fått en lgh så funkar inte elen i den, så det första vi fick göra vad att ringa och fixa det.. Lätt att få tag på nån en fredags em.. Inte!!! Hmmm
Det enda vi kommer göra där.. För vi vill bo kvar, mest för Tuwis skull men även för våran skull.. Skönt och va hemma även att man bor i skit...
Nu nu är vi nyss hemkomna från lgh och vi har duschat och vi ska nu laga mat,, Det blir pressadpotatis, kyckling och ädelost ost..Och dricka gott till men inga alcoholhaltiga drycker för i kväll ska vi in till stan och gå på Rix Fm festivalen.. Erik Saade kommer ju.. Tuwis gillar ju Manboy.. :D Så det ska bli skoj..

Nää ska kolla maten.. Ha en bra fredag..

Pöss på er

http://bacardiboy.blogg.se/lenaph/images/2009/eric_saade_625_66717964.jpg

 

http://www.rixfm.com/images/campaigns/background-information-rix-fm-festival-2010.jpg

 

Tuwis när vi e på Diggiloo Konserten i Juli..:D

 



Tävling barntavlor

 

Jag tävlar hos Carolina om ett valfritt tryck (exkl ram) från Barntavlor

 



0-3 :(

Ja idag har petra och charlie vart här en stund, sedan tog vi bussen hem till dom.. Går ju inte att va här tyvärr... :( Mamma skulle komma me för vi skulle ju på fotboll senare..
När vi kom hem till petra så kollade vi på kissebebisarna som hennes Mini hade fått sååå söta, 3 röda och en sköldpaddsfärgad.. Man smälter!! :D
Jag och petra bakade en kladdkaka, och när Martin kom hem så fick han laga mat.. spagetti och köttfärssås och shit va god den va, mycket bra där Martin.. Tuwis och charlie busa en del och Tuwis tittade me på film när hon blev lite trött och gnällig..
Klockan 18 så kom Mogge och hämtade mig och Tuwis o skjutsade hem oss för att sedan åka vidare.. vi klädde på oss lite mer kläder regnkläder på sessan och sedan så gick vi bort till fotbolls planen.. Fotboll.. Det va Tallboda mötte Åby...
Matchen började bra, första halvlek så tycker ja Tallboda ledde, mycket bra spel men 0-0 i halvlek, andra halvlek gick det inte lika bra.. Tycker dom tappade lite i försvaret .. Robin va inte glad kan ja lova.. Matchen slutade 0-3 till Åby.. Inte bra!!! :( Men kom igen tallboda..
Tuwis gillar fotboll och satt hela matchen och hejade på Robin, inte heja på tallboda utan robin.. Hon verkligen roppa och skrek på honom.. Heja Robin..:D Såå söt.. Sen sa hon till mamma.;) - Kan du springa lika fort som Robin mormor? Sååå himla söt fråga!??  Hahhaha Smart tjej!:D
I andra halvlek så kom Mogge och heja på, men det det hjälpte inte tyvärr..
Efter matchen så fick vi prata med Robin, han va inte nöjd men men,.. Nästa match e mot Linghem hoppas på vinst då... eller hur??

http://hem.passagen.se/ba650/tif-logo.gif

 

Här hemma vet ja inte hur det ser ut, tvättmaskin i hallen, badkar och lister på balkongen täckpapp i hela lgh en fläckt i badrummet damm överallt.. Får lite halv panik och så här vet ja inte hur länge det kommer va.. Imorrn kan ja lova är det riksbyggen som fixar en tillfällig lgh till oss, vi måste ju få duscha och måste ju tvätta.. Går ju inte leva så här när man har barn, eller hur!?

Imorrn skolan mellan 9-11 arbetsmiljö och säkerhet kursen börjar sedan kommer Mogge och hämtar mig och vi ska åka och välja matta till badrummet sedan hämta sessan.. Imorrn kväll blir det linköpings stadsfest och titta på Manboy.. :D

Nehe ska umgås med min blivande.. :D

 

Ha en bra torsdags kväll

 

Pöss på er

 


Renovering

Ja torsdag idag, och idag kom PEAB hit och skulle börja riva halva badrummet,för det va ju det enda dom skulle göra enligt Riksbyggen.. Dom börja riva och mäta fukt.. Hela väggen är dyngsur och golvet me så nu ska allt hela badrummet rivas ut och göras om.. Och det va möggel bakom som vi misstänkte.. Så nu måste vi hitta ett annat tillfällit boende.. Hoppas riksbyggen ka fixa nått, men när vi prata med dom så lät det som att dom inte bryr sig.. Hmm..

Snacka om att man har otur i livet, är det inte magen, knät, hosta, jobb så kommer detta, när det livet bara flyta på och gå som på räls,, Vissa msk har ju den turen.. Men inte vi.. Börjar bli lite orolig för skolan me.. Har 14 uppgifter som ska in på 4 veckor.. Men nu kom detta me och vi måste flytta!!!
Men men sitter på kvällarna,det är inte tiden som är problemet utan att tankarna flyter iväg på annat håll.. Men men!! Så Mogges födelsedag blev ju rolig, eller inte.. Blir inget firande här hemma.. :( Men nästa helg ska vi fira honom och våran 8 års dag!!!

Idag jobbar mogge 11-20 petra och charlie ska komma en sväng, skoj och ha nått annat och tänka på en stund.. Och ikväll så ska vi titta på fotboll, Robin spelar.. Tuwis gillar det, hon älskar verkligen att se på honom när han spelar.. :D Kommer bli skoj, se om petra vill me oxå.. :D

Nää nu ska ja mysa ner mig lite i soffan me min sessa och titta på tingeling, om 1 månad kommer 3:e filmer hem i brevlådan, har ju bokat den för den släpps då..:D Ser vi fram emot..:D

Ha en bra torsdag

Pöss på er

http://giirlylicious.se/files/images/10538_img_4649cc9cf41e6.jpg

 

 


Denna dag ,,, blää

ja denna dag kan gärna försvinna ur mitt liv, dagen började väl bra.. Tuwis va lite arg i morse när vi skulle lämna henne.. Hon höll sig saft i våra ben , men så fort vi går så blir det bra.. Hon gråter ju inte, bara lite butter..

Sedan va det ju kurs start i skolan, det va skoj och äntligen börja med det man har sett fram emot det senaste året.. Kursen Sjukvård, verkar mycket roligt men klurig me.. va mycket uppgifter som skulle lämnas i hela 7 st och så har ja BUS kursen me och lika många där, ja kommer drunkna i skol arbeten denna termin,, På fredag börjar det en till kurs, massa plugg,, Så ni vet vart ni hittar mig.. :D

Ja och detta med CSN, faaaaan avskyr dom verkligen.. inget funkar som det ska... Inget vet vad problemt är heller.. åååå ja blir galen...Hur svårt ska det va och bara skicka ut pengar!!! Alla andra har ju fått det är bara ja kvar!!!! Så nu tror ja int dom vill prata med mig mer för ja vart galen i telefon, väldigt omoget och fel men va fasan..

