Gott Nytt År!

Ja 2011 har verkligen gått fort kan ja lova, herre gud vad månaderna har sprungit iväg.. Men vilket år,, Ett helt magiskt och underbart år..
Det som har hänt iår är:
  • Full planering till vårt fantastiska bröllop, inbjudningarna gick ut i Januari.
  • Mars: Började ja jobba på 21:an på US, jag hade min helt fantastiska möhippa, tack tjejer!
  • 2 Maj började jag jobba på avd. 103 på US
  • 28 Maj Blir jag Fru Behrendtz och äntligen fick ja säga ja till min prins. Bröllopet blev det vackraste genom tiderna. Och Tack till ALLA som va med och förgyllde våran stora dag!
  • Augusti gifter sig våra bästa kompisar Annie & Freddy
  • September åker vi på en helt magisk Bröllops Resa och det gick till Kreta och Chania, Tuwis slutar med napp dag som natt.
  • November: Jag blir erbjuden ett FAST jobb på avd. 103.an och kirurgen och självklart tackar jag ja.
  • December blir VI hus sägare, och det känns helt underbart
Det har verkligen hänt saker detta år men allt är lyckat.. ett år som VI verkligen kommer minnas.. Det är vårt år!!!
Idag har ja arbetat och nu sitter ja här ny duschad och ska snart hoppa i kläderna och vi ska dra till våra bästa för att fira nyår.
Kvällen kommer gå i lugnets tecken, god mat, trevligt sällskap och massa bus..
Hoppas ni alla får en bra Nyårsafton och tar det lugnt..
Här kommer vårt år i bilder..:D

Marc Jacobs

varje år får vi barn varin parfym av pappa & gun o julklapp, och detta älskar vi kan ja lova.. Jag som älskar parfymer och har ett x antal.. och i år fick ja denna lukt..
- Marc Jacobs - Lola med tillhörade showe gel och body lotion.. Hade den på mig idag och den doftar ljuvligt...
Tack snälla ni.. Denna julklapp ser man verkligen fram emot varje år.. :) Den bästa!

Länge sedan

känner själv att det börjar svalna igen detta med bloggen. har så mycket annat och hinner inte eller vissa dagar så vill ja inte.. Hittar inte motivationen till att skiva nått..
Men ja lever iaf..
Det har hänt mycket för oss nu på kort tid, vi jobbar för fullt, det är snart jul 2 dagar kvar känns inte som det tycker ja!
Jag har ju haft mina klappar klara i ca 2 veckor, så skönt slippa springa i rusningen nu dagarna innan.. usch! Har gjort det några år men har verkligen kommit fram till att ja avskyr det..
Igår så gick ja av på kvällen från jiobbet och åter kommer dagen innan nyårs afton så ledig i 8 dagar och ska njuta och tavara på min ledig het.. ska bli skoj och fp sova lite eller sova i mellan dagarna kanske lite mer än nu ..
idag så har jag och tuwis vart endå på ikano även att ja avskyr det, vi mötte mamma o petra där.. Jag var ute efter en klänning till tuwis som hon kan ha på julafton men tyvärr så hittade vi ingen... :( Men där emot så hittade ja en röd julduk som ska pryda bordet fint på julafton under julmaten tillsammans med mina nya fina vita löpare..
och även en julstrumpa till tuwis som hon ska få en klapp i på julaftons morgon..:D dom hade ju 50% på alla julsaker på åhléns så passa på..:D klockrent!
nu ska vi snart åka til maxi och trängas med alla andra, köpa all julmat och sedan hem och rulla köttbullar och göra jansson.. så lite som möjligt att göra på självaste julafton.. ska möta upp Mogge på Maxi me därför handling så sent..
Imorgon är det dagen före jul och som vanligt ska vi till fam jigerström/netzell för uppesittar kväll.. lika mysigt varje år så ja ser verkligen fram emot det lika mycket som varje går.. kasnke blir en baileys hasselnöt imorrn annie? eller?
Ps: som ni vet så har ju ju nu köpt radhus, inflytt sker 15 feb eller då får vi nycklarna iaf, och det känns helt underbart för både mig o mogge.. va igår och kika på lite tapeter hittade en till tuwis rum och en möjlig till köket men vi får de.. skulle vilja att hela undervångingen har basfärg vit och sedan med turkosa och kanske någon mer färg som accent färg.. och mogge är helt med på det han gillar vitt och turkost så länge det inte är blommor i mängder på tapeterna säger han.. :D gullen! men det är svårt tycker vi.. men vi är överens om golv och klinkers till hallen iaf.. bättre än inget.. :D
Denna tapet ska kanske vara i tuwis rum som en fond vägg och sedan resten vitt eller jätte ljus rosa ... vi tänkte ju att hon skulle få stjärnor på väggarna men det har ju alla så det har vi lagt åt sidan, blir inget! :D
Nehe, dax att hoppa in i bilen och gasa, vassa armbågarna me..:D
Fin va, denna tapet kan hon ju växa med, inget man behöver göra om när hon blir lite äldre!

