Myyys

Japp nu e vi hemma hela familjen,, Underbart.. Tuwa o Mogge e nyss uppkomna från badet.. Medans dom badade så hann ja duka av och krubba spisen.. Så nu e den ren o fin.. :)

Tuwa har haft lång dag på dagis, hon tycker det e så skoj.. Men blir så glad när man kommer... :) Underbart att se.. Mammas finaste tjeja..

Ja i skolan är det full rulle, medicin kursen slutar ju nu den 7:e och den dagen så har vi prov på aj se inlägget innan.. :) Massa.. Det är inte lätt kan ja lova.. Massa att kunna men ja ska verkligen sitta och rå plugga denna vecka.. Imorrn e ju Tuttis på dagis mellan 9-13.30 så ett varv i spåret på morgen har ja planerat efter ja lämnat snuttan sedan hem och plugga.. Allt vad som har med diabetes, nervsystemet och alla körtlar i kroppen... Fattar inte hur ja ska kunna detta... Mne det ska  nog gå.. Ja tycker ju det är intressand o skoj så det kommer nog gå eller vad tror ni..

Idag gjorde ja det ja hatar,, ja svek en kompis, och det gör såååå ont i hjärtat.. Ja har fällt en tår... Vet inte vad ka ska göra.. Hoppas hon/dom förstår och det vet ja att dom gör för dom är BÄST... Vi vill inte förlora er eller va osams.. Ni e ju guld värda.. Förlåt Förlåt...  Vi älskar er...

http://znogge.files.wordpress.com/2008/09/ledsen_2_thumb2.jpg

 

Nu ska ja borsta tänderna på snuttisen, och ge henne välling sedan är det TV:n som gäller Sveriges Fulaste hem...

Pöss på er

 


Skola...

Japp måndag igen,back om school..natten har vart kort..tuwa har sovit hela natten fick väcka henne..snuttisen..inget gråt idag. Skolan började me redovisning,det gick bra..men det e jobbigt..kände idag när ja redovisa om min egna sjukdom att ja inte riktigt har accepterat den..det va jobbigt..men det gick bra..efter alla redovisningar så gick vi igenom nervsystemet ..shit vad vi ska kunna massa har ju prov på allt på måndag,diabetes,nervsystemet,vätskebalans,stroke ja i lite till..sitter fortfarande i skolan o gör instuderings frågor på nervsystemet..men ska snart gå o äta lite lunch sedan till salong o göra jul naglar:) nää mina vänner ha en bra måndag Pöss

1:a Advent

Jaha då har det redan blivit första andvent...
Imorse så fick vi verkligen sovmorgon, tavk snuttan.. Och pipplade till lite vid 6 imorse men somnade om :) vaknade igen kl.8.45.. Shit va skönt.. :) Hon e så duktig våran tjeja,, Sover nu hela nätter .. Somnar vid 19.30 och sover till ca 8-8.30... Är hon inte dukitgt??? Utan av vakna..

Idag vart det en riktig god frukost med ägg och grejer.. :) Första ljustet tändes och lite julmusik åkte på.. Sååå himla mysigt.. Underbart..  :)
Den på fm så gjorde vi iordning oss åkte ner till tornby en sväng köpte en pyjamas till tuwis och ett par nya mikasiner..:) Sen så gjorde vi det vi hade planerat för dagen åkte ner till slätmon till mor/mormor.. Min lilla syter med pojkvänn o son va där... Alltså min syster son som nu e 1 vecka och Tuwas kusin..
Än är ju sååå söt.. :) Tuwa pussa honom och pillade lite..:) Skulle ta ett kort på dom två tillsammans med det glömde ja bort.. Vi åt mat där, fikade och bara va.. :) Skönt.. Tuwa busade för fullt. Är precis hemkomna typ.. Tuwis somnade ibilen hem och sover nu, jag har vart ute och satt upp ljusslingan på framsidan, ser lit trevligare ut ska väl sätta upp den på balkongen me, men imorrn.. :)
Julgardiner uppe, julstjärnor uppe, nästa helg ska vi baka lussekatter och lite ischocklad tänkte ja... Så julstämningen kommer krypandes.. Underbart.. Det är såå skoj när man har barn, eller hur?

När vi skulle åka förut så satte ja in Tuwa i bilen så gjorde nått me ryggen så har så himla ont.. Inget skoj, men antagligen bara musklerna som ja har sträckt.. Men ont som tusan gör det. Kanske ska använda mitt presentkort ja fick av Mogge när ja fyllde på P.A.U.S.E en massage...

Imorrn åter till vardag, skola redovisning.. Lite nervit, ja hatar nämligen att redovisa,,, men det gick bra sist så ska väl gå denna gång me..
Även besiktning på bilen imorrn, peppar peppar att den går igenom.. Alltid nervigt.. Även att man vet att det är toppen.. Håll tummarna. :)

Nää ska hälla upp lite julmust och titta på Troja..

Ha en bra första advent..



Lilla Charlie, Mosters sötis

 

Advent frukost

 



Mys lördag

Japp lördagen redan slut,men denna dag j har gått lagom fort tycker ja..mogge har ju jobbat idag,känns konstigt det me både för tuwis och för mig..men men år pengar blir det och ett bra intryck av mogge i arbetet..eller hur? Jag och tuwa har haft en mysig och bra lördag fm,mycket mys adventmys..vi har gjort i ordning adventstaken,strykt julgardinerna och satt upp dom..har även bytt gardiner i snuttans rum..vart fint.är nöjd..det ja ej e nöjd me e adventstaken på nordet vill ju ha det ja beställde på Inredningspartyt kanske kommer i veckan hoppas.. Vart ett varv på stan idag iaf,ja lämnade snuttan hos pappa o gun jobbigt gör henne att springa ut o in i butiker..va på stan me Fia ..trevligt vi hann en hel del,ja fann inte det ja ville ha men men går fler tåg..köpte iaf en "dagis"body. Till tuwa en jätte fin mys dress till sessan från cubus till julklapp..köpte även display skydd till mobilen..kalas bra..kl16 slutade mogge i kom o hämtade mig åkte till träskäng och hämtade våran tjej hem och göra lite mat och tuwa fick va uppe lite länge idag så kvällen bjöd på massa mys i bus ,.en helt otrolig lördagkväll ..nu ska vi natta ... Imorrn blir det en sväng ner till mor och hälsa på Petra är där me så vi får pussa på v bebis...myyys God natt mina vänner pöss på er

Lördag

Japp lördag men de känns som fredag eller nått, tack vare att min fina karl jobbar.. Han hade lovat platschefen på bygget att han skulle jobba idag så det verkligen skulle bli klart.. För bygget ska va klart, helt klart denna vecka... :)
Så han åkte iväg tidigt imorse och jobbar till 16.00

Ja och Tuwis hade en mys frukost stund, hon sitter nu o tittar på Emil och ja tar en kopp kaffe och har bäddat sängarna.. :)

Idag hade ja tänkt att åka in till stan en sväng en ja skiter nog idet, blir så proppat på schemat och så vill ja umgås me Tuwis så mycket ja kan.. :) Mammas sötis..

Nu hänger alla julstjärnor uppe och ja idag tänkte ja stryka julgardinerna me så dom kommer upp.. 1:a advent imorrn ju och min adventljustake har inte kommit från ljuspartyt,,, Även att dom lovade att dom skulle hinna komma tills idag... Inget roligt.. Så får åka och hitta nån annan.. :( tråkigt hade verkligen velat haft den som ja beställde...
Den skulle ju passa så bra i mitt kök.. :( Lite ledsen över det e ja kanske ni märker..


Denna beställde ja, finn eller hur och tänkte ha röda ljus i..
Men icke.. :(


Ja ja får se om det blir stan iaf måste ju verkligen ha en tills imorrn,eller hur?? Kan ju inte vänta med att tända första ljuset....

Näää ska in o pussa lite på min sessa..

Pöss på er


Vilken dag...

Ja shit vilken skit dag, tror inget har gått som jag har velat eller önskat..hämtade tuwisen på dagis vid14,30 hon hade haft en toppen dag och vart överlycklig att mamma kom och hämtade henne :)finns Inger bättre än att se sitt barn så lycklig som när hon/han får syn på en..helt under bart..kärlek kallas det..vart en pg promenix hem hon hittar ju så mycket på vägen..väl hemma så vart det massa bus o lek..sen hände nått som inte va skoj..tuwis ramlade o slog sig,mammas tjeja..hon slog i mun..sprang i hade nappen i mun..kunde ha gått väldigt illa men sim tur gick det bra..det kom massa blod och hon fick ett märke o svullen överläpp..öm i munnen..ja vart lika rädd en behöll lugnet tills mogge kom hem..då gick ja in på toa och grät lite..tuwis vart nog lite orolig när hon hörde mig gråta så ja gick ut lika fort torkade bort tårarna och tog min finaste tjeja..Shit vad jag älskar den tjejen ...vad skulle ja göra utan dig? På kvällen så kom pappa o Gun förbi en sväng o kollade hur det va me tuwis och lite senare så kom familjen Eklöf/Haglund barnen busade för fullt inte en lugn stund kan ja lova..sötisar..tack igen för en toppen trevlig kväll lila trevligt som vanligt :) nää nu e det sängen imorrn kanske en liten sväng på stan..vi h får se.. Nattis

Skola

Vi har i natt haft gäst morbror Robin har sovit här och en som vart riktigt glad för det va tuwa imorse när hon såg bin i soffan..hihihi har nog aldrig sett någon spela Allan så snabbt nån gång..skoj o se..dagis för sessan kl. Men skola för mig..ja o Kim sitter med ett arbete om crohns min sjukdom va tvugna att bli klara idag har redovisning på måndag..det vart skit bra vi e nöjda :)efter det tog ja en snabbis på Linde och köpte en pepparkaks klänning till tuwa som hon ska ha på Lucia firandet på dagis den 11,e..kommer bli skoj att se..nu blir ja verkligen påmind om hur stor hon håller på att bli,mammas sedda...shit vad ja g älskar henne...idag kom fet en tråkig överaskning me,kommer inte säg nått men blir troligen inget mer inlägg idag..:( hoppas ni alla får en bra fredag och ni rösta rätt i kväll på idol...:) puss på er

Dååååligt

Mmm ja vet, har vart rikigt dåligt med uppdateringar här på bloggen, men jag har haft så mycket och göra så det är sjukt..

