Smyckespartyt= Lyckat!!!

Tack alla för att ni kom och vill komma.. Det va skoj att så himla många kom.. Vi va tio tjejer, 2 barn och sedan Mogge och hon som höll idet... Bjöd på fralla och kaffe, saft till resten som inte dricker kaffe.. :) hihihi Vart en bra försäljning.. Alla beställde nått.. Inte illa.. Skit fina smycken..

Jag fick ju ett smycke som tack för att ja va vännina, hade ja inte en aning om så då tog ja ju det som ja hade bestämt mig för att ha... Vart en hammrad stav som det står Mamma på och på baksidan står det 2008... Och sedan en vit och en rosa liten pärla... Vart super nöjd så det ska ja ha på mig på fredag,,, :) hihiih

Vart en stressig dag igår, kanske ni märkte ni som va här... Först jobba och sedan hem och städa för det tror ja inte karlar kan.. ;) Göra mat och vi skulle sätta i det sista av håret me.. Så det skulle i... Det va stressigt men det vart tillslut lyckat.. Tack Igen Alla.. :)

Tack Fia & Johanna för den fina Orkideén.. Jätte fin.. :)

Idag har det vart en proppad dag, Mogge började ju på NYA jobbet idag.. Åkte hemmifrån vid 5.30 imorse då sov ja och Tuwis..Ja gick upp kl. 6.. Tuwis fick sova lite längre så under tiden hon sov så packade ja, gjorde i ordning mig och åt frukost och ta medicin.. 6.20 så försökte ja väcka henne men hon va sååå trött.. Men 10 min tog det och väcka henne.. Skulle ju inte äta nån frukost här hemma så det va ju bara borsta tändera, byta blöja och klä på henne och sedan iväg till dagis.. Idag började hon 6.45.. SÅ hon åt frukost där, och det hade gått bra.. Skönt.. Och inga problem och lämna henne idag heller även att hon va trött .. Såå skönt att det går så bra som det gör, peppar peppar.. :)

Nääähe ska återgå till min fina familj...Som ja älskar över allt annat... Jobb imorrn igen 16.00-21.00.. Innan stan me Fia kanske... Vi får se hur det blir.. :) Sen är det fredag och Ladies Night.. :) hihihh

Ha en toppen kväll..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0