4:e advent

Blev en mys frulle i morse , självklart tända 4:e ljuset:) mys när hela familjen är samlad, händer tyvärr inte allt för ofta nu gör tiden:/

På fm åkte jag och handla lite till vårt julgodis stök idag, under tiden ja var borta då tog mina hjärtan fram julgranen och tillbehör ..

Men vi började med jul godis, gjorde 2 olika ischoklad, weinernougat, Rocky road och allt vart underbart gott, hoppas det räcker till julafton;) men det tror ja...

Efter det satte vi upp granen, pyntade och den pryder vardagsrummet så fint:)

Nu sitter vi och ser på copycat singers, och det är tommy Nilsson idag, den mannen , hans låtar älskat:)
Resten av kvällen ska vi bara mysa, hoppas ni har en mys söndag:)

Pöss på er


Den här bloggposten innehåller nötkräm



”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.


Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Lördag

Som ja skriv igår så har vi köpt hus, det gick fort men det känns så bra! Vi fick det vi ville ha:) och vi kommer trivas.. Skönt och ha större, två toaletter, stor tomt, hörn tomt, Tuwis kan få ett bättre ich större rum!
Vi har VÅRT egna, äntligen! Vi längtar enormt mycket och ser fram emot detta!

Idag ska vi ner till Torby och titta efter golv, garderober, tapeter, kök mm till vårt nya boende.. Vart ju snabb inflyttning ned redan mitten av feb. Så gäller att börja leta och spåna :) ska bli mysigt och skoj:)

I em ska vi till träskäng för att fira lille bror som fyllde 24 år igår.. Ett stort grattis till dig världens bästa lille bror, morbror och svåger!!

Nehe dricka upp kaffet ich sedan in i duschen:)

Hoppas ni alla får en bra lördag!


Radhus ägare

Vi har köpt hus ( radhus) i malmsätt:) både ja o Mogge är så nöjda och längtar tills vi flyttar:)

Flyttlasset går i mitten/ slutet av feb:)

Godnatt


Godmorgon

Nu dax att snart bege sig mot jobbet, mår bättre men fortfarande matt i kroppen.. Men hoppas att även det lägger sig snart, har varken tid, lust med detta!

Igår kväll ca snuttan sååå mysig hon ville mysa med mamma i soffan och la sig i min famn och somnade, sååå himla mysig, va verkligen länge sedan! Min skruttis.. Ja njöt av mys med henne till Max , hade kvar henne i famnen lite längre bara för att det va sååå mysigt...

Nehe dax att ta ut svarta faran för att gasa mot us..

Hoppas ni alla får en bra dag!


Nästan bra

Idag ingen feber, lite illa mående som kommer och går.. Men hoppas det lägger sig så ja kan åka till jobbet imorgon.. Längtar efter att få jobba!

Har nu lämnat sessan på dagis, hon va helt uppspelt... När vi kom in satt dom och öva lucia sångerna.. Så duktiga ! Ja vet att ja kommer fälla en tår som vanligt ikväll, man blir så så oerhört stolt! Det vackraste och dyraste man har står och sjunger julsånger, det är det så mysigt och fint! Längtar tills vi får se dom i kväll:)

Ja lucia och ingen snö vad är detta:: nu börjar till och med jag längta efter den.. Blir ju ingen julkännsla alls... Hoppas den kommer snart..
Det e ju så varmt nu så mina tulpaner har tittat fram, hoppas dom klarar sig till våren :S vill ju ha dom då inte nu...:(

Nehe, duscha och bädda nu sedan ska vi till banken:)

Ha en bra lucia


Bättre

Japp mår nått bättre illamåendet sitter inte i hela tiden nu som det gjort tidigare utan kommer och går:/ bättre iaf!
Febern har vart borta sedan i morse, sååååå skönt!