Igår så va ja åter i skolan, vi läste om tarmarna och det systemet.. Och det är ju jg väldigt intresserad utav tackvare att jag sj har en sjukdom där.. :( Men så ska vi göra grupparbeten och vi jag, kim och dag ska då arbeta med min sjukdom ( Crohns) Tack vare att jag har väldigt mycket erfarenhet, vet vad det ger för symptom, hur man mår ja och allt.. Och nu när min sjukdom är aktiv igen så kan ja berätta ännu mer.. Att man ser ut som att man ska föda vilken dag som helts t.ex.. :) Men men det kommer bli bra.. Så vi ska ses imorrn i skolan och jobba med det.. Ville inte sitta kvar igår.. Hade massa annat att fixa..

Gick äntligen igår och gjorde ett synstest till körkortet, så nu är det inne me så snart är det bara att börja övningsköra.. :) Sköjsigt.. Vart även en lunch igår med Tina och Lina och sedan el ika me Lina me.. Jätte trevligt och skoj..

Igår fick ja min nya mobil, en Iphone.. hihihi dt är skoj.. Den är svår och mycket att lära med det kommer gå bra.. Satt och pilla med den hela kvällen igår.. Man kan verkigen göra ALLT med denna lur.. :) Super nöjd kan ja lova..

Nu ligger Tuwis och sover vi har vart ute och gått en långis, gick förbi och köpte lite blommor så när ja kom hem så gjorde ja ett blomster arrangemang.. Jul såklart för det är ju 1:a advent på söndag.. Så imorrn åker all julbelysning upp, ska man sätta upp julgardiner me?? Hmm vet inte,! Vet ni??

Ja ja ska kolla till min dotter som sover i vagnen där ute..

Pöss på er

Mitt Julgrupp Fin va??

Ska köpa lite glitter och lägga på.. :) Ganska nöjd iaf



Lilla Charlie

Japp idag fick ja träffa honom.. Han är helt underbar med rikigt pussvänliga läppar.. Så han kommer få många pussar under sitt liv av sin Moster kan ja lova...

Ni hör att jag e rätt stol över att ha blivit moster.. :)  hihihihih
Det är härligt att få träffa dom, dom fick presenter me,,, 2 pyjamas, chocklad och ett par blåa byxor.. :) Hoppas dom vart nöjda.. :D 

Lite bilder på sötisen..

Mor & Son

 

Lilla Charlie

 

Moster & Challe

 

Hela familjen, petra ska nog säga nått.. :)

 


Tisdag

Detta med att komma på rubriker, shit alltså... :S vad ja tjatar om det men ja blir galen på det.. hihiih

Japp igår fick ja mitt första syskon barn, Mogge vart morbror och Tuwis fick sin första kusin.. Super skoj.. Fick lite biler på MMS av både mamma och Petra på den lille sötisen igår, visade Tuwa och förklarade för henne att det är din kusin..Petras bebis.. Sen skulle hon titta hela tiden.. Kom med min mobil och gav mig den o sa titta... :) Sååå söt..
Han e såå underbart söt den lille prisen.. Kan ni fatta min lilla syster har blivit Mamma och ja har blivit Moster..Hahahha Skojsigt eller hur!!?? Va igår efter skolan och tittade runt lite på baby kläder, dom va i behöv av pyjamas så ja i handlade 2:st gröna..Petra gillar ju grönt. men ja tycker det e dåligt me mebis köäder iaf fina.. Alla baby kläder ska va så putti nuttiga.. Massa djur och saker på..Usch.. Nää det gillar ja inte.. Men ja ska ner imorrn igen och se om ja hittar nått.. :) Får se om vi kan åka upp en sväng idag och titta på den lilla för dom kommer ligga kvar ett tag.. Hoppas det att vi får se den lille plutten.. hihihihi

Nu har jag vart och lämnat Tuwis på dagis, hon ville inte till dagis idag.. Det va bara pippi som gällde.. Men när man väl kommer till dagis så tycker hon det är såå skoj... Inget gråt idag heller, skönt.. Men idag vinkade hon inte åt mig utan bara log när ja sa bye bye ses i em... Sötisen där..
Mamma älskar dig..

Jag har endel plugg hemma att ta hand om vi har nu börjat läsa om körtlar i skolan, håller på me diabetes, bukspottkörteln bla.. Hoppas ja klarar detta.. Klarade iaf provet som ja gjorde förra veckan.. Jippi.. Hade hoppats på bättre betyg.. fick VG- skrev hon men dt e ju inget betyg så vart G föll på andningen den ja visste att ja inte kunde så det förstår ja.. Slapp göra om det iaf och ett till bevis på att ja klarar detta.. Har alltid förr behövt gjort om alla prov på t.ex gymnasiet, högstadiet.. Men nu har ja VG i allat förutom detta prov.. Känns så himla skönt.. Jag har verkligen valt rätt nu, helt underbart..

Nehe dax att ta tag i livet har betalat alla räkningar nu, så det är fixat, skönt..
I em när Mogge kommer hem så ska vi åka och handla och ska även åka förbi Plantagen, dom säljer ut en stor julstjärna vit som ja vill ha till Tuwis fönster.. Den som hon hade förra året har pajat.. Synd.. eller inte.. :D För nu i helgen så är det ju första advent.. Shit va fort det går eller hur?

När sätter nu upp julbelysningen???

Ha en toppen bra tisdag






 


Moster Fia

Japp nu har ja blivit moster... :) Och Tuwis har fått sin första kusin.. :)

Satt me Petra igår och klockade hennes värkar.. va ca 3 min mellan dom.. Då ja började prata me henne vid 22.00 tiden så va det ca 7hade  min mellan.. På 1,5 timme så skönk det till 3 min imellan.. Hon hade smärta i ryggen.. Hjälpte henne en del.. Bad henne ringa fl vid ca 00.30 dom sa kom upp om du vill.. Dom åkte upp och Bm tog hål på hinnorna pga att dom va lite osäkra.. Så hon kom in vid 01.00 ca honnorna drogt ca 02.. Sen kom han inte förens 7.41 imorse.. Ja messade henne vid 6.45 imorse och frågade om det kommit nån bebbe för ja hade inte hört nått sen dom åkte upp. Men då låg hon ju och krysta hihihi

Så idag den 23:e November kl: 07.41 så kom lilla Charlie till världen eller lilla och lilla...

Han vägde: 4070 gram och va 54 cm lång

Grattis Petra och Martin

*kommer bild på sötisen senare*



stork_delivering_its_a_boy_hg_clr.gif jess baby image by finding_ac

 




Snabbt går de

Idag har vi som sagt firat eller firat och firat kan man inte säga att vi har gjort.. Men men Mogge fick ju en fin bukett av mig ett kärleksfyllt meddelande... :) Och ja fick en kyss och till svar Jag älskar dig me.. :) Ibland kan vi me... :) hiihhihih

Mamma och Leffan skulle ju komma på eftermiddagen innan dess så passade vi på att åka till NetoNet vi har ju inte vart där ännu, nu hade hysterin lagt sig iaf.. Skönt.. Vi hade inte vagnen me oss men det va inga problem med att Tuwis gick idag hon verkligen lyssnade på allt vi sa att hon inte skulle röra och att hon skulle komma.. Vi vart så stolta över henne så ja började nästan gråta.. Älskar denna lilla tjej så himla mycket,.. Vi köpte reflexer till barnvagnen, en ny termometer och batterier.. ahhaha Sådana saker man verkligen inte kan köpa nån annan stans.. hahahhaha men men.. Det fanns massa intressanta saker där, hittade en julklapp till Mogge, den va ganska dyr men det blir nog en sådan... Och det andra ja redan planerat.. :D Så han kommer bli en glad man på julafton hoppas ja iaf... Denna sak ja/vi hittade idag vet ja att han verkligen vill ha...hihihihi
Vi passade även på att åka upp till ÖB ja behövde köpa skurmedel och ett nytt blockljus till min golvlyckta... Sen vart det hemgång..

Mamma och leffan kom ja fick en blomma, en orkideé... Ja ni som känner mig vet att ja ÄLSKAR orkideér.. Ja o mange.. :D ja fick en cambria orkide en röd... Står så fint i vardagsrumms fönstret... Tusen tack.. Och tack för titten.. Synd att inte Petra följde me, ville se magen en sista gång innan han kommer ut.. Men men..

Imorrn åter till vardagen, skola för mig och ja hoppas verkligen att ja får reda på resultatet på provet sedan i onsdags, är skapligt nervös kan ja lova.. Ja är glad om ja bara får G me.. Bara ja slitter komplitera... Håll tummarna snälla... :S

Nä nu äar klockan 21.00 och en kalas bra film börjar nu med en riktigt snygging.. Shooter med Mark Wahlberg... Den måste ni se om ni inte har sett den...

Ha en bra söndags kväll...

Så här ser buketten ut som baby fick i morse och som min vän Jenny har gjort

 




En sådan orkideé fick ja.. Jätte fin..:)



Näää nu börjar filmen
pöss på er


Förlovningsdag

Japp morgonen började med ett telefonsamtal av en vän, som hade gjort en såå himla snällt och go tjänst..Tack Jenny du e guld värd.. :)

Idag den 22:e November 2006 så förlovade vi oss... redan tre år sedan... Känns som det va ett år sedan vi hade förlovingsfesten t.ex...
På detta tre år har det hänt en hel del, haft många prövningar för vårt förhållnade och vi har klarat oss igenom det så kärleken mellan oss är nog starkare än vad det kan bli... Helt underbart och ha ho nom i mitt liv.. Pappa till min fina dotter, och till fler barn hoppas ja.. :)

Japp Jenny hade gjort en jätte fin blombukett till mig som ja gav till min fina kille imorse.. Med ett sött litet meddelande i...

Japp så idag blir det inte bara firande av mig och min 24 års dag utan vi ska fira den tredje förlovningsdag me, och hoppas det blir mååååånga mååååånga fler.. :P

Älskar dig min prins...

