Sjukling igen!!

Ja mogge är sjug IGEN!!!! Han har ont i halsen och feber men är nu på bättrings vägen,,skönt!! Så han har vart hemme igår måndag och idag tisdag men sak jobba imorgon igen!!!

Igår så va det såå himla fint väder så vi tog en sväng till lekparken och gungade och hade det mysigt sen vart det en promenad kan inte säga lååång idag för att jag har såan värk i magen forfarande efter mina infektionen... VÄrken är såå stark att den går ut och sätter sig i benet!!Har nu gått halva pecellin kuren ska på återbesök på KK-mottagningen på fredag..! Hoppas verkligen att det är bättre då..Fär denna smärta är outhärdlig i längden!!! Usch. va ont det gör!!!


Tuwa är forfarande jätte mammig, helt otroligt,, Så fort jag går från ett rum även om mogge är kvar så börjar hn il vråla och gråta !!!  Och på nätterna så lägger vi henna och hon somnar förhoppningsvis i sin egen säng efter mycket bök, men sen mitt inatten vaknar hon och gråter floder, och hon blir inte tyskt förens hon kommer till mig, då är det som att stänga av helt och hållet och sen sover hon hela natten brevid mig!!!!

Igår så sålde vi Tuwas Baby bilbarnstol, det ringde fok hela tiden så den blev vi av med snabbt så idag blir det och händla en grind till trappen så inte Tuwa ramlar ner.. Hihihihhih

Nää nu ska ja äta lite frukost..

Pöss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0