Em och dagen har verkligen vart vila vila och kryat på mig,, men man får panik av det oxå iaf jag.. Är inte van vid att ligga o vila en hel dag, jobbar ja inte så gör ja annat:) har 1000 bollar i luften alltid.. Och speciellt innan jul nu.. Mycket spänningar, inhandla alla klappar , imorgon lucia ..

Iof ikväll så har jag faktiskt strykt Tuwis lucia linne kollat kronan så allt är tipp topp imorgon:) Tuwis har övat lucia sånger på dagis och även hemma idag! Hon är så duktig våran fina lucia:)
Även vårt privata dagis har så att det e foto förbud imorgon så tog några kort i kväll på henne.. Men kommer ta imorgon i " fotohörnan" me såklart!

Nu sovtajm, Tuwis kom precis in tassande:) mys!:) så god natt på er

En bild på våra. Lucia :)


R.i.P

Vi känner inte varann längre, men vi gjorde det en gång i tiden..

Det som har hänt dig, din familj din släkt är hemskt!

Lider så mycket med er och skickar dom varmaste och starkaste styrkekramarna!

Ta hand om varann!
Tänker på er!

Tänder ett ljus för Mikael!

 


Feber

Natten har vart bra, tog 2 panodil innan läggtajm och det hjälpte:)
Illamåendet håller i sig, tyvärr! Har nu på morgonen tagit åksjuktablett, orkar inte må illa :( det e så jobbig! Spec. När man inte vet vart det kommer ifrån :( tog temp imorse då låg den på 38,6 så feber har ja så blev tyvärr inget jobb idag, hoppas ja blir bättre SNART..

Mogge bad mig eftersom jag e hemma även att jag e sjuk åka o besikta bilen .. För han skulle inte hinna.. Så nu sitter ja här och illamåendet står mig upp i halsen ( ingen kräksjuka) isf skulle ja ha spytt för någon dag sedan eller?
Några bilat före om ja säger så, vill bara hem o lägga mig i soffan o bli bra !
Men bilen måste oxå bli hel ..Mogge brukar sköta detta för ja fattar inte mycket av det:/
Hoppas ni håller er friska!


Nattis

Nu har ja legat o slö glott på Beck, febern har nu gått ner lite men illamåendet håller tyvärr i sig:( blääää kan det inte släppa!?

Ska gå in o lägga mig nu, hoppas hoppas ja får sova inatt, vill inte ha en lika dan natt som natten som va:)

Sov så gott


Va faaan

Ligger i soffan och har återfall pm man säger så efter natten ... Ja mår sjukt illa och febern är tillbaka:( inte roligt kan ja säga... Hoppas det lägger sig snart! Så jobbigt att må illa, och ja hatar ju att kräkas.... Bläää

Ligger ber bäddad i soffan med av slagen cola, mjukis byxor duntäcke..

Kommer bilder nedan från julfesten i fredags:)


Puzzel

Ja o Tuwis sitter och puzzlar lite innan det är dax att åka och jobba :) hon är så duktig på att puzzla:) så skoj och se henne tänka så det knakar ;) min lilla tjeja!
Snart dax att göra sig iordning :)


Tredje

Natten har vart jobbig:/ ja och Tuwis somna i soffan igår kväll, jätte skönt! Mogge väckte mig vid 02.30 så då gick ja in och la mig i sängen. Men vaknade panik vid 03.40 av fruktansvärd illamående, kramper i kroppen så in i helvete ont i magen men i te tarm ont om ja säger så utan högre upp under brösten typ... Sådan extrem smärta så ja viste inte vart ja skulle ta vägen! Upp och ta panodil och sedan bosätta sig på toan så ja inte skulle väcka någon.. Men smärta. Höll isig och värken gick ut i hela kroppen.. Försökte lägga mig men ja kunde inte ligga ner, illamåendet vart värre smärta blev värre, väckte Mogge trodde ja. Han vakna men petade i sömnen.. Fick till svar: dom andra tar hand om det, det blir bra! Och sedan höll han om mig... Men ja lyckades somna vid 05 ca.. Och vaknade vid 9 så lite sliten om ja säger så:/

Men i kväll ska ja jobba hoppas verkligen inte illamåendet sitter i som det gör nu eller att magvärken blir värre än vad den e nu heller, håll tummarna!

I fredags så köpte ja nya smycken på bikbok och ja älskar verklige. Mina nya örhängen:) dom är så fina! Hihi bra köp!

Nehe plocka bort frulle :)

Hoppas ni alla får en bra dag!