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/34/14/19/112523/a2bdfe61f159275b

 


Jaha

Japp då va födelsedagen slut, jag har haft en lung och skönt dag... Inte mycket gäster..
dagen började med sovmorgon till 8.15,, Tack gummsan för det, sen vart det en mysig familje frukost..
Efter frukost så busade vi lite på Tuwis rum, sedan gick Mogge och Tuwis ut och busade jag va tvungen att städa och så kul e det inte för Tuwis att va me o städa, eller hur bättre att va ute och gunga och busa.. Så vi bestämde så.. Dom kom lagom in efter ja städat klart och duschat då lagade vi lite lunch sen så gick ja ett varv me Tuwis så hon somnade..Vi hade ju glömt en tårta så Mogge satte sig i bilen upp till affärn och köpte en glasstårta och då så när han kom tillbaka så fick ja öppna paket.... Hihihi Det va ett svart kuvert.. Och i va det ett presentkort på P.A.U.S.E med rätt mycket pengar på.. :) Väl behövligt.. Tror det blir en massage eller 2.. :D

Sen så kom pappa, gun och Robin.. och av dom fick ja pengar, kalas bra,, Vet inte ännu vad det kan bli för dessa pengar men ja behöver dock en ny mobil, men vi får se..Tuwis fick me packet av dom, en mumin body, 2 pyjamaser som ja önskat och även trä frukter som man kan dela med en liten träkniv.. Det är karborre imellan delarna, fattar ni?? Kalas bra.. Tusen Tack för det.. Hon sover nu i sin nya pyjamas.. Sitter jätte fint.. :D

Vid 18 så kom Mogges mamma och syster, då fick ja en Bingolotto lott som ja skrapar en varje dag i december ända fram till julafton och sedan en klocka som ja ska ha när ja jobbar innom vården som man kan hänga på kläderna... Tusen tack för det me..Kalas bra till jobbet sen!! :)

Måste bara säga ETT STOR TACK till alla som har SMS:at skickat på bloggen och FB... Man blir rörd att man han så många vänner som bryr sig för en sketen födelsedag.. :)Ni vet vilka ni e.. :) Puss på er

Nu ska ja ta mig ett glass rött, Tuwis sover och ja ska bara slappa.. Underbart...

Imorrn så kommer, Mamma och Leffan vet inte om petra kommer, Min syster Emelie kommer me och kanske min faster och kusse me... Skojsigt...
Hihi näää nu kommer vinet, gottit... :D

Ha en toppen kväll..

Pöss på er..

Bjuder på lite bilder på min underbara dotter bla från gårdagen och idag:

Snuttan i utsläppt hår

 

Så här ser man ut runt munen när man har bakat chocklad muffins... :)

 

Idag, mammas fining.

Tuttis i sin nya pyjamas... :)


24 år

Japp då har dagen kommit, man fyller år... Tycker inte det va länge sedan ja fyllde 20... Nu 24.. Shit vad tiden går snart e man säkert 35 me... hahahahah Näää skämt o sido.. :D

Dagen verkar bli fin solen lyser, vi fick sova till kl.8.00 av våran fina dotter, nu dax för frulle...

Ha en bra dag

Grattis Till mig själv på födelsedagen... :D

http://www.formarum.se/files/webbutik-kategori/paket.jpg


Mamma <3 Dotter

Japp fredag och idag är Tuwis ledig från dagis och vi ska ha en mysig mamma och dotter dag... Vi har precis ätit lite frukost och bäddat rent i hennes säng.. Och hon hjälper verkligen till.. Nu ska vi bädda min och Mogges säng..
Sen vet ja inte riktigt vad vi ska göra kanske klä på oss och gå ut en sväng fram till lunch för sen ska vi äta och Tuwis ska sova efter det så det blir en promenix upp till centrum för att köpa jäst för ja/vi ska baka lite mer bullar och lite muffins.. till helgen..

Japp sista dagen som 23 åring... Usch...Ja vill inte bli äldre ja gillar min ålder nu kan stanna här ett par år.. Tiden går så fort... Usch.. Men det som känns skönt är att jag vet vad ja vill med mitt liv och ja och Mogge har en planering för hur vi vill att våra liv ska utformas som 5 år framöver.. Detta med ett syskon till Tuwis, med jobb och boende.. Allt har vi klart för oss hur vi vill göra och ha.. Med rimliga mål.. Och det känns skönt.. Att jag har honom, att båda två ser en framtid många många år frammåt.. Helt underbart...

JAG ÄLSKAR MIN FINA DOTTER OCH MIN FINA MAN...
NI ÄR MITT ALLT,
VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN ER?


Näää tiden vid datorn är slut ska umgås med snuttan nu..

Ha en toppen fredag.. Ikväll ska vi få främmande som ska mysa med oss framför IDOL...

Pöss på er

Dalhalla Sommaren 2009

 


Julklapps tips Igen...

Japp får se om ja får skit nu me när ja lägger upp lite julklapps tips igen

Tuwis är i stort behov utan nya PYJAMAS... I stl 92 ..
Har hittar ett par fina som ja skulle uppskatta.. :)

Från: Lindex stl: 92 Pris: 149:-



http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_209783_F_1.jpg Från: KappAhl Stl: 86/92 Pris: 199:-


http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_208249_F_1.jpg Från: KappAhl Stl: 86/92 Pris: 169:-






Dålig uppdatering

Jaja ja vet, idag har det vart riktigt dåligt med inlägg här men ibland så har man ingen lust att skriva nått..

Igår somnade ja i mogges famn i soffan vid 21.15 va såå trött.. och fick sova ostört ända till 7.45 i morse.. Tuwa har nu sovit hela veckan i sin egna säng.. Såå skönt men ändå saknar man henne imellan åt brevid sig..Det är lixom lite tomt...
Idag har Tuwis vart på dagis mellan 9-14,30.. När jag hämtade henne så va dom ute dom hade ätit mellis ute me, varm chocklad och det va nytt för Tuwis,, Men hon gillade det..

Dagen här hemma har vart lugn kan ja lova,  jag har bakat bullar,, denna gång vart dom inte så små som sisst utan rätt stora,, Men såååååå goda.. :D Lina och Lill Theo ringde och frågade om dom fick komma förbi och det fick dom så klart.. Sååå stor han har blivit den lilla sötisen... Såå go och han ler och pratar... Gullunge.. och spyr.. :D hihihi men det ska dom.. Gullunge där.. Dom kom lagom när ja skulle skicka in första plåten me bullar i  ungnen så lina fick färska kanelbullar.. Inte illa.. :D

Mogge kom sedan hem och det vart lasagne idag och sedan bad för dotter o karl.. Och nu sover lilla och ja o mogge slappar framför TV:n och väntar på att Mammas Pojkar ska börja..  Sedan Vad blir det för mat..

Imorrn e vi lediga tuwis me.. Så vi ska baka lite mer inför helgen så vi får gäster pga min födelsedag... Usch ett år äldre.. Kan fylla 25 ist för då ska ja ha party... :D
Imorrn så kommer familj Eklöf/haglund och ja mysa lite framför idol... Skojsigt.. Förra helgen så dom skulle komma så födde dom ju barn ist.. :) hiihih En underbar liten Elton..

Magen har börjat igen... :( Inget skoj så fort ja slutade med medicinen förra lördagen så började det lite smått, har haft ett ordetligt anfall och har små känningar hela tiden, magen är svullen som om ja skulle kunna föda vilken dag som helst... :( inget skoj.. orkar inte detta... Usch.. Och så ska ja behöva leva med detta skit hela mitt jäkla liv.. Känns så piss.. Usch.. Det är jobbigt, vill inte.. Kan inte göra nått åt det... Det är orättvist... varför just ja. och varför just nu... Tänker på denna jäkla sjukdom hela tiden kan inte släppa det ur huvudet.. tror inte ja riktigt har accepterat det.. Att jag inte e frisk,,, Utan har en kronisk tarm sjukdom... Usch nää måste sluta prata om det tårarna bara rinner....


Nää ska va lite social nu

Pöss på er


Prov dag

Japp idag onsdag igår tisdag, vi va på IKANO skulle ju träffa bamse har ja ju tänkte men det va ingen bamse d
är.. Så inget roligt, skulle ju oxå inhandla lite nya dagis byxor till Tuwis men ja hittade bara ett par,, Från kappahl.. Familj Eklöf och Haglund va me oxå, skojsigt...Mycket snack och skratt som vanligt när man har dom runt om.. :D Älskar er.. :D ihihi
Skulle ju handla igår med det sket vi i så vi bestämde att vi skulle handla idag Onsdag ist..
Kvällen när vi kom hem så satte vi på Iggel Piggel på me pyjamas och lite mer plugg, men vi la oss tidigt runt 22.. Skönt..
Klockan ringde kl 6 imorse men tror ni ja gick upp,, icke ja låg och drog mig enda till 6.35.... Skönt.. Mogge va då kvar hemma så Tuwis hann säga bye bye..
Lämnade av Tuwis på dagis utan problem idag, skönt ,men fick springa till bussen... Väl i skolan en kopp kaffe och läsa igenom det sista innan provet..

När väl provet kom fick ja hjärn släpp, men det fixade sig ja gav mig på provet det svåra.. Och ja tror ja fixade det skapligt iaf.. Känner mig ganska nöjd... Håll tummarna att ja får et bra betyg hoppas på VG iaf.. Då e ja nöjd..

Sen vart det en lunch med min älskade karl,, på pasta resturangen som vanligt, men underbart att få ungås på tu man hand oxå imellan åt och det räcker med en lunch det kan få kärleken att spruta, ja lovar..
Det behövs för på söndag firar vi 3 års förlovning,, Shit vad fort det har gått.. Jag älskar honom, och ja vet att han älskar mig me.. :) ( bara lite sj säker) hihihihi men det ska man va..

Nu så har vi iaf vart och storhandlat, vart en proppfull kundvagn, men nr man väl kommer hem och börjar plocka upp så är det inte så mycket, vart tar allt vägen.. :) `? Köpte även en julklapp till min lille bror så nu e det avklarat.. skönt.. Bara några x antal kvar...hihihi

Sitter i soffan och tittar på arga snickarn, och ja älskar honom ... hihi är är klockren.. Tuwis sover..
Imorrn ska ja baka lite bullar ska försöka få lite större denna gång.. :) Tuwis e på dagis mellan 9-14

Näää ska krypa när min baby

Pöss på er

http://3.bp.blogspot.com/_6jgarZqMlEU/ScE-UmbFKvI/AAAAAAAAAFg/y0FWsEBYMic/s320/00000prov.jpg

 


Grattis till Prinsen

Ett STORT grattis till

Mia & Jimmy
och Storebror Leo


Som ÄNTLIGEN har fått sin lilla bebis /lillebror


Grattis Grattis Grattis

Hör av er när ni orkar med besök.. :)

Kramar från
Tuwis, Fia & Mogge

http://sharethelove.org/upside/stork.gif


Tisdag=Plugg

Japp natten har vart så där, eller inte för att Tuwa har hållt på utan hon har sovit som en stock.. Jag har haft problem med magen,. Antingen en till biverknign från sprutan eller ett anfall från min sjukdom.. Svårt att säga vad det e.. För ja mådde illa som faan me och det brukar ja inte göra om det är sjukdomen som sätter igång.. Men eftet ett antal varv till toan så va det klart sen.. Hoppas ja iaf... Ja somnade vid 2.30 ca.. Svårt och sova när man mår illa och nara vill spy även att man inte kan..
Men imorse när ja gick upp så mår ja inte illa mer, inga mer akuta behov på toan.. Bara vrål hungrig, har ätit frukost men magen är fortfarande sååååå hungrig... Sjukt.. Får väl gå ut och ta en macka till..