Och så ringde riksbyggen efter och sa att dom bara byter ytskicktet i badrumet i ena delen, och det gjorde mig ännu argare så honom sa ja mer otrevliga saker till.. Inget går som det ska.. När faaan ska livet flyta på som det ska!!! Kan inget gå som man vill... Är så arg så ja bröt i hop..

Men nu ska ja iaf gå och hämta sessan finnt nått ljus i mitt liv idag iaf.. :D Hon kommer ändra hela mitt humör, de gör hon alltid... Mammas sessa Älska henne så det gör ont..


Onsdag Morgon

Natten har vart kall och såå svettig, vid 5 imorse va ja tvungen att öppna fönstret helt, ja svettades i hjälp..
Annars har ja inte vågat ligga sj i min del av sängen ja har legast så nära Mogge i natt så det är inte klokt.. Sov lite oroligt på förnatten av denna otäcka film men sedan har ja inte märkt av det.. Men den ploppar upp i mina tankar titt som tätt.. jäkla skit film.. Hmmm Aldrig mer se en sådan!!!

Nu ska vi snart gå iväg till dagis och lämna sessan, och ja sak me bussen till skolan, i dag är det start av sjukvård.. skojsigt..

Ha en bra onsdag puss på er


Har aldrig vart så rädd i hela mitt liv

Mogge och ja såg en jäkla skit film, jag har aldrig vart så rädd i hela mitt liv..

Vill ni bli rädda och gråta så se den...
Jag låg och höll i Mogges hand genom näsan hela filmen, ja låg och tjöt som en stucken gris, hjärtat slog i 120 hela tiden.. inte bara mitt..
Usch vilken hemsk film, se den INTE!!!!

Ja brukar inte bli såå rädd för filmer men ja bröt i hop efter och bara tjöt.... Fy faaaan...

Betyg.. 0 / 5

den heter Paranormal Activity

 

Den är snusikt otäck.....Usch!! !

 



Tisdag

Ja tisdag idag och vi är lediga allihoppa idag, hur underbart är inte det!!! ??

Vi har nu ätit frulle och det har vi gjort i 1h nu, hur skönt som helst.. Ja sitter nu i telefon med CSN, jäkla skit..!! Blir galen på dom!!! Grrrr

Idag kommer Tina, Lea , Lina och Theo såå himla skoj, så när ja har pratat färdigt med dessa puckon så ska ja dammsuga, bädda o sedan baka en kladdkaka:) mumma va!!!

nää nu måste ja kila!

ha en bra tisdag..


Roliga tårtor

Ja o Mogge satt och tittade lite på olika bröllops saker på nätet och kom in på bröllops tårtor, vet inte varför tackvare att vi redan har bestämmt tårta och vem som gör den..

Men vi httade massa roliga och annorlunda bröllopstårtor är bra tvugna att visa, och hitta massa fina me. ... :D

Smurf tårta

Burning cake

 

 

Finish tårta

 

 

Forest

 

 

 

 

Roliga va.. :D Och de som gjort dom såå homla duktig..

Va bara tvungen att visa!!

 


Tävling Nova Star byxor


Jag tävlar om ett par valfria Nova Star byxor från LitenPåLandet
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med


Näbb kläder

jaha, måndag och skolan har ja vart i.. Upprop va det. och inget nytt allt är som vanligt eller iof så har vi fått 2 nya lärare.. Ska bli spännande denna termin..
Det va super skoj och träffa alla igen..

Ja tog bussen hem sedan och Mogge mötte upp mig utan för Tuwis dagis så hämtde vi henne och tog sedan en promenix upp till affären idag igen, men mitt H&M paket att kommit.. :D Mössen ja köpte till Tuwis ville hon inte ha hon tyckte inte om den.. Så vi får väl se om ja skickar tillbaka den eller chansar att hon vill ha den till vintern..

Nu är Mogge på kurs på jobbet och ja och tuwis sitter och slappar framför tv:n och har ätit mellis, och ja råkade komma in på en sida med massa fina näbbklänningar på.. Dom va såå fina.. :D

Imorrn tisdag och vi är lediga alla 3, hur underbart är inte det..? Och då förhoppningsvis kommer Tina o Lea.. :D

Näähe ska umgås med min sessa.. :D Innan ja börjar med maten.. :D

Några bilder på näbbklänningar:

nr 1

 

 

nr: 2

 

 

nr: 3

 

 

nr: 4

 

Vilken gillade ni?

 


Söndag Kväll

En mysig mamma o Tuwis dag har det vart idag, underbart att få spendera så mycket tid med henne.. Har mått lite dåligt över att man inte har kunnat umgås så mycket med henne i sommar som vi har velat pga att vi jobbat hela sommaren.. Men vi hade iaf en underbar weekend med dom bästa på öland.. Och vi kommer nästa år me, va så säker öland.. :D

Fm så regnade det ju, så det vart lite film tajm, madicken, barbapappa och dumo inte hela filmerna för efter ca 20 min så vill hon byta.. :D
Vi har lekt med lera, riktigt skoj,, Det va länge sedan vi gjorde det nu så hon uppskattade det verkligen så skoj och se hennes fantasi, och det har hon verkligen bättre än min, ja har nog ingen.. Det är helt tomt! :S
Sen så såg/hörde hon sina kompisar på gården så vi klädde på oss och gick ut och vad börjar det inte göra då, -jo, små regna,, Men men så är det.. Vi vart inte blöta utan det bara dutta lite.. :D Tuwis busa för fullt med dessa 2 skruttungar... :D

När alla andra gick in så gjorde vi det me, vi gick in o lekte med duplo, vi puzza och vi spela memory..:D Tuwis är lite liten ännu men det går bättre och bättre för varje gång och hon tycker det är såå skoj.. :D

Vid 17.30 så kom Mogge hem då började vi med maten, sedan vart det skrubbning av hela familjen och Tuwis satt och halv somna i soffan så vi fick in o la henne som vanligt vid 19.45 ca och hon ville inte sova men hon nudda kudden fick napp o snutt och vi satte på en ljudsaga madicken och vi pussa på henne och sa att vi älskade henne så somnade hon.. :D Mammas skrutt unge..
Och nu på kvällen så har vi suttit o tittat på en film på kanal 5 Girk next door, ja fick många gapskratt.. :D Ha Ha

Imorrn måndag och det menas skolan börjar, upprop kl: 10.. Tuwis ska till dagis och mogge har kurs på em.. Så vi byter av varann nästan.. :( Men hela tisdagen har vi tillsammans, underbart och så skulle Tina o Lea komma.. :D  Såå skoj, träffas allt för sällan..!!!

