Lördag em

Nu har folket vart här, eller det va Mamma, Leffan, Petra, Fia , Mange och Ellioth... Tack snälla ni för det Mogge fick.. Jätte fint.. :)

Det vart tårta och en del kaffe.. hihihi Som vanligt...

Vi bestämmde oss för att vi skulle grilla, mumma så det va bara att åka upp till Tallen och inhandla nått det blev fläskfileé, kroketter, Bacon lindade sparris och bea-sås.. Låter inte allt för otäckt va.. *ler* Det va mumma kan ja garandera er.. Tuwa åt upp allt i tallriken och ville ha en potion till, Mammas & Pappas duktiga flicka.. :) Och nu är vi propp mätta, Tuwa har fått på sig pyjamas och kollar Puh innan sängen om 20 min ja sitter här och Mogge vet ja inte riktigt vad han gör..
Ska snart gå över till Emelie ( grannen ) och fixa mina naglar eller ja ska inte göra om dom för det gjorde ja ju för 2 veckor sedan utan ska bara måla  fransken i anna färg.. Lime grönt.. hhihihi Men om 2 veckor ska ja göra om dom igen.. Lääängtar... :) hihihi Ikväll blir det ett glas vin eller två kanske vem vet.. Och lite chips har ja köpt som vi kan äta på ja och Mli.. Lite tjej mys.. hihii Och lilla Nattis..

Imorrn så kommer pappa & gun och ska fira Mogge så tårta igen... Vi har nästan en hel kvar... Shit vad vi får äta.. Får kanske bjuda grannen på lite... hihihih

Ja Ja tänkte lägga in bilderna på dagens inköp innan ja går så här kommer dom:



T-shirten Mogge fick utan mig & Tuwis



Tuwas zipp tröja från Kappahl



Tuwas nya dress från kappahl



Nya fodrade gummistövlar Everest..





Kommentarer
Postat av: Madeleine

Den där dressen är sååå fin!!! Kul att hitta till din blogg ;-)

2009-08-24 @ 19:24:27
URL: http://www.muppsan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0