Har vart och lämnat Tuwa på dagis, hon va inte munter kan ja lova. Pippi började ju på TV:n staxt innan vi skulle gå och det vart ett himla liv när ja stängde av.. Och hon skrek sedan nästan hela vägen till dagis.. Och även när ja skulle gå idag.. Men så fort hon ser nått annat så går det över.. och det är skönt att veta...

Tisdag som sagt, och det menas plugg,plugg och åter plugg.. Och ja ska bara bädda sängarna och sedan sätta på kaffe så börjar ja.. Känner mig ganska säker på cirlkulationen men andningen och sjukdomar är lite si och så me... Men hoppas ja får in det i mitt trånga huvud.. Mogge ska ju förhöra mig sen..

Såg i corren att Bamse ska va på IKANO huset idag mellan 16-20 och vi behöver köpa dagis byxor till Tuwis så ja ska se om ha kan få gå en liten sväng innan det ska bli storhandling udag.. För nu har äntligen pengarna kommit in.. Underbart.. :)

Nehe.. Dax att att bädda..

Måste bara säga att jag har väldens bästa familj, jag älskar dom över allt annat.. Min karl, kärleken till honom e obeskrivlig och kärleken till min bästa och underbaraste dotter är ännu starkar än kärlek kan va... JAG ÄLSKAR DOM.. Jag har kommit på en sak ja vill göra /ge till Mogge i julklapp men ja vet inte om ja vågar.. Även att vi har pratat om det.. Ni som känner oss väl kanske kan tänka sig .. Ja vill, men vågar ja detta ja har i tanken?? Hmmm återstår att se...

Ja Ja får fundera...

Pöss på er



Hos Emelie nere på Salongen när Tuwis skulle klippa sig men ville inte..

Kan man va mer perfekt??

-Nej tror inte det, Mammas finaste


Rädda Julen

♥ Nu måste vi alla vara med och rädda julen.

"Alladin fyller 70år och bjuder för första gången in hela svenska folket att rösta för att behålla sin favoritpralin. Detta för att en ny pralin flyttar in nästa år."

www.raddajulen.se

Jag har röstat och min favorit e nöttryffel


Vilken är din favorit?
Gå in och rösta...Nu

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT


Sweet Dreams

japp klockan närmar sig 22.00.. Inte mycket men man är liten sliten...

Eftermiddagen har vart lugn och skön, middag bus och lite film tittning.. Tuwa har vart såå trött idag, så hon har inte velt göra så mycket.. Och det har passat mig me, för smärtorna i bröstet har ju inte släppt tyvärr.. Fortfarande lugnt att andas och sticker... Det är jobbigt,, Ja bli anfådd och orkes lös av detta.. Men nu har ja haft det i 4 dagar och hoppas det släpper snart.. Peppar Peppar..

Imorrn ska Tuwis till dagis mellan 9-13 och ja ska passa på att plugga för fullt.. Mogge ska förhöra mig imorrn kväll.. Se hur det går.. :)

Imorrn ska vi även storhandla, skoj eller inte men behövligt kan ja lova.. :) Det ekar i kylskåpet..

Nää ska kolla klart på grannfejden sedan natt för mig

Så sov gott och dröm sött

http://c.editingmyspace.com/files/en/good.night/good_night_005.gif

 


Måndag åter igen... :)

Japp då va det måndag, och det känns att man gick och la sig sent igår.. Men men.. Tuwa har vart såååå himla duktigt inatt och sovit hela natten.. Fick väcka henne imorse... Eller ja öppnade henns dörr så fick hon vakan när hon ville genom att höra oss.. Mogge och ja gick upp samtigtigt.. 6.10.. Skoj eller inte det är kol svart ute... Usch!!
Men men när hon väl vaknade så myste ja me henne och sedan satte henne i våran säng och satte på tv:n så hon fick se på bompa.. Det är skönt på morgonen...
Imorse så gjorde vi allt i sängen bytte blöja klädde på henne till och me åt lite frukost och tog medicin.. Fick i henne lite kräm iaf.. Bättre än inget, eller hur?
Det va en lungn och skönt morgon.. kl. 7.40 gick vi utan för dörren och begav oss till dagis.. Och som vanligt så ska dom va inne på morgonen när man har krånglat på ytterkläderna o allt.. Ändå säger dom att vi ALLTID e ute på morgonen... Typsiskt.. För Tuwa älskar ju verkligen att klä på sig, eller inte.. Men Men det gick bra.. Inget gråt idag skönt ja fick en puss och bye bye.. Men hon va lite blyg eller trött.. Svårt och säga..

När ja kom till skolan så va ja själv där, så ja han plugga lite..Medicin kurs som vanligt, det ända ja läser nu för denna termin.. Idag skulle vi redovisa det vi gjorde i onsdags.. Vi gjorde ju ett grupparbete.. Jag, kim yildiz och dag va i en grupp och vi gjorde om EKG- elektrokardiogram.. Ingen av oss ville prata för alla är lite halv blyga.. D fick lite scen skräk men det gick bra.. Efter det så fick vi öva på att ta blodtryck.. och shit va skoj det e.. Måste ja säga.. Det är himla kul.. Längtar tills man får komma ut och göra det på patienter.. Vi slutade 11.00 men ja o kim satt kvar, ja pluggade till provet på onsdag... Läste så mycket så det sved i ögonen.. Aj Aj Aj..

Och nu e ja hemma, har pluggat igen, tar en kopp kaffe och bloggar i mellan det har man väl rätt till, eller?? Tuwa e på dagis ska snart hämta henne tänkte ja.. har tid till 16.15 igentligen men hon behöver inte va där i onödan,eller hur.. har ju hunnit pluggat en hel del idag ändå... Och ja saknar henne massor.. :) Mammas snuttis..

Nu kommer en gammal klasskompis som ska köpa en av mina skolböcker,, ;)

Ha en bra Måndag

https://human8mi.wikispaces.com/file/view/s_nyaste_kretslopp.gif/34147525

Stora och lilla kretsloppet i kroppen.. En av sakerna ja ska kunna på provet

lungs1.gif (26024 bytes)

Andningssystemet

Och sedan alla sjukdommar och undersökningar inom detta... Så ja har en del att plugga på..

Ett svar:

Lidsey; Jag läser till USKA på KUI... Och det går skit bra att plugga..
HUr går det sj med magen snart dax ju.,.. hihhiih Höres vi inte innan så lycka till.. Kramar



Massa Myys och bus

Japp idag vart det en mys dag, som ja skrev i tidigare inlägg, jag putsade klart alla fönster och torkade.. Dock hann ja inte klart innan stuttisen vaknade.. Men hon nöjde sig med att titta på Mamma som jobbade..:) Usch va tråkigt det är att putsa fönster.. Men shit va fint det blir.. Nästan en ny lgh.. Är så stolt över mig sj att ja tog tag i det innan det är för kallt..

Efter putsningen så satte Mogge på en skiva ja brännt ut med bilder på Tuwis från nyfödd till 4 månader.. Shit alltså vad bilder.. Hahhah ja är sjuk..2300 biler lite drygt.. Och då va ändå inte alla me... Ja jag är fel i huvudet.. ja erkände det sj.. Men det va skoj och se.. Ja och Mogge satt och myste när vi såg på våran lilla sessa som har vart såååå liten.. När förlossnings bilderna kom och det va ett kort när ja fick en värk så sa tuwa: - Mamma, Aj Aj... Och det kan ja lova att ja hade där.. :) Klok tjeja... Vart lite sugen på en liten till men icke ännu... Först skolan och vi vill att Tuwis ska va lite äldre.. runt 3-3½ är lagom tror vi om inte 4 år.. Vi får se när vi känner oss mogna för det och även när Tuwis är mogen att bli storasyster..

Runt kl 18 så åkte vi till Johannelund och fikade dom fick idag komma hem från sjukan. Skönt.. Ammningen funkar nu.. :) Så vi våldgästa dom... Tuwis och Ellioth älskar verkligen att leka med varann.. Dom leker sådant så båda va helt svettiga när vi skulle klä på nuttan innan hemgång.. Ellioth skulle lära Tuwa att hoppa så han satte på musiken i sin traktor och sedan hoppa... Dom hade skoj.. Dom passade även på att mysa lite i Ellioth nya säng.. Båda låg och mös.. :) hihihi gull ungar där.. Ja tog me Bullar så fika vart det.. Gott..
Allltid lika skoj och trevligt att umgås me dom..

Idag såg ja igen,, första gången va förra veckan.. Vissa har redan julpyntat i sina hem.. Satt upp julljusstakar, stjärnor ... Men shit alltså.. Älskar man julen då eller... Kan man inte vänta några veckor till.. Ja brukar sätta upp stakar, stjärnor till 1:a advent iaf,, det är mer lagom, eller vad säger ni?? Ja Ja folk är galna.. Ha Ha Ha

Tuwis sover, hoppas vi iaf det är tyst, det va tufft att söva henne idag.. Hon e så envis... Men man får va envis tillbaka.. Imorrn åter till vardagen.. mogge jobbar , tuwa ska till dagis och ja till skolan.. Skojsigt,,
Hoppas att mogge får sin semesterersättning från förra jobbet nu i veckan.. För ja måste handla massa saker inför helgen.. Ja ska baka eller rättare sagt Tuwa och ja ska baka på fredag.. hon e då ledig från dagis och ja från skolan.. Så vi ska ha en mysig mamma och dotter dag har ja planerat.. Med lite lek i skogen och lite bak.. Ska baka bullar, en tårta och muffins.. Får se om ja hinner baka nått mer.. För på lördag fyller ja år.. Fy va hemskt.. hihihi Kommer folk.. :)

Ja ja nu ska ja återgå till min man..

Lite bilder från dagen:

 

Ellioth lär Tuwa hoppa.. :)

Mange mäter barnens fötter..

Tuwa nyfiken på Elton

Tuwis kolla Puh på fm.. Mys unge...:)

Mamma Älskar Dig

 


Promenix

Nu är vi nyss inkomna efter en låååång promenix..

Vi åt lite lunch, det vart pankakor mumma..Tuwa hade ju inte sovit nått innan dess så vi gick en promenix hela familjen,,, Det va skönt... Har vart ute i en 1h ca och gick...