Nää sängen kallar..

Sov Gott

http://www.tankadirr.com/uppladdningar/girl.jpg

 



Regningsöndag = Film söndag

Ja igår va det lördag för er som inte visste det, hahah såå himla dumt och skriva,, men men vi som läser/följer min blogg vet att ja inte kan skriva, att det inte är min starka sida.. me ja hoppas att ni allafall förstår vad ja menare.. :D

Igår när Mogge kom hem från jobbet så gick vi en promenix, första stoppet va på macken för att pumpa Mogges cyckel sedan till affären för att köpa lite gotte till kvällen.. :D Det blev en promenix på 1,15 min bra motion.. :D
När vi kom hem vart det middag, makaroner och korv, verkligen mys mat, eller ej.. Tuwis va sååå trött så hon hoppade i säng ganska omgående..
När hon väl somnade så satte vi oss på balkongen, tände ljus och öppnade Bacardi Razz flaskan och tog oss ett gott glas av detta och fruktsoda.. Tiden bara sprang iväg helt plötsligt va kl: 23.45.. Den går fort när mna har trevlig..
Det blev mycket prat om bröllopet, minnen från förr.. Ja trevligt helt enkelt!!

Och nu är det redan söndag, sista dagen av "ledighet" imorrn börjar skola... Jag är faktiskt nervös, även att det är 3 :e terminen.. Men som ja skrev i förra inlägget är det nog mycket för vad som kommer hände sedan!!

Idag jobbar mogge och ja & min prinseddan har det mysigt hemma, hon har nu fått sitt lördags godis som hon missade igår och vi ska kolla på film och bara ha en slappar dag i soffan.. mysigt va!! Blir nog kanske lite ute lek me senare.. Men just nu regnar det!!

Vad händer hos er idag?

Ps: Idag är det 2 månader sedan ja slutade med kortisonet och det känns sååå bra.. Mogge säger att ja har blivit smalare i ansiktet och ja känner på kroppen att ja har gått ner lite iaf.. Så det känns väldigt skönt kan ja lova!! Underbart! Hoppas bara ja kan fortsätta utan kortisonet läääääänge nu!!

Nää ska mysa med sessan nu

Pöss på er

http://www.ginza.se/Archive/Images/item_img_verylarge/2136.jpg





Lördag

Ja nu igen, detta med rubriker, jag vet vekligen inte vad ja ska skriva..

Dagen igår vet ja inte vad den bestod utan tuggummi kanske, den va sååååå seg.. Verkade som klockan hade stannat!! :/ Hmm  Men ja fick massa gjort.. Ja har möblerat om i köket.. :) Mogge tyckte det blev sådär, men vi får se har det så ett tag se om vi trivs, ja bäddade rent i Tuwis säng, putsade fönstrena.. Fixade till Mogges CV, tvättade massa.. Ja inget speciellt viktigt.. Joo iof .. Ja satt oxå och gjorde våra inbjudnings kort till bröllopet, dom blev precis så som ja vill ha dom.. Blev mycket nöjd.. Och ja fick mycket beröm av min blivande när han kom hem.. Även han vart mycket nöjd.. :) Gör mig såå lycklig.. Finns det nått roligare än att planera, pyssla och fixa med detta.. Skulle verkligen vilja ha detta som ett jobb.. Hjälpa folk att planera och fixa bröllop/dop mm.. Vilken dröm.. :D
Men iaf efter ca 1,5 h pill så kom ja till detta en fråga som kom upp i mitt huvud: Hur vill vi att det ska vara med de små barnen? Ska om vara med under hela dagen / kvällen ? Bara i kyrka? Eller inte alls?
Tuwis ska ju vara med hon är ju näbb och ring bärare och så är alla barnvakter med på bröllopet så hon kommer nog vara med under middagen och sedan får vi se hur hon är.. Men hur gör vi?
Nå som har förslag? Vi vill inte trampa på någons tår, vill inte såra någon eller göra någon arg.. åååå såå svårt!!
Och det roligaste av allt va att efter ja har funderat på detta så gick ja in på en kompis blogg och vad har han precis skrivit om.. - JO, är barn välkomna?  Dom hade suttit på hans jobb och pratat om exakt detta,, Fick lite hjälp mot rätt riktning, men vi får se.. Ja vet vad Mogge vill men vi måste hitta en balans där så vi är nöjda båda två.. Hjälp oss!?

Sista helgen inna skolan börjar igen, ska bli skönt på ett sätt men oxå oroväckande pga att ja snart är klar och vad händer då? Kommer ja få jobb? Finns det jobb överhuvudtaget? Ska ja plugga vidare? Ja frågorna är många o även dessa frågor pratar vi hóm här hemma, det har kommit på tal att ja kanske ska plugga vidare medans ja älskar det det funkar bra.. är inne isf på sjukgymnast.. Men vi får se!! Helst av allt är ju drömmen att jobba på FL, eller iaf med barn, hjälpa barn ialla olika situationer.. vad vore vi om inte våra barn fanns.. Vad skulle vi göra om våra barn blev sjuka? Nää ja vill hjälpa och finnas där!! Ja älskar verkligen barn!!


Vilket konstigt inlägg detta blev, men ja bara skriver av mig allt..  Många frågor som snurrar i skallen just nu!!

Ha en bra Lördag, njut av varann ...

inbjudningskort, verona

 

http://www.eslov.se/images/18.7e2bda3e11273354f8b800016/barn-fr%C3%A5getecken.jpg

 


Flick släder säljes

Ja i tisdags så gick ja och mogge igenom Tuwis kista som står ihennes rum och iden har ja bara slängt ner alla kläder som hon växt ur.. och ja får inte spara allt för Mogge, det är onödigt och kommer aldrig användas även om vi får en flicka till..  - Jo, säger ja .. Inte allt kanske men lite.. Kommer va ett annat mode då.. och det har han rätt i.. Men har svårt att släppa taget,, Men lite fick vi bort iaf.. Lite ska Tina köpa till lilla Lea, vissa saker ger vi till hjärta till hjärta och resten ska ja sälja.. Så nu ligger massa flick kläder ute på blocket.se..

Så gå in och titta om nu är sugna, det är alla möjliga kläder allt från stl: 56 - 86 .. Både, sommar, vår, höst och ytterkläder..

