110313

Jaha, godmorgon alla bloggvänner.. Hoppa allt har sovit bra för det har ja gjort!!!  Mogge åkte iväg till jobbet vid 9.30 ca, jag och tuwis låg i sängen och myste fram till 10.00 ca nått längre kanske.. ;)
Så nu har vi ätit frulle tillsammans med Eric Saade, sedan vi klev upp så har han spelats, får inte tuwis att sluta..
och det roliga av allt är att hon kan texten... Min lilla sångfågel... Hon är så lätt lärd, lika så Sara Vargas låt kan hon me som vi aldrig har lyssnat på.. och detta glädjer hennes föräldrar mycket då vi båda älskar musik på alla sätt.. mogge spelar, sjunga för mig är skoj och underbart!!
Hoppas hon kommer älska musik så som vi gör.. Men som det ser ut så så ser det lovande ut.. ;)

Men Eric Saade är den stora idolen nu, och kommer kommentarer hela tiden: Kan vi inte åka till Erikc ja vill se eric ... Så får se om han kommer till stan i sommar igen. för hon såg honom uppträda förra sommaren och det pratar hon om ännu så det gillade hon mycket..:D

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00730/erik-saade_730633q.jpg

Lånad från SvD

 

Ja idag är det ju inte heller så fint väder tyvärr, och ingen bil har vi så tänkte om ja o tuwis skulle åka på en bio... Men vi får se hur vi gör.. Tuwis har ju ännu inte vart på någon bio så skulle va spännande för henne..:D

 

ha en toppen dag..

 

pöss på er

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0