Jag har hunnit putsat fönstrena i Tuwis rum och i köket men ska nu försätta i vårat sovrum och v-rummet.. Inget skoj men måste göras kan ja lova... Usch.. Ska även tvätta och diska ur kylskåpet.. Men ja måste hinna plugga me.. Shit vad många måsten det vart...

Näää nu dax att fortsätta med städandet medans lill snuttan sover middag.. Så kan vi mysa och busa med henne, ska första få karln att hjälpa till me...

Petra: När ska du klämma ut den lilla.. :) hihihihhi Snart hoppas vi.. :D Tuwis vill se sin kusse...

http://metrobloggen.se/UserFiles/18.4299/Image/ff.jpg

 


Godmorgon Söndag

Godmorgon mina vänner, hoppas ni sovtit lika gott som ja.. Smärtan i brösten är lite bättre men inte bra... Axeln ömmar som tusan försfarande efter sprutan.. Men et är nu skönt och veta att varför ja har svårt att andas och smärtor i brösten.. Pga denna förbaskade spruta.. Och ja ska ta en till.. Vill inte uppleva detta igen... Måste ja ta en andra?? ska ringa och fråga..

 

Nää kaffet är på satt och klart så nu dricker vi.. Ha en toppen söndag i detta rusk väder..

pöss på er

 

 


Vilken lördag

ja jag började ju morgonen me en sovmorgon skönt.. Men missade inte lördags frukosten med min fina familj..Efter frukost vart det lite bus..Tuwa och Mogge badade me..

Efter badet så passade vi på att ta lite julkor me snuttan,,, satte på henne fina kläder och tomteluva.. Kände att det va tajm att göra det för att hinna få dom och även att ifall det skulle bli nått fel så hinner man rätta till det.. Men Våra julkort kommer bli så fina iår..ihihih Är sååååååå himla nöjd även Mogge.. Även att han inte bryr sig så himla mycket, han skiter i vilket..Men Men ja vill ha honom delaktig och det vet han så han får ändå titta och ge smakråd ... Efter fotograferingen så vart Tuttis trött så Mogge klädde på henne och gick ut på tomten och sövde henne hon sov i ca 1h. Och under den timmen så hann ja göra julkorten och även duscha.. Vill inte stressa ang smärtorna i bröstet...

När Tuwis vaknade så va det tajm för lunch för henne, hon ville inte äta så himla mycket men lite iaf.. Sen va det mer bus innan vi packade in oss i bilen till Maxi för att handla mat till dagen..
Fia ringde lagom när vi va på väg till Bilen och sa att dom va på väg upp till sjukan me Elton.. Han äter inte, så dom skulle få lite tips och hjälp med det.. För dom skulle ju komma till oss senare.. Men det tog inte lång stund innan det pep till i luren och fick ett mess från Fia där det står att : Vi kommer inte ikväll, vi blir inlagsa.. Och sj så messade ja till baka .. Och fick svar på varför.. Ville inte skriva ut det här bättre att hon sj berättar... !
Har pratat me henne en hel del när hon legat där..

Som ni vet har jag även haft bröst smärtor och dom vart värre när vi va på Maxi så Mogge sa åt mig att ringa 1177 för att se om det är en biverkning från sprutan eller inte för det är ju det ja misstänker..Fick till svar från kvinnan i luran att nej det är det inte.. Näähe tänkte ja va kan det då va, vart ju ännu mer orolig.. Men fick en tid på jourcentralen för hon tyckte det va bäst att nån tittade på mig.. Vi åkte hem och åt och myste lite.. Åkte sedan upp.. Ja fick göra EKG och lite tester man allt såg bra ut.. Och läkaren sa att det va en biverkning från sprutan... Och kan va för att ja äter kortison me.. Inte vanligt med sånna smärtor som biverkning sa hon men det förekommer.. När vi väl va på US så gick vi upp och hälsade på våran andra hälft på Special BB.. Det va skönt och se dom.. Och pussa massa på den lille.. Ja bytte bajs blöja på en kille.. :) hihihihi Dom hade ett aning bättre rum än vad vi hade när vi låg där me Tuwis när hon va liten....Men ja hoppas att dom får komma hem imorgon för då kommer dom hit.. Har sovat dom bullar.. :) Som Mange verkligen älskar eller inte.. hahahahahah

Nu sitter ja här i soffan me datorn i knät för att ha nått att göra medans min karl kollar på UFC... Det är hans passion i livet... Ja kan titta på det och tycker att det är skoj.. Men inte flera timmar på raken som detta är började 22.45 slutar 02.30... det är lite väl., eller hur!!

Lite bilder från dagen:

 

Älskar att flytta runt mina blommor

Hittat sin sol hade som hon hade som bebis och vi busar för full på hennes rum..

 

Lite fika på rummet

 


Löööördag

Japp lördag redan, en vecka var tills man blir gammal eller iallafall 1 år äldre.. Usch!! Tycker inte det va länge sedan ja fyllde men åren bara springer förbi märker ja.. Och Tuwis e snart två redan.. Shit!! Och dax och börja tänka på syskon om några månader kanske.. Eller vi har sagt nästa höst tidigast.. Och vi vill inte ha vinter barn så blir det inget senast okt så får vi vänta till april lr nått året efter.. Så vi har lite planer på G.. Och så hinner ja plugga klart me.. Och nu när ja kunde göra båda inrikningarna både Barn och ungdoms sjukvård och vanlig Sjukvård på samma termin så underlättar det en del kan ja lova.. Med allt.. Skööönt.. :) Mogge vart glad när ja berättade det...

Ja som sagt lördag idag igår v a det fredag och IDOL, va det rätt som åkte ut?? Ja hade ju velat att Eddie åkte men nu när det stog mellan Reza och Eddie så hade ja hellre sett att Reza åkte men men Nästa vecka kanske.. :) hihihi Hoppas... Erik och Tove är grymma måste ja säga..Jag älskar dom verkligen.. Och även Calle...

Hade ju svårt att andas igår och hade hoppas på att det skulle gå över tills idag har sovit väldigt oroligt inatt så ja fick sova ut i morse, tack min fina Dotter och man.. Vart väckt vid 9.30 av att ja hörde kaffebryggan puttra,,, Och en liten sessa stog och tittade på mig.. Underbart.. :) Kände redan i sängen att det inte va jätte lätt att andas men vid frkost bortet så vart det värre... Jag får verkligen hjälpa till att andas.. Det är tungt och det värker i rugg och bröst vid inandning.. en hoppas det försvinner snart.. Det är obehagligt, jobbigt och otäckt... Usch!!!

Min dotter sitter förtillfället i badet, mys ja sitter på hennes rum med datorn iknät, vi va nämligen här och busa innan Mogge ville bada med henne sen så fastnade ja här.. :)
Idag vet ja inte riktigt vad som händer, jag hade ju tänkt att putsa alla fönster och stor städa lgh men ja mår inte tipp topp men kanske ska ge mig på att putsa iaf, det behövs om ja säger så... Usch va skitiga dom e..
Ikväll kl 18 så kommer familjen Eklöf och Haglund.. Våran andra hälft.. Ska bli mysigt att få umgås me dom.. har inte blivit så mycket denna vecka som vi brukar ses... Så saknar dom faktiskt.. Till och me Mogge anmärker imellan åt att ja det va länge sedan nu du va me fia, du saknar henne va.. Eller när fia loggar in på MSN så bara säger han att min andra hälft har loggat in.. :) Vi är som hela och halvan.. Skönt och ha en vänn så nära som man kan va så sig sj me..Och ja vet att hon känner lika dant.. :) hihihih Så ikväll blir det mys på hög nivå massa lukta och pussa på bebis, busa med dom stora barnen hihi kommer bli skoj.. :)

Nää nu ska ja ta lite mer kaffe och gå och o fota min dotter i badet lite, va länge sedan ja hade bad bilder på henne.. :)

Ha en toppen lördag

Här kommer gamla bad bilder på min sessa...

Tuwis 2 veckor gammal

Bad hemma hos Morfar sommaren/hösten 2008

 


Biverkning?

Ja jag vet att ja har fått bierkningar från sprutan ( vaccinet ) jag tog igår.. Mot svininfluensan... Jag har sååå himla ont i armen, trött och fryser men jag har även fått väldigt ont att andas... När ja tar andetag så värker det både i bröstet och i ryggen.. Hoppas det är kortvarigt för det är jobbigt...  Jag har verkligen inte haft nån ork nu på em/kvällen.. Legat i soffan under täcket och försökt busa med Tuwis så mycket som möjligt iaf.. Men hon e oxå lite loj så mes film har det vart för hennes del, men även läsa böcker..

Nu sitter Mogge där inne och nattar henne me vällig, det skär i hjärtat när hon gråter när ja går ut, hon skriker verkligen.. Hon vill inte sova.. Även att hon e såå trött.. Lill stumpan..

Nu börjar IDOL och fredagsmys, eller blir det så mycket fredagsmys,,,?? ja ligger halv deckad och känns som ja kommer somna ganska tidigt..

Imorrn hoppas ja att ja mår bättre för ja har planer på att putsa fönsterna och storstäda i lgh.. Innnan våra gäster kommer kl 18... Familjen Ekläf/haglund men den nya medlemmen... :) Mysss...

Nää dax att ställa ifrån sig datorn och kolla IDOL...

Bye Bye...

PS: I dag skickar vi ut Eddie va??? Eller Reza!!!

http://annashundar.files.wordpress.com/2009/10/idol2009_s.jpg

 

 

http://thinkpink20.blogg.se/images/2008/godis_20164208.jpg




Fredags Myyyys

Jaha fredag em redan, när ja lämnade snuttan på dagis så va det inte så skoj.. Hon verkligen klänge sig fast i mitt ben...OCh ville inte va på dagis, men som vanlig så går det snabbt över..

Termin samtalet på skolan gick kalas, och det känns såå bra.. Gjorde klart planeringa för nästa termin men även för 3:e temin. Ja behöver inte förlänge 1 termin. För ja kan göra båda inritktningarna på samma termin.. Och det kändes sköt.. Slippa ta mer studielån och grejer.. Hoppas bara ja klarar det me.. Men det tror ja har ja det tempot ja har indag så kommer det gå galant.. :)

Fick tillbaka Medicin uppsattsen igår om mikroorganismer och ja fick VG+ Är såååå himal nöjd.. :) Men frågan är vad som krävs för att få MVG men men... Ja är super nöjd.. Har fått VG på allt.. Och har hittills VG i alla kurser ja gjort.. Nu bara medicin kvar ska lara VG där me... Håll tummarna för mig.. :)

Efter samtalet i skolan så åkte ja hem direkt,känner att biverkningarna började komma rigält då efter vaccinations sprutan.. ja va så frusen, ont i hela kroppen och trött.. SÅ ja gick hem och la mig en timme sedan hämtade ja Tuwis på dagis..

