Ögonen går i kors

Ja efter dessa två nätter så går ögonen i kors, man har inte sovit så mycket och tack vare att Tuwis inte sover.. Hon vill sova på dagarna och ja lyckades söva henne idag en liten stund på min axel när vi kollade på film men sen börjar hostan och hon verkar inte våga somna om.. Hon blir så ledsen och lite rädd när hostan är i detta skede.. Det e lite otäckt att se må ja säga... Inget skoj..

Efter vi kom hem nu i em så har vi lagat mat och Tuwis åt ganska bra för första gången sedan i söndags... Man vet ju sj hur det e när man inte mår bra, man har ingen matlust.. Men det är iaf bra att hon dricker hela tiden.. Det är det viktigaste... Efter maten så gjorde jag även milkshake till henne... Det gillade hon... Mumma.. Man får äta och dricka gott när man är sjuk.,
Ögonen har blivit värre nu på kvällen, det går inte många minuter imellan då vi måste torka ögonen för dom e så geggiga... Stackar sessan!!
Och nu innan läggdax när vi skulle ge henne dropparna, det e en pärs.. Hon skricker och kniper med ögonen.. Men vi måste ju få i dropparna i ögonen... Det e jätte jobbigt även för oss att göra så mot henne men i längden så är det ju för hennes eget bästa.. Läkaren sa oxå att vi måste börja med ventolinet igen, även att hon inte vill men vill hon inte så ska vi puffa när hon sover och få i henne det på detta sett..Peppar peppar säger ja bara... Vilket skit det vart.. :( Lider så enormt med henne så det är sjuk.. Kunde inte nån av oss föräldrar få det ist... Har inte Tuwa haft tillräckligt me skit... Nästan så ja blir arg.. Finns det nån gud , så skulle han faan inte låta henne lida så här, eller hur!?????

Annars har vi bara vart hemma idag och Tuwis har sprungit i blöjan fram till 15.15 så vi satte oss i bilen på väg till VC... Och så kommer det bli imorrn me kanske går ut en sväng på em för att få lite frisk luft.
Men i natt hoppas ja iaf att ja får sova för ja ska till skolan imorrn., så imorrn börjar den vanliga vardagen igen som ja längtar efter... Underbar.. Väntar bara på att Psykologi boken ska komma hem i min brevlåda me.. Det va svårt att få tag på den begagnad så ja köpte en ny.. Inte billigt me skol böcker men men så e det..!!

Sitter nu och tittar på en dokumentär på tv4+  Flickorna som överlevde.. : Brittisk dokumentär från 2007. I januari 1999 inträffade en förälders värsta mardröm, döttrarna Charlene Lunnon och Lisa Hoodless försvann när de var på väg till skolan. I fyra dagar sökte polisen efter flickorna som blivit kidnappade av Alan Hopkinson, en pedofil som var känd för att kidnappa unga flickor. Genom en tillfällighet lyckades polisen få upp ett spår som ledde dem till Hopkinson och mot alla odds hittades flickorna vid liv. Men flickornas vänskap blev märkt för livet. I det här programmet berättar flickorna om sina upplevelser, hur det det känns frukta för sitt liv och hur de mår idag. Även 23/01.

Text tagen från: tv.nu

Usch säger ja bara, ränkt om detta skulle hända, konsigt att sådan händer... Ja tycker det e hemskt!!! Stackarn barn, stackars små tjejer.. Hemskt, tårar har runnit!!!
En värdig dokumentär att se, tycker ja iaf...

http://viktinfo.files.wordpress.com/2009/09/ledsen_thumb.jpg

 

Näää dokumentären är slut och ja ska sätta mig och skicka in lite bilder..

Ha en toppen tisdags kväll

Bilder på min fina sessa:

 

 

Så är ner bäddad i soffan va Tuwis i morse..Myss

 

Tuwis fick på sig sin morgon rock igår morse och va skapligt stolt..:)

Tuwis hjälpter pappa att soppa

Tuwa älskar att läsa även själv.. :)

Min sessa, nu för tillfället när hon har sin dumma ögoninfektion så e hon inte lik sig sj för 5 öre.. Inte ens när hon gör Tuwa minerna..

 

Mamma Älskar dig !!!!

 

http://4.bp.blogspot.com/_QGx__lKkz8c/R4HaJTT_B1I/AAAAAAAAAsU/05UOQwFMf5M/s400/Puh.jpg

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0