Bilder :)

Ja jag lovade ju er lite bilder från våran dag på fenomen magasinet...

Och här kommer dom och även lite andra bilder.. Va beredda på MASSA bilder.. :)

När vi lekte me Play Doo lera här om dagen, det va jätte skoj.. Tuwis gillade det skarpt..

Balans platta på FenomenMagasinet

Tittar på "Nemo"

Mogge gillade att leka pilot...


Idag:


Ja detta lägg vart bara massa bilder, har ingen ork att skriva, och jag vet inte riktigt vad ja ska skriva heller..

Tuwa har vart hos Mormor gun o Morfar idag och busat och haft skoj, Tusen tack för hjälpen, hon sov även där inatt pga att vi skulle upp tidigt och så Tuwis skulle slippa följa me till sjukan.. För ja vill så gärna ha med Mogge på alla mina undersökningar och och det hoppas ja att alla förstår och inte säger nått annat.. Det e tufft..

Tuwa hade sovit jätte bra i natt, somnat runt 21.00 utan välling som vanligt våran duktiga tjeja, och sovit hela natten vaknade vid 9.30 imorse och bara hade skrattat rakt ut.. Erkänn duktig.. Hoppas hon sover lika bra hemma inatt.. :) Efter sjukan och röntgen så åkte vi hem och käkade lite frulle och bestämde sedan att vi ska kanske ta tag i och köpa en present till perosnen i frågan som fyller 40 år idag.. Madde.. Grattis Favvis Faster.. :) Vi ska ju på 70-tals fest på lördag... Så vi va och inhandlade en present sedan vart det ett varv på ikano för att hitta nått att ha på sig.. Men det fanns inget.. Ja har ingenaning om hur ja ska klä mig, vill ni hjälpa?
Hur såg tjejerna ut på 70-talet? Hmmm skit svårt.. Nu har ja vart på en 50-tals fest, en 80-tals fest och nu då en 70-tals fest och tror att detta är den svåraste.. :S Men men vi får se vad ja hittar på.. :D

Tuwis sover sedan 2 h tillbaka, skönt, det va ja som nattade henne idag, fick läsa 4 st godnatt sagor,, men det e så underbart och ligga brevid henne i hennes säng.. Skruttan är stor nu.. Går alldeles för fort.. Stoppa tiden e ni snälla...

Imorrn ska ja in till stan och träffa tjejerna över en fika, underbart skönt. Själv me denna gång, känns som ja behöver det efter allt.. Det är vart ett jobbigt slut på året.. Sen ska ja på massage på em vid 16..

På kvällen så ska vi va barnvakt åt lilla Elton, lite nervit men det ska gå bra.. Han känner mig och ja honom.. Har ju vart barnvakt åt honom tidigare men bara nån timme detta kommer blit längre.. Men vadå ja har nyss haft bebis så det e inte så svårt,,, hihihih Myyys..

Nää ska kolla på filmen me karl nu vi hyrde går.. Fighting... Hoppas den är ok..

Ha en toppen måndags kväll..

Pössar




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0