Idag hade dom haft fredags mys på dagis, skoj.. Dom sat och pysslade lite när ja kom in, så vi vart kvar en stund.. Och sedan 30 min promenix hem i Tuwas takt... *ler* Ska göras så mycket på vägen.. Gunga, titta flygpla, bussar och bilar ja massa och sen kommer det hundar o katter och hälsar på henen... Mammas tjeja...

Nu sitter vi och tittar på Pippi jag är fortfarande lite däven efter sprutan Tuwa verkar inte fått några biverkningar hon har lite ont i armen men inget annat...

Ikväll blir det fredags mys och IDOL...

Fia: Ring när du vill, tveka inte, finns alltid här för dig snuttan ( min andra hälft) Hoppas du känner det och vet det...Ses imorrn snuttan

Idag är det fredag den 13:e inget har hänt ännu.. Min syster är Beräknad tills idag me bebben men tyck inte hända nått... :( Men men snart hoppas ja... Så petra utt och promenera, putsa fönster och ja vet allt vad man kan göra.. :)

Näää nu ska ja ha mer kaffe.. Och Pappa Mogge kommer snart hem,, Skönt och Mys....

Pussar

Bilder från Oktober/November förra året.. Då va snuttan inte stor.. :) Och det va inte lika kallt som iår kan ja lova.






http://cojjoj.blogg.se/images/2007/fredagsmys_text_1197049358_5006650.jpg




Ingen rolig dag

Hade inte riktigt lust att blogga igår, gud tyckte tydligen inte att det räckte men en dålig nyhet för oss utan 2 eller igentligen 3 saker..

Började ju går dagen med utelek med snuttan in och käka lunch vid 11 och sedan tog vi bussen vid 12.30.. Hon älskar verkligenatt åka buss, skruttan.. :)
Hon somnade lagom när vi va framme i stan så jag tog en promenix upp till US, det va skönt men det är jobbigt med backar nästan hela vägen..

Vi hade tid 14.00 och Tuwa sov ca till kvart i.. Läkaren va jätte bra en äldre farbror... Vi fick beskedet att Tuwa har lätt astma.. Inget skoj... Så on får nu medicin vetolin och pulmekort... Hoppas det ger verkan.. Inget skoj.. Tycker att det räcker med astma i min familj så skoj e det inte..
Tuwa e ju då i riskgrupp och ja me så fick fick även ta influensa sprutan.. Tuwa skrek som en gris, ja försökte hålla mig lugn även att jag är sååååå sprut rädd.. Men det gick bra...
Vi tog bussen tilbaka hem och vi hann int emer än hem igår så ringer min läkare från mag och tarm och talar om att dom misstänker att jag har crohns i tunntarmen me... Ja trodde ja skulle bryta ihop, elelr ja gjorde det me.. Så nu är det nya tester och nuya röntgen.. När ska detta onda vända.. När ska man få må bra???
Så dagen slutade inte lika bra som den börja...

Nu ska vi till dagis, ja ska till skolan på termin samtal och planera nästa termin..

Bye Bye


Ny dag och ledig

Japp en ny dag är kommer, gårdagen slutade tidigt.. Ja somnade soffan redan kl.21.15.. Kunde erkloigen inte hålla ögonen öppna.. Frågade Mogge om vi skulle gå in och lägga oss men han svarade nej inte en.. Ja hann knapp slå igen mina ögon så började han bädda upp inne i sägen och då va kl 21.40.. Hihihihi såå han va trött me efter nattens bravader... Tuwa somnade sanbbt även hon va sååå trött, sov klockrent hela natten fram till 6 i morse då hon kom in till oss och ville leka, men det va inte ja pigg på så ja sövde om henne och sedan vaknade vi kl 8 skönt.. Låg och drog oss i sängen och kollade på Bompa.. Sedan frukost..
Kl. 9.45 så klädde vi på oss och gick ut och busade så vi är nyss inkomna från en lek stund utom hus.. Och shit va kallt det är.. Nu har verkligen vintern kommit fast utan snö vill säga.

Dax för lunch här snart sedan ska vi ta bussen till US... Tuwis ska till Allergicentrum.. Och göra massa undersökningar, varför hon har eksem, och hosta bla.. Hela tiden.. Och undersökningen ska ta 2 h står det på kallelsen så vi får väl se hur den går till.. :) Efter besöket så tänkte ja ta en promenix till fia om hon inte har annat för sig vi ska höras sen..

Hör av mig senare hur det har gått.

Pöss på er

 


Vilken natt, shit

Igår satt jag och plugagde klart inlämningsuppgiften till Medicin.. Ja renskrev och allt.. Klapp på axeln.. :) Är nöjd med uppsatsen och hoppas på bra betyg.. :) Ja va klar vid 23 ca gick och la mig, men kunde inte sova inte Mogge heller vi låg och vände och vred på oss.. Shit vad det inte gick att sova.. Kollade på klockan en gång i halv timmen.. Klockan 03.00 så vaknade snuttis me... Och även hon kunde inte sova.. Låg och knölade och ropade npå mig, skulle ligga på mig.. Skulle klättra hon blev arg på shiva mitt i natten.. Det va kaos kan ja lova.. Ändå va man så trött men man kunde inte riktigt få somna... Har ni haft det så?? Kl. 5.30 så somnade Tuwis äntligen i min famn med benen på mig.. Myyys .. Då gick tankarna nu måste ja försöka sova lite klockan ringer inte förens om va 40 min.. Ja lyckades till slut.. Men lyckades oxå stänga av klockan... Vaknade panik 7.45... Shitt.. Upp som ett spjut ringa dagis och säga att vi har försovit oss.. Hon ska va på dagis 7.45 min buss går 7.55.. Fick ringa Mogge så fick han ta tidigare frukost hade inte han nått emot.. :) Ja gjorde snabbt iordning mig, väckte Tuwis som snarkade som aldrig förr men som ALLTID vaknar med ett leende på läpparna.. Mammas skrutt... Sedan vid 8.20 va det bara att springa till dagis, slängde på Tuwa kläderna i me frukost det lilla hon äter.. På dagis så har Mogge precis kommit.. Ja va inget stressad ja lova...hihihiihhi Dagis personlen måste ju trott man va knäpp.. Men utan baby så hade ja kommit försent till skolan.. Tack älskling.. Ja han andas lite imellan innan lektionen började iaf.. Skönt och hann ta en kopp kaffe.. Lyckat..

Medicin på shemat gått igenom andnign och allergier, väldigt intressant må ja säga.. gjore med ett litet grupparbete om EKG.. Ska redovisas på måndag och onsdag nästa vecka så är det redan prov på cirkulationen i kroppen... :)

Nää ska bädda sängarna som ja inte hann i morse sen ska ja hämta snuttis på dagis och i em ska Tuwis och Mogge klippa sig hos min syster..

Ha en bra onsdag

PS: Missa inte arga snickarn i kväll..

pöss



Tårar

JA, ja gråter,,, Men jag vet inte riktigt varför... Lycka tror ja.. :)

Är självhemma spelar Shirley Clamps skiva en av mina favoriter efter Martin Stenmark vill säga... Och så fort jag höt t.ex låtarna vi hade på Tuwas dop gråter ja, så fort ja tittar på kort på min sessa gråter ja.. Va är det som är fel.. Eller gråter,, tårarna börjar bara rinna...
När ja tänker på min underbart fina familj faller dom ner...

Är det för jag är så lyckligt lottad, jag älskar min familj... Jag bor fint, jag har världens finaste dotter jag älskar mitt liv idag.. Skolan går bra, jag vet vad ja vill med mitt liv... Livet känns underbart... Tror det är därför... Har inga stenar på axlarna längre... Underbart..

Vet inte varför ja skriver detta men men..

Pöss på er


Förväntas

Fick en kommentar från nån Malin....Att hon tror att vi inte köper några julklappar sj och bara förväntas att få allt att ja/vi är bortskämde.. För att ja lägger ut tips till julklappar till Tuwa..
Och svar till dig: Vi har köpt alla julklappar till Tuwa redan, allt det VI och Tuwa behöver... Till henne.. Och dom VI vet att hon kommer uppskatta.. Och ja lägger ut en önske lista här på MIN blogg på tips som man KAN köpa till henne i julklapp ocj som VI vet hon kommer uppskatta och leka med.. Ist för att få saker till henne som hon inte kommer leka med.. Fick en del sådant förra året... Och ja vet att vissa vill köpa saker som kommer användas ist för att bli ner slängda i en låda t.ex.. Vi som hennes föräldrar känner henne bäst och vet vad hon gillar, vill leka me och behöver, eller har ja fel där??
Men tycker du dt låter bortskämt eller liknade att ja lägger ut tips till familj och släkt på julklappar så behöber du MALIN inte läsa MIN blogg för det är ingen som har tvingat dig

Tycker ni det är fel att lägga ut en önskelista från föräldrar till sina barn som inte kan berätta sj vad dom vill ha??
Som sagt det är ju vi föräldrar som vet vad ens barn gillar, vill leka me osv, eller har ja fel där me???

http://www.mathpuzzle.se/TOMTE.GIF

 


Julklapps Tips

Lite tips på juklappar som skulle uppskattas av Tuwa...

 

 


Dagis kort

Idag fick vi Tuwis dagis kort och jag är INTE nöjd kan ja lova.. Inte Mogge heller usch!! Jäkal skit fotograf rent ut sagt... Men hon är ju världen sötste iaf

 

tar man utomhusbild i mitten av oktober??? Tuwa får ha vinterköngorna på sig och sov fleceen..Hmmm

 

Men hon e perfekt eller hur??