Länken: Flick kläder

Hittar ni nått så maila mig via blocket eller skicka en kommentar här på bloggen, det kvittar vilket ni gör.. Och så länge annonsen finns så finns det kläder kvar!

http://greenqvist.blogg.se/images/2010/blocket_233144w_84214737.jpg

 


Grattis Till Julius

Vill bara säga
Ett STORT Grattis
till

Carro & Jocke



som den 9/8

fick en liten pojke till

Lille Julius

Och ett STORT Grattis till Jesper som blivit Storebror


Hipp Hipp Hurra för er 4


More Pics @ MySpaceAntics.com

 

 



H&M

Ha va inne på H&M hemsida, ja beställde lite och hittade massa fint till min lilla prinsessa.. Får se om ja betäller mer en annan gång eller om det finns i butik..:D

Förvånande att det är mycket Hello Kitty, inte ja.. :D Hihihi Hello Kitty går varmt här hemma!!

 

Fick en kommentar från Hanna ang pyttedansen här kommer det en länk till den så kan du gå in och titta och läsa lite mer.. Pyttedans ... Va skoj att du fölker mig/oss.. Hur kommer det sig att du kom in på min sida? *nyfiken* Kommer du från stan eller?  Kramar

 

Nu ska ja in o kolla Lindex hemsida, såg i katalogen ja fick hem idag att det hade kommit in massa nytt och fint..:D Kanske blir ett inlägg till idag..:D

 


Torsdag

Ja idag har dagen verkligen inte sprungit iväg.. Mogge har arbetat 7-16 idag skönt för både honom och för oss och ha honom hemma lite..

Det vart en mamma och dotter dag, mycket mysigt.. Vi va ute på fm men bara i 1.5h för Tuwis vägrade va ute efter hon hade stött på en daggmask utan för våran tomt.. Har aldrig hört någon skrika så enormt mycket och högt över en daggmask.. Hon hoppade upp i knät på mig.. Och hon va verkligen rädd, stackars liten.. Ja frågade henne om vi skulle gå och titta på den tillsammans men det ville hon icke.. Efter det så bara gick hon in och tog av dig skorna och sa: Ja vill inte va ute, äcklig mask... Mammas gullunge..!!
Men under tiden när vi va ute så busade vi lite så gott ja kan, försökte rensa plattorna, men det gick ett tag sedan började det värka i knät lite så vi gick in då..
Det va endå igentligen tajm för lunch.. Och det lyxade vi till oss och åt framför tv:n.. Tuwis blir så lycklig när hon får äta där...

http://www.ann.se/bilder/illustrationer/daggmask1.gif

 

Men annars vart det en väligt lugn och seg dag,,, Skönt det me ibland.. Att bara få va tillsammans ingen press inget stress utan bara lugnet sj..

På em så kissade Tuwis på pottan, duktig tjeja så då fick hon en till stjärna på pottan.. :D Man blir verkligen såå stolt över henne.. Men när hon skulle ställa sig upp från pottan så fastnade den lite för hon va lite svettig och allt kiss rann ut men men.. Inte hennes fel.. Hoppas bara det rullar på nu, ibland vill hon gå utan blöja och ibland gråter hon så fort vi tar av den.. Men som grannen säger, helt plötsligt så både vill hon och det går utan problem.. Hoppas verkligen det.. Snutt fia.

http://www.dodde.se/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/113x/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/f/i/file_18_50.jpg

Ikväll har det inte vart så roligt att få Tuwis att somna, hon sover inte än och klockan är 21.45 vi la henne vid 19.30.. Alla dagar kan väl kanske inte gå lika lätt som igår... :/ Men men hon e bara 2.5 år snuttan.. Hon e så duktig på alla sätt och vis.. Kan nog inte ha ett lättar och snällare dotter.. :D Shit vad ja är stolt mamma.. :D

Måste bara berätta med; medans ja lagade middag idag så satte ja på Ice Age till Tuwis hon va ju helt tokig i det för ett tag sedan, och nu har vi inte sett dom på länge.. Men så hörde ja att hon verkligen satt och as garva i soffan åt det.. Och ja började skratta i köket.. Såå himla god hon e..Hon satt verkligen och asgarva flera gånger under filmen lopp...:D

http://www.ubookonline.com/ice%20age.jpg


Nehe, dax att va social eller nått..

Ha en bra kväll..

 


Svit bokad.. :D

Ja ifår hade vi en tv fri kväll, det va skönt tyckte både ja och Mogge..
Och det vart mycket tid tillsammans, för Tuwis somnade i sin säng omgående helt sj.. Vi tappade nästan hakan, men nu har vi kört med detta i 1 vecka så nån verkan ser det ut som det har gett.. :D
Skönt för både henne och oss tror ja, men ja vet att ja kommer sakna att hålla om henne tills hon somnar ibland.. Men men hon kommer ju fortfarande in på nätterna till oss och då får ja ju hålla om henne.. :D

Igår pillade vi lite med detaljerna för bröllopet, ringde runt och kollade med inbjudningarna, satt och skissa lite på dom,kollade runt på olika dekorations tillbehör.. Kollade på ringar och vi bokade hotell rumm till oss på bröllopsnatten..Fick ett sådant bra pris så det gick inte att tacka nej..Kravet Mogge hade va att det skulle va bubbelbad på rummet och det är det.. :D Så allt är perfa.. :D Skönt!! Ja trodde ja va tidig ute och det va ja ej.. Det va massa bokat för nästa år.. 2 helger fanns kvar i maj och juni va nästan fullt.. Så då behvöer ja inte känna mig ensam att jag är tidig ute.. !!!

Vi har lite frågeteckan för under just den dagen, hur allt ska flyta på utan att krångla.. det hoppas ja verkligen inte att nått gör.. Det är våran dag och den ska bli perfekt. Och det tror ja den blir.. Vi har våra familjer där och det betyder allt och släkten och våra älskade vänner som alltid finns där.. :D

Ja just det så är tårtan beställd eller vad man ska säga.. Min älskade vänn Angelica Blohm ska göra den.. Hon rä jätte duktig.. Och såå skoj att min vänn ska göra min bröllopstårta..:D Gör mig sååå glad..
Här e henned bakblogg: Angelicascupcacke.. Gå in och titta vett ja...

Idag är Tuwis ledig från dagis och det blir en mamma o dotter dag, mys frulle började vi me. vi ska snart gå ut en sväng och busa.. Så mycket ja kan me mitt onda knä.. :D Ska damsuga me inte lika skoj men ett måste..!!

