Gråt och jobbigt

ja idag va det verkligen en heldag i skolan, från 9-16.. Det kändes verkligen i huvudet kan ja lova er..
Mogge började inte förens kl: 11 idag.. så det va han som lämnade våran prinsessa på dagis och va inte roligt för honom kan ja lova.. Det va ju tur att det inte va ja som lämnade henne idag för då vet ja inte vad som skulle kunna ta åt mig..
Jag vill inte säga vad det va som hände men han ringde mig i skolan och han grät lite, eller han hade tårar i ögonen som han sj sa och en stor klump i magen.. Det fick mig att börja gråta i skolan när han berättade vad  hur det gick till när han lämnade sessan..
Det va såå tuffat kan ja lova!!  Usch, så imorrn ska vi på föräldrarmöte och då ska vi ta upp det..

Robin va och hämta Tuwis idag på dagis, och snacka om att hon vart snopen och glad, det är verkligen morbrors tjej.. Han gick ett varv i spåret med Tuwis så hon fick busa av sig lite och va ute.. Bra där Robin!!
Ja va hemma vid 17.00 ca och då kan ja lova att hon hoppade vid grinden och ropa efter mig och världens bamse kram och puss fick ja.. Åååå helt underbart kan ja lova!!

Så nu på em/kvällen som 2h ja fick med henne så va det bara glada miner och bara massa prat och mys.. Vid 19.00 så sa hon självmant att hon ville sova och bäddade upp sin säng och vi borstade tänderna och sedan så somnade hon.. Det känns tomt för det är dom 2 h ja har sett henne idag,, Men imorrn är ja ledig hela dag och hon me nu... Ringde och sa att hon ska va ledig.. Så det blir bus och mys hela dagen lång!! Läääängtar kan ja lova!!!

Nu har Mogge kommit hem och sitter och äter mat, och vi kollar IDOL jag har även lämnat in den sista inlämningsuppgiften i arbetsmiljö oxå..SÅååå skönt bara redovisningen på fredag kvar nu i denna kurs, SKÖNT!!!!

Ha en bra kväll..

Kram på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0