 



Måndag igen

Japp måndag igen, veckorna springer förbi men helgerna rusar.. Shit vad det går fort..
.
Idag började ja inte förens kl 11 hade HLR undervisning... Det va skoj men shi vad jobbigt det är att göra HLR... Det är inte lika lätt som det ser ut kan ja lova... MEn jag vart godkänd.. :)
Sen åkte jag hem och pluggade lite inför inlämningsuppgiften som ska va inne den 23:e...

kl 14.30 så gick jach hämtade Tuwa på dagis, hon hade gjort en prassel tavla.. Jätte fin.. Man blir stolt när man ser hennes konstverk på väggarna... :) Skoj.. Innan vi gick hem så tog vi ett varv i spåret, lite frisk luft och lek för Tuwis hon älskar verkligen att va in skogen.. Så vi va ute 1,5h efter dagis., Skönt men kallt... Mogge kom hem och sedan vart det åka till Maxi som varje måndag och inhandla veckans mat.. På maxi så va det en Apa.. Han ville ge Tuwis en banan men Tuwa vart lite rädd men när vi skulle åka så skulle hon stå och vinka och säga Bye Bye apan... Hon kunde säkert stå så hur länge som helst.. Och hon fortsatte i bilen.. :) Sötisen...
Hemma så vart det att laga mat idag vart det tunnbrödsrulle mumma, det va länge sedan.. Och nu sitter ja här och min karl och dotter kolla bompa brevid i sängen men snart dax för pyjamas och iggel piggel innan sänger för lill snuttis.. :D
Imorrn är ja ledig men massa plugg på schemat Tuwis är på dagis mellan 9-13

Fick bilder av Fia från besöket igår hemma hos dom.. :

Mogge, Tuwa, jag och lilla Elton

 

Tuwa, ja och Elton

Hela familjen med nya medlemmen

Stolt Storebror

 

 


Fars Dag och Bebis Mys

Japp farsdag och allt.. Vi har vart ute i träskäng hos pappa och firat honom på hans dag... Av Mig fick han en bok med massa olika citat: Jätte fin och mysig bok tycker ja... Det är trevligt när alla är samlade.. Båda mina syskon, ja såklart min dotter och pappa & gun.. Det händer inte allt för ofta kan ja lova... Hoppas på bättring.. Efter maten så gick vi en sväng så Tuwis kunde sova.. Skönt och knalla lite.. Sen så vart det fika med tårta.. :) Mumma.. hihiih




Exempel på text ur boken:
”Pappas kärlek – det är värme en vinterdag, omtänksamhet när tiderna är hårda, uppmuntran när jag känner mig nere, en fast hand när jag känner mig orolig … allt jag någonsin kan behöva.”













Nu på sen kvällen så åkte vi en sväng till familj Eklöf / Haglund och va lite nyfikna på den nya familjemedlemmen... Såååååååå söt .. Och så lik Ellioth kan ja lova... Han sa inte mycket.. Ja höll honom och han va så liten.. Hela vägen upp till dom så pratade Tuwa om bebis.. Hela tiden sa hon Bäsis.. Och så frågar man vad Bebis heter svarar hon : Tua.. = Tuwa för er som inte förstår.. :) Gullunge... Nu när ja höll Elton så vart hon inte svartis.. hihiihi Men så söt man kan va... Och skönt att allt gick bra.. Grattis igen Mange och Fia och den stolta Storebrorn Ellioth...


Stolt Storebror håller lillebror

Skulle va me när Elton åt :)

Elton

Ursäkta kvaliten på bilderna men ja har inte bästa mobilen kan ja lova.. :)

 

 

Nu sover snuttan och ja sitter här har precis hängt lite tvätt ska se om ja kan plugga lite.. Imorrn dagis och skola igen.. men imorn är det en kort tag har bara hjärt och lung rädding... Så mellan 11-12 går ja.. Slappt va.. hahah Tuwa börjar dagis 9.45...


Näää ska se om ja kan få nått gjort.. Pöss på er




Lördag

Japp lördagen kom me,

idag har ja suttit spännd mesta dels av dagen, så fort det har ringt eller pippit i mobilen så har ja ryckt till.. Har fått mess imellan åt av fia från förlossninge och talat om hur läget har vart så jag har känt mig lugn... Och nu är underverket här.. Lik sin storebror kan ja lova, ja ni ser ju bilden under... :) Sötis.. Grattis igen...

Annars har dagen vart lugn eller lugn och lugn vi va på IKEA en sväng skulle unhandla lite julklappar till Tuwis... Skulle ju köpa köket till henne... Överdelen fanns men underdelen självka köksdelen va slut och dom hade fel vill tillverkningen på den.. Skulle återkomma i lagen v. 50... Skoj va.. Men vi köpte överdelen vågar inte chansa ifall den me tar slut eller nått.. Så v. 50 står vi först ikö kan ja lova.. VI handlade lite mer me, lite kastruller och vispar till Tuwis.. Nya underlakarn till oss, barnsäkerhet till köksskåpen ja och nått mer kommer inte ihåg...

Kl. 15 så åkte vi ut till Ljungsbro skulle hämta min lillasyster som skulle va hos oss ikväll, ja ringde och frågade henne imorse vad hon skulle göra idag och hon sa inget.. Så då bestämde vi att hon ska tillbringa lördags em/kvällen me oss.. Vi började me att slå in julklapparna vi köpte... och sedan började vi laga mat,,, Det blev pressad potatis, kyckling med ädelostsås till.. Mumma... Och ett glas rött såklart.. :P För mig alltså Petra är ju på tjocken så inget alkohol intag där inte och Mogge ska ju va chafför så inte där heller..
Efter middagen så busade vi lite me Tuwis i hennes rum innan lägglags.. Mys.. Hon gillar verkligen hennes Moster... Pussade hela tiden på henne..Såå söt... Petra hade me sig kameran så ja knäppte lite kort kommer nån annan dag.. :)  När hon gick och la sig så började ja göra kladdkaka mumma vart det så det åt vi och tittade på körslaget, och rätt kör åkte ut..hahah Ola Ska vinna, eller hur??

Nu har iaf Puttra åkt hem och ja sitter här och ska krypa ner i sängen och vänta på att Mogge kommer och kryper ner me när han kommer hem..

Imorrn fars dag, ni har väk inte glömt??
Ja och Tuwis ska hem till pappa och äta och fira lite.. Myyys Alla mina syskon ska va hemma.. Eller alla och alla låter som ha har ett helt fotbolls lag ja har två på den sidan och en på mammas sida (petra).. Så min dag är i träskäng... Och sen på kvällen får vi fira Mogge...

Nu ska ja sätta på Tv:n i sovrummet och slappa lite.. Gör det ni me..

Puss på er

 


Ellioth har blivit storebror

Grattis Fia & Mange
och Storebror Ellioth

Till

Lilla Elton som Tittade ut





idag LÖRDAG den 7 November kl : 20.23
Längd: 49 cm Vikt: 3110 gram

Grattis Grattis Grattis...

http://www.myspaceantics.com//images/myspace-graphics/baby/its_a_boy_feet.gif



Fredags kväll... :)

Japp fredagskvällen gick fort...

Tuwa va lite loj efter natten till igår av allt hostande och inte sovit så bra vaknade ju vid 5 på morgonen och somnade inte om kan ja lova... Så hon va trött igår kväll.. Vi lagade lite mat Svensk Mousakka vart det men hon va inte så sugen på att äta men men lite år hon iaf.. Vid 19.00 så kom familjen Elköf/Haglund och skulle trillbinga denna kväll me oss.. Alltid lika trevligt och man får alltid skratta så man dör.. :) Speciellt Fia.. :D
Vi tittade på IDOL som alla på fredags kvällar, men va det rätt som åkte ut?? Näää ja tycker att Eddie kan säga bye bye...

Vid ca 22 så vaknade Tuwis till av denna jäkla hosta, jag gick in och trodde iaf att ja skulle kunna söva om henne, men det gick ju inte,,, Och hennes hosta va extrem just då så vi beslutade att vi skulle ta upp henne.. Hon satt och myste ett tag i famnen.. Men sen vart det fart på henne kan ja lova... Hon vart så busig efter Fia oh dom hade åkt hem vid ca 23.. MEn vi gick och la oss pch Tuwis mellan oss såklart... :P Hon började hoppa isängen och hålla på som en galning.. Hon skulle bädda om i sängen och höll på... Tillslut så somnade hon en vaknade efter första hostattaken igen,, Men somnade om ganska snabbt efter den i min famn.. :) Sen har hon sovit tills 8.30 imorse.. Skön.. Mogge hade tydligen vaknat innan oss och gått upp men ja och Tuwis sov som stockar.. Skönt.. :)

Nu ska vi äta frukost och sedan vet ja inte vad dagen bjuder på nån som vill hitta på nått, tveka inte att höra av er??
Ja ska iof sitta vid mobilen hela dagen, Fia är på förlossningen och ska bli igångsatt hon har tid nu 9.30 se vad som händer.. Hoppas på att lilla Elton kommer ut idag.. Hoppas Hoppas....
All lycka till er Fia & Mange..

Nää nu ropar min familj att frukost är klar...

Bye Bye



Julklapps Önskning Från Tuwis

Tuwa önskar dig en gunghäst ( Gungdjur Kanin ) som ser ut så här går att få tag på på nätet t.ex: KIDDOZ finns även på butiken lättsam på nygatan eller kanske på babyproffsen..
Hon prövade att gunga på en gunghäst och gillade det massa... En bra JULKLAPP...

 


Fredag, Jippi

Detta med att komma på rubriker, hmmm gillas inte av mig iaf...

Inatt jhar det vart så där , Tuwis har fått tillbaka sin förbannade hosta.. vaknade till vid 5 imorse och då tog vi över henne till oss.. Och hon ville inte somna om utan låg på mig nästan och bara hosta och hosta.. :( Snuttan.. Vi gav henne lite hostmedicin men det hjälpte inte så hon hostade så enormt mycket så hon spydde upp all slem och skit hon hade i halsen och ja vet inte vart.. Det va inte fräsch men bara att klä av henne och bädda rent i våran säng.. Lilla snuttan då... Sen så pallade ja upp me kuddar bakom henne imellan oss så sate vi på Tv:n hon va inte såå trött utan mest mys sugen.. Så vi låg hela familjen i mitten av sängen och halv sov inte Tuwis vill säga hon låg och bubblade och skrattade åt Tv:n... Gullungen där... Vid ca 6 så kommer ju I drömmarnas trädgård på¨Barnkanalen.. Hon vart helt överlycklig kan ja lova.. hihihi sett satt hon helt stilla i ca 30 min och bara pratade med Makkapakka och alla i det programmet.. :) Snuttis...

Kl 8 va det upp och hoppa frulle tajm magen kurrade efter dessa timmar man har legat vaken.. Tuwa åt 3 skålar med kräm i morse duktig tjeja.. Kl. 9 va det dax för dagis.. Som sagt 30 min promenad i Tuwas takt till dagis och allt hon ska pilla på.. Och imorse så följde ju Shiva me oxå.. Det va ju skoj tyckte Tuwis.. Väl framme på dagis så va det dax för frukt.. Tuwis fick va ute idag igen som alla dagar när hon börjar 9... Men det är bra.. Man ska va ute och leka.. Finns inga dåliga väder utan bara dåliga kläder, eller hur?