Grattis Fiuten som idag fyller 26 år.. :D
Hipp Hipp Hurra

Nää nu ska ja kila.. :D  puss på er


Suttit i telefon

Idag har Tuwis vart på dagis och mogge jobbat medans ja bara har vart hemma och tagit det så lugnt ja kan.. Inget skoj att va sjukskriven.. Men ack så nödvändigt..
Knät är inte riktigt bra om ja säger så... Nu kan ja ju iaf stödja på det.. Men det är lite vinglit och ont.. Och när a böjer på det och ska räta ut det så smäller det till varje gång.. Det kanske e den lilla brosk bitten som e lös i knät som skapar det, men vem vet.. Men idag fick ja en tid till ortopeden, den 7 september ska ja dit.. Det gick väldigt fort.. Skönt tycker ja!!! :D

Men idag har ja suttit en del i telefon, ringt runt och kollat priser på brudbuketter, tärnbukett och corsage.. Och det va en stor skillnad mellan alla blomsterbutiker istan.. Och så har ja ringt runt och hämtat uppgifter och priser på bröllopssviter.. Och ja tror ja har hittat det perfekta för oss.. Mogges krav va att det skulle finnas bubbelbad och på detta gör det de.. Så ska ge förslaget till mogge när han nu kommer hem.. Och så fick fick ett sådan bra pris oxå.. :D

Ikväll ska vi ha en data och tv fri kväll, se vad som kan hittas på då.. För när Tuwis väl sover så är det ju så att man umgås ju inte med varann utan ja sitter vid datorn och mogge vid tv.. Vi pratar knappt för man är helt inne i just sin sak.. Så ikväll så kanske vi kommer på nått nytt att göra tillsammans..:D
Nehe, ska kolla maten nu som står i ugnen, idag bjuds det på lasagnette.. :D Mumma.. :D

Ha en toppen Onsdag

Pöss på er


Bröllopssodan
Lösen:fiamogge

 


Pyttedans

Ja vi har pratat lite här hemma ett tag nu.. Och Tuwis älskar ju musik och att dansa.. Dansar gör hon hela tiden här hemma... Och ja o Mogge är ju mycket musik intresserade me så det är musik på dygnet runt nästan.. Men så sökte ja lite på nätet om det fanns nått för dessa småttningar och hittade detta..

Pyttedans för barn i åldrarna 2-3 år.. Det står så här om det: På Pyttedansen arbetar vi med rytm, musikalitet, kroppsmedvetenhet och rumsuppfattning. Barnen dansar tillsammans med en vuxen. Du som är vuxen deltar aktivt och tillsammans skapar vi en lekfull harmonisk stämning som är lätt att ta med sig hem..
Låter inte detta bra, ja gillade det, och ja tror att Tuwis skulle uppskatta det.. Men ja ska prata med Mogge me såklart, vi e ju två föräldrar..

Eller är det någon annan som vet nått annat för småttingarna att göra!?? Kom gärna med tips och ideér..

http://www.oasenbadmotion.com/res/FunkyKidz/barndans1.jpg

 


Bröllops tårta

Nu är det bara 9 månader kvar... :D Det går fort.. Tycker inte det va länge sedan ja fria.. Då va det 15 månader kvar.. Shit,, tiden bra springer iväg..
Sista tiden har ja o mogge pratat, kikat och räknat på detta med tårta.. Vi va ju inne och vi villa ha.. Små bakelser och sedan en större tårta på toppen... Men priset skilde en hel del från en "vanlig" traditionell tårta..
Det är kanske min kompis som ska göra den, hon är såååå duktigt.. Vi väntar på att få ännu ett prisförslag..

Men här är några tårtor som vi fastnade för:

 

 

 


Inrednings Party

Japp nu är jag igång igen med mina partyn, men kände att det va länge sedan och är sugen på lite ny inredning till hösten som väntar oss..

När: 3 September

Klockan: 18.00

Var: Hemma hos mig

Vilka visar produkter: Innerum
.se

Jag hoppas att så många som möjligt kommer, dom har jätte fina saker till bra priser..
Hör av er till mig antingen via kommentar här på bloggen, mailen, sms, msn lr facebook om ni kommer.. Men det tror ja ni gör va? :D




 

 

 

 

 

 


Tävling almanacka

 

Jag tävlar om en personlig almanacka från personligalmanacka hos Angelica"

För att vara med och tävla behöver du bara lämna en kommentar här och skriva att du är med och varför just du ska vinna

För en extra lott så lånar du text och bild ovan och gör ett nytt inlägg på din blogg (se till så att länkarna funkar) och skickar sedan en ny kommentar här med direktlänk till just det inlägget.


Lägg till mig på bloglovin så missar du inte när vinnaren dras, för du vill väl inte missa din vinst?
Lycka till nu och tävlingen avslutas den 10 Augusti




Akuten

Ja måndage började bra, knät va lite stelt men men.. Tuwis vaknade och va på toppen humör.. Vi satte bara på tv:n så vaknade hon till.. Och det första hon sa och gjorde när ja vaknade va att luta sig emot mig och sa; ja har saknat dig mamma.. :D Hur underbart är inte det att vakna till? Hur underbart som helst. Inga protester att klä på sig kläderna heller.. Och inga protester i nått på morgonen,, Tror hon va lite förväntans full inför dagis...
Vi åkte bilen bort va där vid halv 7 det va inga mer barn där, hon hade med sig frulle, yogurt, färska hallon och smörgås... :D Och hon upp allt.. Bra där sessan!:D

Mogge skjutsade mig till jobbet så ja va där vid kvart i 7.. Men kände ju direkt imorse att detta knä går inte att jobba me,så berättade för chefen.. Så ja fick sitta på vak fram till 9.30 så pappa kom o hämtade mig och körde mig till VC.. För knät svullnade upp mer och ja kunde inte stödja på det.. :( På VC sa så tittade dom på det, och sa direkt att du ska upp till akuten omgående.. Jaha, så det va ju bara att åka upp.. Och min blivande va min stöttande hand.. :D Skönt att ha någon där.. :D Vi kom in ganska omgående, läkaren ville röntga det, men inga "nya" skador en den som va innan, Men svullet och ont gör det.. Dom skulle tömma knät på vätska,, Och det har aldrig gjort så ont som det gjorde idag att tömma det.. Fyyy fasan vad ont det gjorde... Ja grät och Mogge höll mig i handen.. Vilken smärta!!! Usch.. Vill inte göra om det.. Men dom överväger att göra en större operation på mig som dom redan pratade om för några år sedan.. Men vägen dit kommer dröja det är ju inte så att man är elit idrottskvinna direkt och går före ikön... eller? Men ja vart sjukskriven en vecka, får inte belasta knät, pga att så fort man tar på det så håller det på att hoppa ur led igen.. Och det är verkligen inget ja vill... Det sista!! Men det är inget skoj när det va sista veckan på jobbet me... men men det va ju inte med mening detta skulle hända.. Det kunde vara ännu värre.. :S
Men idag gick det fort på akuten mot vad det brukar göra, kom in 10.45 och va där ifrån 14.30, inte illa va?

