3:e dagen avklarad

Natten har inte vart så himla skojig kan ja lova er... Tuwa har blivit förkyld.. Hon har fått tillbaka sin hosta rigält me.. Så vi har inte sovit mycket .. Vaknade panik kl 7 vi skulle vapå dagis kl.8.. Ja övervägde att ring aoch säga at vi inte kommer pga av att Tuwa har blivit geno förkyld men väntade lite för ja ville se hon va när hon va riktigt vaken och då va hon pigg och precis som vanlig så vi skyndade oss så gck vi till dagis.. Mogge va hemma så han hjälpte till så vi fick med allt och hann  tid..

På dagis så ar vi vart ute hela dagen idag hade vi ju bara tid mellan 8-11.. Men Tuwis slocknade i vagnen vid 10.00 så vi knallade hemmåt redan vid 10.30 i spö regnet.. Sen så sov Tuwis i 1h 15 min.. Skönt då han ja plocka lite här hemma och varva ner.. det behövs kan ja lova.. Kan ja säga att ja beundrar alla som är "dagis" förkole fröknar eller vad man säger... Ni är grymma.. :) Ja skulle inte palla det så ja förstår inte varför ja gick barn och fritid på gymnasiet... Hmm

Ja ja väl hemma så sov snuttis och lagom när hon vaknade så kom posten och ett paket från Villevalla.. Jippi det har vi väntat på kan ja lova.. 2 mössor och en scarf.. Dom va jätte fina.. Ångrar nu att ja inte handlade lite mer.. Men går fler tåg.. :)

Kl. 13.30 så hade ja tid på KK-Mottagningen ang min mage.. har ju haft smärta i ca 2 veckor och det va som ja misstänkte jag har fått en livmodersinfektion IGEN... Va ju faaaan inte ens ett år sedan ja hade det... Så nu fick ja 2 olika antibiotika.. Hoppas dom hjälper snabbt.. :)

Idag sitter ja här sj igen Mogge är hos pappa och jobbar med deras altan.. lägga klinkers.. SÅ ja år lite skönt tid för mig själv är aldrig fel ka ja lova..

nu ska ja njuta lite och varva ner imorrn är det låång dag på dagis om inte Tuwis har blivit sämre vill säga.. 8.45-14.45...

Tyvärr så hr ja dåligt med bilder att bjuda på men ska leta reda på nått...




Ps: ville bara säga att denna lilla kille ska få en lillebror.. :)



Hur kan man va så perfekt.. ?? <3



Mamma & Tuwa mys
Vi föralltid
Älskar dig min fina dotter..




Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fina ni är gumman! Puss på dig

2009-08-12 @ 22:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0