Tummen upp :D

Ja nu e ja glad igen.. Hihihi

Dagen har vart lååång kan ja lova, men den har ändå gått relativt snabbt..
Började ju fm med ett läkar besök hos Ewa, hon e specialist på min nya medicin, ja fick ta massa nya blod prover och prata lite, det är skönt och prata med henne.. Mogge va självklart me.. Känns vikitgt att han me honom, och han säger själv att han vill va me för det e ju en del av honom me.. Han kommer ju få leva med att se mig inlagd imellan åt, ha smärta och diareér och att ja går på medicin resten av mitt liv.. Han måste lika väl som ja känna till alla biverklingar, vad kan hända? Vad gör vi då? Ja det finns massa frågor.. Och så e han ju självklart me som en bra stöd.. :D Han e underbar !!
Efter detta möte så hade vi lite dö tid att slå ihjäl, så vi åkte in till stan tog ett varv på Polarn och Pyret och gick självklart där ifrån med en påse, förvånad?? Inte ja.. :D Det vart en tröja till Tuwis men den får hon i födelsedags present.. En svart med röda hjärtan på... Jätte fin, har velat ha den till henna länge, men hennes stl har vart slut men nu fanns det 1 kvar och det va på rean så snacka om tur..
Sen vart det även ett varv upp till Lilla Huset där hade dom 30-70 % rea flyttrea, va ute efter Villevalla kläder med det fanns inga men hittade saker från Jabbadabbado till hennes lilla mini kök.. :D

 

Sen tog vi även ett varv ner till A:hs, ja vill ju ha en snygg hissgardin i vårat sovrum, men hittar ingen i rätt färg eller stl.. Så åkte ner för att se pris, hittade en perfekt som som skulle sy upp åt oss, men ja fick slag när dom sa priset ink, allt.. ca 850:- för en liten fusk hissgardin.. Glöm det.. Shit va dyrt... :S

Va tillbaka på sjukan vid 13.30 skulle ju på besök hos dietisten, hon va super trevlig.. Fick massa tips hur ja ska äta när ja är i ett skov.. Men ja fick även med mig massa näringsdrycker som ja ska ha som kompliment till maten pga att ja inte äter så mycket och ofta och att tarmen inte tar upp det viktiga.. Så fick smaker idag men ska meddela sedan vilka ja gillar och vill ha på recept..
Efter det besöket så kom papi... Han skulle va med på mötet med min läkare Tilman..Ja va jätte nervös innan,tårarna va inte långt borta kan ja lova.. Ja hade hoppats på att läkaren skulle börja med att berätta va tunntarms röntgen visade med det gjorde han inte.. :( Ja fick där emot fråga om det.. Och det vart en lättnad.. Sjukdomen har inte spridit sig till tunntarmen.. Såå himla skönt.. En riktig lättnad kan ja lova.. Även då va tårarna nära... Vilken lättnad.. Nått positivt iaf.. Underbart..:!
Tror det va en lättnad för oss alla.. :D

Efter alla sjukbesök idag åkte vi vidare till träskäng och tog en fika och hämtade Tuwis, Gun va snäll och hämtade henne idag på dagis pga att ja va på sjukan och ja ville ha me Tuwis..
Tusen Tack!!

http://picture.yatego.com/images/49feece7e0ea34.5/914-fortimel-extra.jpg


Första dagen på dagis hade me gått strålande, toppen .. Hoppas det går lika bra imorrn.. Det märks att hon har  busat för hon va så trött nu på sen em och kväll.. Somnade utan protester idag.. Skönt..!!!

Nu ska ja kolla på Bygglov..

Ha en toppen kväll..

Pöss på er

http://snowflakesinrain.files.wordpress.com/2009/05/pricken.jpg

Hittade denna bok på akademibokhandeln igår och va bara tvungen att köpa den till Tuwis, ja och mogge läste den när vi va små.. Jätte mysig.. Och hon gillar den.. Lite lång kanske men mysig bok...

 

 





Kommentarer
Postat av: Angelica

Vad skönt att det inte spridit sig gumman!!! Kramar om

2010-01-13 @ 00:04:35
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0