Julfest

Idag är ja skaplig efter gårdagens julfest :)
Vilken fest, vilken kväll vilken natt, en sak ska ni veta kirurgen vet hur man festar:) så himla skoj. Det va riktigt mumsigt med julbord oxå, och festgruppeb hade verkligen lyckats skapa en toppen kväll, bra jobbat!
Det vart mycket alkohol , dans, skratt och svett:) vi va på konsert och kongress och när det v slut där så gick vi vidare till Harrys:) dör va det ju skapligt mycket folk men vi höll ihop och hade grymt skoj:)
Ja va hemma runt 02,30 och fötterna ömmande nått fruktansvärt hade ju dansat hela kvällen:) super skoj.

Måste tipsa om en sak:) ja köpte en ny foundation igår chanel... Vilken kräm helt underbar. Känns inte som man har nått på sig, lite dyrare men faaan så mycket bättre:)

Nu lördags mys med familjen i Morgon kväll är det jobba:)
Hoppas ni får en bra kväll!

Pöss på er


Måndag

Helgen har vart helt suverän, en hel helg med farmor o farfar är ju bara hur mysigt som helst.. Önskar bara det kunde ske oftare.. Tuwis trivs så mycket där.. Men dom och vi saknade självklart mogge.. men han följer med nästa gång..
Igår åkte vi hemmåt vid ca Kl 14, vägen hem gick bra men va långt det kändes, ännu längre kändes det när mörkret kom..men det gick bra..
Lämnade av Kimmen hemma hos sig sedan drog vi mot tallboda, mot en pappa som saknade oss.. Välkomnades hem med ren bäddad säng städat.. Inte illa va!? Vilken man.. ibland kan han me..:D Mysigt!
Innan vi pkte igår så fick vi den bästa maten i världen, farmors skink stek, potatis och sås,, herregud vad gott det är, och allt gick inte åt så vi fick med oss lite hem så det åt jag & tuwis till lunch idag och det va lika gott som igår.. magiskt!
Tack snälla farmor & farfar och kimmen för denna mys helg!
Idag har vivart hemma, jag är ledig idag me, så började med att äta lång frulle, sedan så tvättade ja fönstren och sedan plocka iordning i lgh. efter det drog vi till robin en snabbis för att han skulle få en julstjärna av oss som han kan ha i fönstret samt så fick han julgardiner uppsatt.. Så det vart jätte fint! och mysigt! Robin blev nöjd!
Efter det så åkte vi ner till tornby för att handla lite blommor, för vi skulle julpyssla lite.. vi gjorde ( jag& tuwis) 2 olika bomster arrangemange var.. Tuwis gjorde allt till sina själv, sa i jord, plantera blomman och utsmycka, Hon verkligen älskade det.. Och dom blev jätte fina! Hon gjorde en med en liten röd julstjärna och massa utsmyckning och sedan en med en rosa hyasint i och en massa utsmyknad.. Dom är strålande fina som dom pryder hennes rum nu och hon är så stolt.. Underbara unge..
Mina är nästan lika dana som åren innan, fantasi vad är det! Men men lite juligt e det iallafall. och kommer lukta gått när hyasinerna  slår ut!!
Vi har även idag satt upp julgardinerna så nu kan julen komma bara lite julgodis kvar att göra.. det e ju ca 2,5 vecka kvar,, herregud va tiden springer förbi!
Imorrn jobbar ja, och även onsdag på torsdag så åker jag till Ullared, så skoj längtar!! Fredag är det julfest på jobbet längtar även till det,, har beställt en svart klänning tills dess hoppas den är lika snygg i verkligheten som den e på bild..
Nehe, nu har tuwis somnat ,ska se på paranormal aktivity, skapligt läskig...  :S
Ha en bra måndags kväll..

Andra advent

Godmorgon mina vänner :) nu har vi vart uppe i ca 2 h, vi har ätit frulle, Tuwis busar och kimmen kom precis upp och satte sig och åt frulle ..

Idag ska vi dra tillbaka till linkan, Tuwis längtar efter sin kalender..

Vi åker nog runt lunch, efter vi har ätit söndagsstek :) mumma!

Nehe lite kaffe o hjälpa farmor i köket...

Ha en mysig andra advent..


