Helgen

Ja helgen har verkligen gått i lugnets tecken, jag har haft feber,men överlevde endå.. Den har nu släppt skönt kan ja lova..

igår va Mogge inte hemma han va hos sin bror så ja o tuwis hade lite mysigt här hemma.. Vi åt gott, myste, tände ljus och självklart tittade vi på melodifestivalen.. Tuwis dansade och sjöng medans ja slappade i soffan och levde på panodil.. Tuwis somnade vid 21.30 och ja va inte heller så katig då men höll ögonen öppna till 22.30 iaf.. ha ha ha vilken lördag!
Men som vanligt när mogge inte e hemma så sover ja så dåligt.. Alltid likadant.. iof så är det inte bra när han inte e hemma räcker att han sover i soffan så sover ja dåligt.. Är ju van att ha snutten brevid mig..
Han hade haft det trevlig kom hem smygandes vid 03.45.. Och trodde att ja sov, men som han sa sj han känner mig och vet att ja inte sov.. :P

Idag sov vi till 10.00 ca tom Tuwis, hon vaknade vid 06 och ville se bompa men ja sa att hon fick sova liten stund till och hon somnade om till 10.00 inte illa va.. :D

Idag mår ja bättre, men vart en seg dag.. Vid 15.30 pallade vi oss iväg och skulle till valla för att mata djuren men det va tyvärr igen bomat, lite sent på dagen kanske, så vi får åka tillbaka en annan dag.. Tuwis tyckte det va tråkigt men vi kollade på annat ist..

nu e vi hemma och slappar i soffan, vilken slappar familj.. ha ha ha  men det e så skönt ibland! eller hur?

Bröllops planerna rullar på, händer inte så mycket nu.. men mycket av våra tankar går till det..

Hoppas ni får en bra söndag, missa inte solsidan ikväll.. :D

pöss på er

Tuwis o morbror robin i valla i somras!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Hemmafru I Florida

trillade in och lämnar ett spår :)

allt bra med dej??

2011-02-28 @ 02:29:56
URL: http://mylifeinparadise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0