Fredag

Jaha då va det fredag...

Igår torsdag och det regnade, men vi åkte ut till Ekängen och hjälpte pappa & gun deras mur rasade så Mogge hjälpte till och jag tog hand om våran underbara dotter och vi busade i regnet... Gungade och hade skoj...

Vi åkte där ifrån vid 17 tiden för att åka hem en snabbis så Mogge fick duscha och vi ja bytte kläder tuwis me...Sdan drog vi till en mys kväll i Ljungsbro hos Annie, Nettan och Ellie...
Det vart grillat och det va sååå underbart gott... Riktiga kockar vill ja lova!!! Det vart några glas rött me, mumma..  Vart lite bröllops prat som alltid, :D men mycket annat skoj och tråkigt me..
Tuwa började knöla och va lite halv uttråkad och trött så vi åkte hem vid 22 tiden.. Tuwis somnade i bilen men vaknade när vi stannade bilen, så hon fick sova mellan oss från början inatt.. Och lika bra va det.. Henns förbannade hosta blev värra inatt..Men hon va sååå duktig och tog sin astma medicin och det gjorde hon i morse med utan protester... Duktig tjeja.. Hon kanske har insett att det är skönt nät hon får medicin... Mammas snutta!!!

Nu är Tuwis på dagis dom skulle på en liten utflykt i skogen ta med sig lite frukt och ha en mysig dag.. :D Ja ska börja med hemmet och sedan sätta mig med skol arbetet... Etik o Livsfrågor det va svårare än vad ja trodde...Shit!!!

Nää ska fortsätta kolla på Våra bästa år innna ja börjar..

Imorrn är det Emmas o Stefans bröllop hoppas regnet kan hålla sig borta...

Pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0