Memo

Nu är vi propp mätta:) vi har ätit, potatis, fläsk och löksås... Och herregud va gott det va.., Tuwis åt 5 st fläsk bitar:) mumma:)

Just nu sitter farmar. Tuwis o jag och spelar memory.. Och Tuwis vinner ( med lite fusk;) )

Ikväll blir det att äta mina hemmagjorda ischoklad och se på så mycket bättre:)
Slappa underbart skönt:)

Här nere är set rusk väder, kallt och regnar:( mindre mysigt men men så e vädret:/

Nehe ska spela en till omgång av memo:)


Lördag i blomstermåla

Ja o Tuwis har sovit gott i natt, Tuwis vaknade vid kl:9.45.. Gör hon aldrig hemma!:) skruttfia:)
Farfar va få uppe och gjorde frulle till oss, mysigt och mumma:)

Annars har inte gjort så mycket:) ja, Tuwis o farmor va ute och gick på fm en lång promenad och lekte innan regnet kom.. Va ute i ca 1,5 h och Tuwis va röd blommig om kinderna bär vi kom in:) mysigt..

Nu har ja gjort ischocklad, farmor står och för stek.. Såååå gott!

Imorrn åker vi hem, åker på fm så vi kommer hem i bra tid:)

Hoppas ni alla har det bra:)

Puss på er


Farmor o farfar

Japp vår utflykt gick till blomstermåla till farmor o farfar.. Dom hade ingen aning om att vi skulle komma.. Så ännu spännande och roligt..
Hämtade upp kimmen (min kusin) , resan ner gick toppen.. Regnade lite på vägen.. Kom ner vid ca kl 12.30, vi ringde straxt innan vi anlände men då va det ingen som svarade .. Vart lite nervösa att dom inte skulle vara hemma.. Men vi körde fram och knackade på ingen öppna men dörren va öppen så vi klev på och gick in i ropa och leta ingen hemma förrens farmor ropa innifrån badrummet.. Då öppnar vi och där står, ja, Tuwis och Kim.. Ni skulle sett hennes min :) hon vart skapligt snopen och överraskad.. Och självklart glad..

Farfar va då ute och gick med tjabbo, men honom mötte ja när ha körde in på uppfarten! Han vart lite glad han me :)

Ja o Tuwis hade med oss två klappar, en förstoring på bröllops bilder i ram och sedan ett fotoalbum med ca 10 bilder i från bröllopet, och tror ni dom blev glada:) nu nu sitter tavlan så fint på väggen i v-rummet!

Tuwis känner sig som hemma, busar med katten i hunden, har ätit bra busat massor!

Ny sover snuttan, ja i farmor sitter i v-rummet o ser på film..

Hoppas ni haft en bra fredag, för det har vi:)

Denna bild fick dom :


Utflykt

Nu sitter ja i Tuwis och äter frulle, innan vi ska sätta oss i bilden på en överrasknings utflykt:) Tuwis är helt uppspelt och har inte pratar om annat på hela morgonen:) underbara unge..

Snart ska vi packa in oss i bilen och dra några x mil neråt, vinyerdäcken är på, bensin full bilen går som ett spjut:) då full fart!!

Åter kommer i em med vart ju har landar;)

Ha en bra dag så länge:)

Pöss på er


1 december

Idag första december, 23 dagar kvar till och och kan ni tänka er att Fia är inte stressad!! Känns helt underbart! Kanske för att ja ännu inte har någon julstämmning:( men det kommer väl..
Ja älskar ju att köpa julklappar, är så skoj.. Även om det e till barn lr vuxna! Ja o Tuwis slog in julklapparna till alla vuxna i tisdags, nu en del är klara, men det e en hel del kvar! Massa klappar till snuttan och även till Charlie:)

Ska ju till Ullared i veckan och kommer säker komma hem med x-antal klappar till , till kidsen:) men även en del födelsepresenter till sessa ! Och massa hem inredning:) åååå längtar massor!

Idag har vi även hämtat biljetterna till Disney on ice, ska Tuwis få i julklapp me:) hon uppskattade Pippi på is massor och detta vet vi att hon oxå kommer uppskatta:) skoj o se henne så uppspelt över nått hon gillar:) våran lilla prinsessa:)

Just nu sitter ja i Tuwis o myser vid köksbordet med frukost, tänd ljus och julmusik... Livet är perfekt:)

Ps: blev inget hus:( folk är galna som bjuder på allt och skapligt överpris på ett ruckel :( men men deras pengar inte våra:) kommer fler hus vi har ögonen öppna:)

Nu snart ska Tuwis till dagis och ja ska städa innan ja åker till jobbet...för imorrn ska ja i Tuwis på en utflykt så slipper Mogge städa i helgen, kan han bara njuta av lugnet:)

Ha en toppen 1 december !

 

 

 


RSS 2.0