Ja och Mogge gick hem jag satte mig och plugga lite.. På cirkulationen i kroppen har ju prov redan den 18:e så massa plugg.. Och jag har ju inte fått min bok ännu hade hoppas på at ja skulle fått den idag me posten men icke.. :( Men kommer troligtvis på måndag iaf..

Ikväll så kommer Ellioth me familj, vi ska titta på idol och få Fia på andra tankar än det som kommer häna imorrn... :) troligtvis kommer hon bli igångsatt.. :) hhihihih Och gissa nån som kommer va förts på plats när dom kommer hemm .... :) Jooo Ja.. :) hihihih

Nehe, kaffet är klart ska fortsätta plugga lite...

Ha en bra Fredag
Glöm inte idol ikväll.. :) Ingen risk va!! ??

http://www.angelmolly.se/images/hlhs1.gif

 



Snö Snö Snö

Ja idag vart det lite sovmorgon, skönt.. Tuwa sov ända till 7.30 och det händer inte allt för ofta kan ja lova... Skönt.. Mogge är ju sjukskriven så hela familjen är hemma skönt.. Vart en mys frukost med snön som faller utanför.. Myss men även att ja inte gillar detta väder.. En annan sak om snön lägger sig så man kan gå ut och leka men icke nu för nu blir det bara blött och jävligt..

Kvällen igår va toppen vi vart 10 personer ca.. Och ja tror att alla handlade nått iaf ja inhandlade 5 saker... Jätte fina lite julsaker..och en fårskinns kudde i rött som ja ska ha i soffan.. :) Toppen fint.. TACK ALLA SOM KOM.. DET VA JÄTTE SKOJ!!!!

Idag så kommer Annie & lilla Elliot på besök om en timme ca så ja ska passa på att hoppa in i duschen en snabbis innan..

Ha en toppen dag ni me..

Pössar


Första snön

Idag har jag vart i skolan och just nu läser vi ju medicin.. Shit vad intressant men svårt måste ja villigt erskänna... Tusen saker man ska kunna och allt går in i varann typ.. Men ja ska klara detta me.. :)
Idag gick vi igenom cirkulationen i kroppen, blodet, hjärtat och alla sjukdommar med vissa behandlingar.. SÅå intressant... På måndag ska vi lära oss hjärt och lung räddning ska bli skoj va ju hundra år sedan man gjorde det sist i 9:an... Kommer man ihåg nått.. Knapp måste ja säga.. Och så förnyas ju allt me..

Hämtade Tuwis från dagis nu vid 14.30 det tog bara 30 min att gå hem i detta oväder.. Snön har kommit... Har ju små snöat hela dagen och bara då vi gick till dagis så va det små små flingor som föll , när vi kom ut från dagis va det lite större sedan på vägen hem så vart det större och större och mer och mer... Och snön lägger sig me...Kommer bli som ja sa till mogge att imorrn när vi vaknar så är det massa snö... Eller vad tror ni?? Tuwis gillade snön.. Hon ville ha den i ansiktiet.. Knäppis..hhiih

Nu sitter ja med en kopp kopp kaffe och ska snart börja me maten idag bjuder ja på pasta och köttfärs sås... Snabbt och enkelt innan alla kommer för ikväll är det ju INREDNINGS PARTY... Det är massa folk som kommer eller iaf som har tackat ja och sagt att dom ska komma.. Så vi får väl se om alla kommer... Alltid lika spännande.. MEn det komemr bli skit skoj ikväll hoppas ja.. Julsaker och allt... hiihihi Kliar redan i fingrara..

Mogge har idag vart hemma från jobet för knät är skadat igen.. Han har vart på VC och tömt det på vätska och blev sjukskriven ett par dagar.. Men hoppas att det blir bättre snart igen.. :)

Imorrn är Tuwis ledig från dagis och ja me så nån som vill hitta på nått tveka inte att höra av er...

Nää nu vill min underbara dotter mysa me sin mamma..

Lite bilder från dagis idag och under förra veckan

 

 

 

Idag på dagis

I dag åkte overallen på innan har hon ju haft det fleecefodrade regnstället

Perfekt... <3

http://4.bp.blogspot.com/_pF_R2W15iUE/SV9xfKUOIQI/AAAAAAAAGuw/nL3_NU1tMlM/s400/sn%C3%B6flinga


Naglar och bakning

ja ha redan tisdag, shit vad dagarna och veckorna springer iväg, det är helt sjukt...

Va ju igår på utvecklingssamtal på dagis. och ja kan inte säga annat än att vi har en perfekt dotter, inget vi inte visste sedan tidigare.. Men nu fick vi det bekräftat från dagis me.. En dotter med pondu med andra ord.. :) Och det värmde både mamma och pappa hjärtat.. När vi satt där i går med förskolefröken hon och satt och sa såååå många fina saker om våran dotter, och berömde henne till max så vart man såå stolt och så rörd.. Fick lite glädje tårar... Helt underbart...

Måste oxå va lite mer stolt av henne.,, Hon somnade igår som vanligt vid 19.30 utan problem vaknade inte en endaste gång innan klockan slog 7.05 imorse... Våran duktiga tjeja.. :D Stolt mamma till underbar tjeja som sover hela nätter... :) Underbart..

Idag va det dagis igen 9-13 kort dag, vart en lugnt morgon när vi kom till dagis så va det bara för Tuwis att sätta sig så va frukten serverad... Mumma... Inget gråt idag.. skönt.. :D

Ja skulle ta bussen men den kom aldrig men tillslut så kom den så ja hann till salongen i tid.. Så idag har ja gjort nya naglar.. :) Skönt och äntligen få fräscha igen.. Nu e dom med fransk och turkos glitter rand i smileysen.. Fina..

Hämtade Tuwis på dagis vid 13 som sagt sedan hem och började baka... Vi vakade både kanel/kardemumma bullar och kladdmuffins... Mumma..Så det ska ja bjuda på imorrn på Inredningsparty.. Trevligt va.. :)

Nää nu ska ja kolla Äntligen Hemma och sedan Desperate Housewives

Vad ska du göra en tisdags kväll som denna ?? ?





http://iloapp.tcblomgren.se/blog/challe?ShowFile&image=1222530873.jpg

 

http://www.icakuriren.se/Images/Icakuriren/Cache/280/0/108_ik501muffins.jpg

 


VG

idag i skolan fick ja veta hur provet gick som ja hade i fredags i ämnet vård och omsorg... Ja va ju jätte nervös för ja tyckte sj inte att det gick bra.. för ja hade missat en fråga men jag fick VG... hihihihihi är sååå stolt och fick VG i hela kursen i slut betyg, bra va??? Jag e sååå glad och stol över mig sj.. hihihi




Fick en kommentar:

Medicinsk grundkurs är en spännande men väldigt mycket fakta om kroppen och allt vad det innebär - Men kul och lärorik är den=)Jag läser på Moa-skola, har inte kommit under fund med om du med gör de eller om du läser på Birgitt eller de andra som heter något med kompetens..=) Men hoppas de kommer gå bra, jag önskar dej Lycka till!

Söt dotter du har!

Kramar en läsare=)

Svar: Ja vi hade ju introduktionen idag och gick över lite övergripande av kursen och kan tänka mig att den är intensiv men som du säger kul och lärorik..Ser fram emot nästa lektion på onsdag ...
Jag går på KUI ( kompitens utvecklings institutet ) ligger på tanneforsgatan över Gina Tricot..
Men vart lite nyfiken vem du e, trogen läsare eller??
Skoj me kommentarer, fortsätt tjejen?? Du har ingen blogg??

Tusen tack igen Tuwis är helt underbar...

Kramar till dig




Nu kl. 17.00 så ska ja och Mogge till dagis på utvecklingssamtal för Tuwis... Skoj.. :D

kväll blir det inte mycket gjort annars, tuwis e inte sig sj riktigt, trött, vill inte äta och bara slö.. Men ingen feber.... Peppar peppar...Inte henne likt Men hoppas det ger sig..

Ha en toppen kväll

Pössar


Helgen rusande

japp denna helg har verkligen rusat förbi, jag har inte hunnit me bloggen överhuvudtaget.. I fredags hade vi mys, lagade god mat, vart ett glas rött eller två. Och idol som resten av svenska folket, men åkte rätt ut,,, Hmm ja e osäker på den frågan, vad säger ni??

Lördagen bjöd på mys och åter mys,, Och Taco.. Fia och Ellioth kom hit, ja fick present som tack för att dom fick komma,, En god dusch tvål och en deo... Tusen tack snuttan... :) Och som vanligt när vi umgås me dom så är det trevligt... Alltid.. Mange  va iväg på 50 års fest lr nått så det va bara fia, ja och Mogge som moffsade godis, chips och drack julmust.. Mumma.. Ha tvingade dom att se på körslaget.. hihihihi Det e bra, eller hur fia?? Men åter igen tack för en mys kväll.. Min 4:e hälft,,,

Idag söndag så va vi nere hos mamma en sväng, vi vart bjudna på mat och medans karlarna gjorde det så va ja, mamma och Tuwis ute och busa och gick en promenix me vovven.. Vi lekte i lövhögarna, hälsade på bimbo vid hennes grav, klappade hästarna och korna och sedan gick vi en sväng nere i hagarna.. Mys och skönt att röra sig lite.. Tuwa vart helt slut för när vi kom i  en timme senare så somnade tuwis i mammas famn.. Och sov i en timme men somnade klockrent när vi kom hem igen som vanligt vid halv 8.. Det e inte likt henne kan ja lova iof så sov hon bara bilresan ner som tar 40 min ca hon e van att sova 1,5h varje dag.. Snuttis då... Hon lärde sig me att säga Fjanten.. Mammas katt heter det.. Så när vi va ute så gick hon och ropa på Fjanten hela tiden.. Såå underbart söt.. Snuttan... Hon lär sig snabbt... Duktig tjeja..

Nää nu ska vi sova imorrn är det skola igen,, Medicin Grundkurs börjar imorrn ska bli skit skoj kan ja lova. Och sedan på kvällen så är det unvecklingssamtal på dagis för oss.. Ska bli skoj och höra hur Tuwis är där och med dom andra barnen.. Lite nyfike.. Men som dom säger hela tiden att Tuwa är alltid glad och positiv aldrig elak men tar för sig så det känns jätte bra...

Men nattis på er:

PS: Glöm inte att inredningspartyt e på Onsdag kl. 18.30 och att det är Fars Dag på söndag

http://194.68.4.214/bilder/b/9789162266059.jpg

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00365/kossor_365627b.jpg


RSS 2.0