Renovering

Ja torsdag idag, och idag kom PEAB hit och skulle börja riva halva badrummet,för det va ju det enda dom skulle göra enligt Riksbyggen.. Dom börja riva och mäta fukt.. Hela väggen är dyngsur och golvet me så nu ska allt hela badrummet rivas ut och göras om.. Och det va möggel bakom som vi misstänkte.. Så nu måste vi hitta ett annat tillfällit boende.. Hoppas riksbyggen ka fixa nått, men när vi prata med dom så lät det som att dom inte bryr sig.. Hmm..

Snacka om att man har otur i livet, är det inte magen, knät, hosta, jobb så kommer detta, när det livet bara flyta på och gå som på räls,, Vissa msk har ju den turen.. Men inte vi.. Börjar bli lite orolig för skolan me.. Har 14 uppgifter som ska in på 4 veckor.. Men nu kom detta me och vi måste flytta!!!
Men men sitter på kvällarna,det är inte tiden som är problemet utan att tankarna flyter iväg på annat håll.. Men men!! Så Mogges födelsedag blev ju rolig, eller inte.. Blir inget firande här hemma.. :( Men nästa helg ska vi fira honom och våran 8 års dag!!!

Idag jobbar mogge 11-20 petra och charlie ska komma en sväng, skoj och ha nått annat och tänka på en stund.. Och ikväll så ska vi titta på fotboll, Robin spelar.. Tuwis gillar det, hon älskar verkligen att se på honom när han spelar.. :D Kommer bli skoj, se om petra vill me oxå.. :D

Nää nu ska ja mysa ner mig lite i soffan me min sessa och titta på tingeling, om 1 månad kommer 3:e filmer hem i brevlådan, har ju bokat den för den släpps då..:D Ser vi fram emot..:D

Ha en bra torsdag

Pöss på er

http://giirlylicious.se/files/images/10538_img_4649cc9cf41e6.jpg

 

 


Kommentarer
Postat av: Lisen

Hej!

Tråkigt med fuktskadan. Hoppas allt orndar sig till det bästa. Jag har läst din blogg till o från i över ett år, men dumt nog aldrig kommenterat.Halkade in på den av en slump en gång. Tycker ni verkar vara en urmysig familj o jag smälter när jag ser din dotter på kort. Gud så söt=) Är lite nyfiken..ni verkar ha det så fint hemma av de skymtar man ser från kort o så. Var bor ni? Är det hyresrätt bostadsrätt eller hus? Ha det toppen!

2010-08-19 @ 19:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0