Imorrn kommer Annie, Freddy och Ellie hit på em och vi ska äta gott tillsammans och bara umgås, så mysigt och trevligt.. Har ju inte sets sedan Ölans, alldeles för länge.. usch .. Vad ja saknar dom!!!

Nu ligger Tuwis i sängen, men vill inte somna, så det är lite skrik och gråt här.. Får ont i mamma hjärtat men vet inget annat sätt att få henne att somna sj.. Dom andra dagarna har det gått bra inget gråt eller skrik.. Men ja tror det är mycket me att hon är trött.. Vart första dagen på dagis sedan 13 veckort tillbaka.. Inte lätt att va en liten prisessa... :D

Men tror det är dax att gå in och pussa på henne igen, mamma hjärtat klarar inte mer.. :D

Tittade lite mer på olika brudbuketter och hittade massa nya som ja fastnade för.. Kolla och se.. Säg vad ni tycker!!!

 

 


Jaha då va det knät...

Ja söndag kväll redan, vart har denna helg tagit vägen..??När man väl är ledig så springer dom verkligen förbi... Usch.. Snälla förläng helgen tack... Vill bara va hemma med min familj och mysa!!! Det är livet tycker ja!!


idag började dagen men en rigäl frulle, med rostad macka, kaffe, flingor ja allt man kan tänka sig,, Mumma.. efter det så började vi städa.. Vi dammade hela lgh, dum iof och damma halva.. Hmm :D
Tuwis skulle självklart hjälpa till, hon fick en skummis och damma med.. Hon är bara inte så duktig på att krama ur den när hon har doppat den i vattnet så det droppar ju över allt.. :) Men men så e det att ha barn, eller hur?
Det tog 2 h att damma lgh idag, men ja tror inte vi missade en enda fläck på dörrar, dörrkarmar, grinden...
Efter damningen så vart det lite trots av sessan.. Hon skulle inte kläder på sig, fast hon ville inte dom kläderna ja la fram och inga andra heller och hon ville inte vara naken fis heller, lät och veta vad hon vill då lr hur?
Men till slut så lugnade hon ner sig och då gick det att föra en konversation med henne, så då fick vi på henne kläderna..Skrutt fia där..

Vi åkte ut till träskäng en sväng, Tuwa somnade lagom när vi körde in i ekängen så medans hon sov så spelade pappa o Mogge speedmington.. :D Skit skoj raketspel...
Så nu ska vi inhandla oss ett sådant me kanske.. :D
Till slut så väckte vi henne, eller vi öppnade dörren till bilen så hon vaknade, och va inte på det bästa humöret, då är det bara mamma som gäller.. Vi gick in och satte oss, pappa o gun hade inhandlat 2 nya puzzel hem till dom då till snuttan, så då vart hon glad och satt och pillade med det.. Hon börjar bli ruskigt bra på "vanligt" puzzel inte knopp puzzel.. Man blir så stolt när hon utvecklas så snabbt ..

Sen hände det nått som inte va lika roligt, ja satt i Robins rum sedan kommer Tuwis i världens farm och springer och kommer imot mitt knä och det går ur led.. Och problemet va ju det att ja inte fick tillbaka det direkt. Utan det tog ett bra tag. ja fick lägga mig på det.. Det gjorde sååååå himla ont och ja vart så enormt rädd när ja inte fick tillbaka det så ja fick nästan panik.. För ja vet ju det får ja inte tillbaka det ganska omgående så är det us nästa och det är det sista ja vill kan ja lova.. Usch.. Men olyckligt så svullnade knät upp omgående och ja kan inte stödja på det så bra.. Men men .. Hoppas bara inte att det blir värre till imorrn när ja ska jobba då blir det jobbigt kan ja lova.. Det är massa vätska i det så även det hoppas ja lägger sig så ja slipper åka till VC och tömma det.. Ja ja håll tummarna för mig att det lägger sig och är bra tills imorrn...  :/

Ikväll va det inte lika enkelt att få Tuwis att somna sj i sin säng, men efter lite tålamod så somnade hon... Hon e verkligen såå himla duktig efter bara några dagar.. :D  Stolt mamma..

http://kandy.se/images/2009/fotobok3_51170528.jpg


Ikväll satt ja med och gjorde den 6:e fotoboken till Tuwis, om sommaren 2010.. Den blev så fin och bra bara vänta nu på att den ska dimpa ner i brevlådan.. :D



Imorrn går vi tillbaka till vardagen, sååå skönt det ska bli, Tuwis börjar på dagis igen. Börjar med en tidig morgon, 6.30 börjar hon men går bara till 13.oo sedan e hon ledig tisdag går onsdag ledig torsdag och går fredag.. Lyx vecka.. Och inga långa dagar.. Hon har det bra hon.. Mammas o pappas prinsessa.. Som om 1 månad blir 2.5 år.. Shit va tiden går fort.. även klockan ser ja.. redan 23.00.. Dax att krypa ner i sängen när som..


Ha en trevlig natt..

Pöss på er


 

 


Lördags kväll

ja denna lördag har vart rätt lugn kan ja lova, imorse när ja vakna så va ja inte så katig kan ja lova.. Och runt 18 tiden så började ja bli människa igen..
Somnade så fort ja satte mig i soffan, har knappt fått i mig nån mat..

Vi va ju bort bjuda på middag hem till familj Haglund/Eklöf, vi fick pasta och kyckling sallad, dressing och baguetter,,, Riktigt gott.. Tuwis åt en hel del me, men hon och Ellioth gick och satte sig och titta på film och fick lite godis,, Mysigt!
Dom två bus ungarna och busat så enormt mycket, suttit och läst böcker, hoppas i fias o manges säng medans vi inte såg... och ja säg nått dom inte har gjort.. Dom leker verkligen så bra nu!
Vi åkte hem vid 21 tiden ca för mogge började få migrän, inget skoj alls.. Så nu ligger han här brevid mig i soffan och sover.. Hoppas det går över tills imorrn..!!

http://www.majlov.se/wp-content/upLoad/ledsen1.jpg



Nu har vi börjat med att Tuwis ska somna själv i hennes rum, har bara kört denna vecka, vissa dagar går mycket bättre än andra!! Idag har det vart lite kämpigt men ja tror hon somnar snart.. Inte lätt för henne heller, vi har sedan hon va liten vart brevid henne när hon skulle sova/somnat och sedan hon fick den stora sängen så har ju vi legat hos henne i sängen.. Men ja tror detta är ett bra steg för henne.. Så hon får känna sig lite större, och en duktig tjeja.. För vi berömer henne hela tiden för det.. Och att detta ska funka innan man får nästa unge, även att den dagen är långt fram men bättre att börja långt innan än kort innan  tycker vi!
Eller har vi fel?

