Måndag

Ja, mamma säger att jag har tråkiga rubriker på mina inlägg och som ja alltid skriver, rubriker är tråkigt.. Inget skoj!!

Idag har det vart en plugg dag till störta delen, ja tog en paus mellan 13.00-14.00 då ja damsög och skurade lgh.. Det behövdes kan ja lova.. Hihihi Tycker ja!! :D

14.30 hämtadeja sessan från dagis, dom satt då och åt mellis, Tuwis vart överlycklig när ja kom in.. Ropade mamma, mamma hela tiden och bara hoppade i stolen.. :D hihih Mammas sessa!!

Vädret idag bjöd ju på massa utelek idag me, underbart.. Så det vart promenix hem och hem och hälla upp kaffen. skopade upp lite glass till sessan.. La ut en filt och satte upp parasolet så Tuwis satt i skuggan.. Vi blåste såpbubblor, cycklade, gungde.. Det vart även ett varv i skogen för att leta efter liljekonvaljer, men dom som vi hittade och det va massa men dom hade inte slagit ut ännu.. Så vi får vänta några dagar tills vi plockar dom..:D hihihi Men ett varv i spåret 2,4 km och Tuwis gick hela vägen helt sj.. Duktig va!??
Sedan hem och hon hade lite vattenkrig med grabbar o tjejerna på gården men när hon fick vatten på sig så vart hon ledsen.. hihihi Skrutt fia..
Sedan middag och nu sitter jag här har precis sövt snuttan, hon va såå trött.. :D Mammas sol stråle,,

Ps: Vi kanske har fått vattenskade i badrummet... Svetsningen i mattskarven precis vid badkaret har släppt och hela väggen är mjuk och så är det ett hål rakt in i väggen precis vid blandare.. Ringde ju riksbyggen igår och felanmälde det en gubbe kom idag och hade med sig en silikonpruta.. Men den kunde han lika väl ha lagt i bilen, för stänga in fukt är ju inte det allra bästa om ja säger så.. Så nu skulle han kontaka PEAB så får vi se vad som händer.. Men kommer dom inte och mäter innan helgen så ringer ja igen.. Kan ju inte leva med det.. Ju mer vatten som kommer in ju värre blir det ju.. både ja o mogge duschar ju varje dag och Tuwis varannan men hon badar ju och det skvätter så det blir ju inte bättre...Eller hur!?

Nehe nu ska ja kolla på Tv4 dokumentären om Candrah och döden..

Svensk dokumentär från 2010. Candrah föddes med en neurologisk sjukdom och har sedan sex års ålder andats med respirator. I mars 2010 begärde Candrah i ett brev till Socialstyrelsen att få upphöra med sin livsuppehållande behandling och i april fick hon rätt att avsluta behandlingen. Candrahs respirator stängdes av i början på maj. Även 28/05.

Ha en bra Måndags kväll..

Pöss på er

http://www.rentevent.se/filer/697/s%C3%A5pbubblor.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0