Härligt Härligt

Tyvärr så tar bloggen skada när det är sådan här underbart väder.. :( Såå himla tråkigt blogg det vart nu ett par dagar men ja ska försöka att bättra mig..

Igår så va vi i himnabadet igen och det vart massa bad och bus.. Grannarna kom senare så det tyckte Tuwis va skoj att Nattis kom... Nattis är som en magnet för Tuwa.. Tuwis avgudar henne.. :) Såå himla skoj och se..Igår så va det stor skillnad från dagen innan på Tuwis i vattnet.. Hon abra kastade sig typ fast hon har stor respekt för det och det är riktigt bra.. Vi va i mellan bassängen så vi kunde bada med henne.. Vi hoppade från kanten och busade massor hon älskade det.. :) En kals bra fredag.. Vi åkte hem vid 14.30 tiden.. Det kurrade lite i magen och Tuwa ville vaeken äta eller drick nått och va allmät gnällig .. Hemma vart det att laga mat och sen åkte vi och köpte glass på Ikano passade även på att gå på IKEA och inhandla en potta och massa hörnskydd och sedan dörrstopp.. Tuwa vill ju gärna stänga alla dörrar..

Tuwa har sovit jätte bra idag, va lite knölig och söva henne men det lyckades efter 1h envishet... Sen sov hon hela natten ill 7.15.. Tummen upp för det..

Bestämde att det vart bad idag me.. SKönt... Så halv 10 va vi i bilen, ett varv till tallen och köpa vatten och sedan linghem nästa och himnabadet.. Vi hängde på låset kan ja lova.. :) Bra,, då fick vi skuggplats för bilen.. :) Va inte lika mycket folk idag som dom två tidigare dagarna men folk va det.. Även idag  vart det massa bad och bus... Vart mest bad i mellan bassängen .. Hon gillar det verkligen.. Träffade oxå Kicki hennes man och lilla Linnea... Skoj..!!!
Nu hemma igen ska det bli Tacos sedan drar vi ut till träskäng en sväng.. Är ganska trött efter en dag på stranden...

Vill göra om i Tuwis rum men vet inte riktigt vart ja ska hitta inspiration,,, Så hjärnan måste få lugn och ro så den kan jobba lite på den fronten.. :)

Ha en toppen lördag



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0