http://www.adlibris.com/se/covers/M/9/14/9147057939.jpg




Veckan som kommer så är det min sista arbetsvecka på östgötagatans service hus, jag har verkligen trivs jätte bra,, Det är verkligen inget ja vill jobba med resten av mitt liv.. Men det är bra extra jobb medans ja pluggar eller innan ja hittar nått annat som är en tjänst om man säger så,, Men mitt mål är ju att hamna uppe på US någon stans helst med barn.. Komma på förlossningen skulle ju va drömmen, eller neo.. Men lika så BAVA skulle va riktigt skoj!!! Ser verkligen frame mot denna termin i skolan när vi ska ha praktik uppe på US och läsa Barn och ungdoms sjukvård och Sjuvård.. Längtar !!!
Det är verkligen en sådan skillnad att plugga nu och på gymnasiet, iaf för mig. Nu vill ja plugga, ja sattsar så högt ja kan i varje kurs.. Och det har ja ju klarat me.. Är stolt över mig sj för att ja klarat detta så enormt bra!!!

http://www.nll.se/upload/IB/me/stme/bilder/Tabletter.gif



Nehe, ska ta lite gotte och kanske sätta på en film, ha en fortsatt trevlig lördag

Pöss på er




04.00

Ja igår va det fredag som ni vet och det  va ute kväll för min del, möte upp Milla vid H&M vid 19.00 ca och vi gick och satte oss på Harrys uteservering... Började med ett glas rött och ett glas rosé.. Mumma..
Mycket snack, mycket skvaller och väldigt mycket skratt... :D
Efter några få timmar fick vi till ökning både Malin och Lollie kom, tevligt!! Ja tror vi satt på uteserveringen ändå till 23.30 lr liknande sedan knallade vi in på Harrys, Sliver.... Shit va fok det är ute en fredag.. Verkande som det skulle kunna vara en lördag..
Mattias Holmgren spelade på Harrys igår kväll, och det va skoj.. Schlager bruden gillar´t... :D
Så vi pendlade lite, vi gick till o med ner på platens en stund, det är inget för mig kan ja lova.. Och även musiken på sliver är inget som tilltalar mig direkt men men.. Skoj hade vi..
Träffa mycket gamla kompisar, och en del från LHC va där som vi visst råkade dansa me oss...:D Hihih
Och som vanligt när jag är ute så är det tequila som kommer fram... Varje gång är det samma sak... Men gott e det..!!! Hahahha

Nej, men det va verkligen en kalas bra kväll, den hade allt.. Tusen tack brudar för den kvällen.... Jag va inte hemma förrens kl. 4 imorse.. Då snurrade lite när ja gick o la mig, och min underbara blivande man lät mig sova till 12.30, snällt va!?
Ja förstår inte så som man kunde göra förr, va ute tor-fre-lördag, jag är verkligen helt slut efter en ute kväll.. Börjar mna bli gammal?

Ikväll är vi bjudna till Eklöf på middag, trevligt.. Fia kommer och hämtar oss så mogge kan ta lite öl, för jag är ju körkortshandikappad fortfarande..:/


Nää nu ska ja slappa lite innan lunchen...

Ha en bra lördag.. :D

Ja o lollie

 

Camilla & Malin

 

Tequila race.. .:D


http://tomtebo.blogg.se/images/mathias_holmgren_1192367761.jpg

 

http://www.denstoramatdagen.se/wp-content/uploads/2009/11/R%C3%B6dvin.JPG

 

http://thumbs.dreamstime.com/thumb_170/11858042619SMJW4.jpg

 


Ute kväll på staden... :D

Japp idag har jag jobbat mellan 7.30-15.30.. Mogge o Tuwisva och hämtade mig.. Och sedan så åkte vi och köpte lite blommor och åkte ut till Vreta Kloster kyrka där både mogges farmor o farfar och min gammel farmor-farfar ligger.. Så vi satte lite blommor.. La även en ros på en kompis dotter som ligger där... :'( Stackart liten..

Och nu har ja gjort i ordning mig och sitter och väntar på att klockan ska gå så ja kan gå ut till bussen, ska nämligen sätta mig på en uteservering i dag med Milla hon kommer hem från sthlm idag.. Skoj!! Va så länge sedan.. !!

Nää nu måste ja kila ha en bra kväll..

Pöss på er


Brudskor

Ja går va vi på skänningemarken, jag, fia, Mamma, petra och Robin.. :D Jag övningskörde dit och självklart gick det galant!!! :D Bara lite själInte där ute ivsäker!! Hahaha
Det va massa folk, och jag hittade inget speciellt, jag blv avmålad av en farbror, ett sådant porträtt där man har stort huvud och liten kropp, ni vet vad ja menar va ? Hahah Den vart klockren.. Hahah!!
Petra blev avmålad me.. Mamma va den som shoppade mest tror ja..Mamma köpte en t-shirt till Tuwis och Charlie, Tuwis fick en med självaste Hello Kitty på såklart och så fick dom oxå märken att sätta på deras flippflopp, och så köpte Robin ett märke till Charlie o Tuwis och självklart Manchester United.... Hahah Så det är bara att sätta på.. :D

Vi va hemma vid 23.00 ca ja somnade ganska omgående när ja kom hem.. Mogge o Tuwis va ju hemma så Tuwis sov när vi kom hem!!

Inatt har ju mamma sovit här, Tuwis är så glad att få umgås me henne.. Igår hade dom vart och plockat blåbär och hallon.. Det gillade hon! Och sedan så grillade vi innan vi åkte te skänninge.. Mumma.. :D

Idag på em så åkte vi till Mantorp en sväng bara för att inte va hemma, jag hittade mina brudskor inne på Kalle P sko.. Dom bara stod där framför mig sååå fina.. ja föll direkt.. Exakt sådana som ja hade föresällt mig..:DSå ja köpte dom, ett par vita vagabond skor blev det men låg klack så Mogge är fortfarande lite längre än mig.. :D

Va även inte på outleten och Mogge hittade ett par Jeans skit snygga som det va rea på... Och vilken tur har vi då som hittade både ett par skor och ett par jeans i rätt stl.. Det är ju inte ofta.. inte där ute iaf..
Och nu har vi precis tittat på filmen Prinsessan och grodan, bara 5-6 gången på 2 dagar.. Hon har börjat gilla den filmen mer o mer...
Snart sängen för henne, och så vi kan kolla på lite vuxen tv, om man säger så... :D
Imorrn jobb igen, sedan ska ja träffa Milla som kommer från sthlm och vi ska ta ett glas vin ute på stan, trevligt!!!

Ha en bra kväll..

Pöss på er

http://annikaknober.blogg.se/images/2010/prinsessan_75055726.jpg

 

http://www.seeklogo.com/images/V/VAGABOND-logo-72476506CF-seeklogo.com.gif

 


Vaken, nu!

Ja inatt har ja suttit vak, et har gått bra.. Men jobba natt är inget för mig,, Jag hade bunkrat upp med mackor,kaffe, godis men efte kl: 00.00 så ville jag inte ha nått,, Mådde bara illa när jag såg det!!!
Men som tur va så va natten lugn och det gick bra.. Mellan mellan 3-5 inatt va det som värst då började tröttheten att kliva på... Men Mogge kom och hämtade mig vid 7 och ja gick och la mig vid 7.30 och har sovit fram tills nu.. Vill ju inte sova förlänge för då somnar ja ju inte ikväll..

Idah blir det skänninge marken, Mamma är här och är barnvakt ända till fredag!!

Ha en bra Onsdag, jag är fortfarane lite/mycket trött.. :D

Pöss på er


Jobbar natt

idag har ja verkligen försökt och sova så mycket ja kan, men det har vart svårt... Men jag har iaf sovit mer än vad ja brukar, ska försöka sova lite nu fram till 20 ca.. För inatt ska ja jobba, mellan 21.00-07.00.. Ska ha vak på en dam! Ska bli både spännande och ja kommer säkerligen bli jätte trött framåt 3 eller nått,, Men ja ska ha med mig datorn så har ja laddat i lite filmer får ja sitta och titta på.. :D

Idag har ja även lämnat in min iphone, äntligen.. det tar ca 10-14 dagar innan den kommer tillbaka till mig,, hoppas på att ja får en ny!!! Håll tummarna för mig.. Men ja fick inte ta en iphone 4 ist o lägga pengar imellan.. :( Ja vill ju verkligen ha den nya! Men men får ju förälnga abonemanget om 6 månader så tar kanske en då ist!:D

Nehe ska sova nu...

Ha en trevlig kväll o natt..

Pöss på er

http://www.paleda.se/images/bild/heindsn/378340.jpg

 


Ladies Night blir av

Jaaaaaa, nu är det klart att vi ska på Ladies Night... hihihihi längtar redan så enormt mycket!!! Den 24:e September smäller det!!!

Det blir ja, Annie, och två kompisar till henne! Är det fler som vill hänga på så säg till snarast!!! Ni är såå välkomna!!! Bara skoj om man är fler,eller hur!??

Förra året va blad det roligaste jag vart på, en riktigt bra show, bra sällskap, roligt, bra mat och mycket skojig utgång efter.. Detta år blir vi till en början kvar på Cloetta Center där efterfeser hållt... :)Sååå himla skoj!!

Även att det är lite dyrt kanske så är man värd detta, ja känner det iaf... :D

Nu sitter ja framför datorn, som ni märker,, Ska sätta på en film och slappa i soffan, Tuwis somna i soffan idag igen, så jag bar in henne i sin säng nyss... Mogge ligger i sovrummet och kollar fridrott...:D Så mycket umgänge här hemma.. :D Ha ha ha ha

Imorrn Måndag, jobb mellan 7.30-12.30 sedan följer min syster me hem och lille charlie då vet jag en som kommer bli glad.. prinsessan Tuwis...

Imorrn hoppas ja med att detta helskotta 3 hör av sig ang min skadeanmälan på mobilen, vill gärna lämna in den nu och få en ny.. Saknar de så enormt!!! Min lilla Iphone!!! Har ju halva mitt liv i den!!! :´(
På ett sätt ångar ja att ja tog 3 som operatör, ska gå tillbaka till Telenor när ja kan...!! När abonnemanget gått ut!!!

Jaja, ska krypa ner i soffan nu innan det är lägg dax..

Pöss på er

http://www.globearenas.se/content/event/21786/event_img_l.jpg

 

Fick en glad nyhet till nu Rix Fm festival kommer ju till Linkan den 20:e augusti och både Martin Stenmark kommer och Ola.. Ja det är mitt år.. :D Då ska ja gå.. det kan ni ge er på

Lycklig då..Japp det e ja!!!

 

http://www.glamour.se/_internal/cimg!0/8gqnd3vbmfr4qns5ihgr1gpyvqwhp3a

 


Söndag

Kvällen igår vart lugn och inga större aktiviteter, skönt.. Vi gjorde lite taco paj och sedan kollade vi på sommarkrysset och njöt av Martin Stenmark.. :D Han är ju bara för bra!!!! Love Him..:D

Imorse ringde kl: 06.20, shit va trött ja va!! mogge o tuwis låg och sov som små grisar hade ju vart skönt och gjort dom sällskap men icke, plikten kallar!! Bussen åkte vid 7.06, satt och halv sov hela vägen till resecentrum..
Men dagen har gått skapligt idag ändå, har bara så fruktansvärt ont i ryggen.. Men ja har gjort så det blivit lite enklare under arbetsdagen.. och så har ja så bra arbetskamrater så det är inga problem.. Nu är det exakt 2 veckor kvar av mitt vikariat på östgötagatans service hus, sedan tillbaka till skolan.. Jag längtar tillbaka på sätt och vis men ska bli riktigt tråkigt och sluta me,, Har ju enda jobbat där i 8 veckor på raken.. .:D
Men kommer ju jobba kvar som vikarie på timmar.. Så mycket ja kan kommer ja jobba .. :D
Har ju lite och betala om ja säger så, typ ett bröllop..!!

Eftermiddagen har vi bara slappat här hemma, Tuwis verkligen njuter av att bara va hemma... Hon bara pratar om "hem" hela tiden.. Så fort vi kommer hem så säger hon åååå hemma.. :D Så hon älskar sitt hem!! Känns helt underbart!! I sommar har det ju vart lite farande fram o tillbaka, inte vart hemma så mycket.. Pga att både j o mogge jobbar.. Men hoppas verkligen att detta va den enda och sista sommaren!!
Ska bli skönt och komma tllbaka till vardagen igen..

Nu ska vi äta middag, mexikana lasagne... Sdan en dusch och mys sedan sängen för jobb imorrn igen!!
Ha en bra fortsätt söndag


http://missladyluck.blogg.se/images/2009/trevlig_dag_1201181320_8134957_33246496.gif

 


RSS 2.0