vasaloppet

igår va det lördag och andra chansen i stor mello.. :D Gick rätt vidare? Tycker dock inte ja.. Ja ville ju haft me Shirleys angels men men.. Så är det.. Man har ju lärt sig under årets lopp hur det e.. Men finalen kommer ju bli hur bra som helst!

idag första helgen i mars så är det ju vasaloppet och det är nått som har hängt i sedan vi va barn, pappa är ju skidtokig så vasaloppet har man sett ett x-antal gånger.. Så det har ja sett imorse och ser på nu.. Gillar stämningen och det ska va på tycker ja..:D vet att min far sitter och tittar, han missar nog inga skidor tror ja..:D Älskade pappa!!

idag är det sol skönt, vet inte vad dagen kommer bjuda på idag, slappa men nått ska vi väl hitta på.. mogge ska på ett arbetssamtal på en ny firma idag, håller tummarna att det är där hans arbetsframtid kommer va... Känns som vi behöver lite medvind just nu!!

82 dagar kvar tills vår stora dag, vet inte om ni är trötta på att hör aom allt tjat o vår planering med detta bröllop.. men vi gillar det, och det kommer bli som Annie min bästa vänn skrev den näst största dagen i våra liv.. ett mnne för livet..
Du är näbb korg till tuwis klart me och all dekoration till lokalen.. skönt och ha det ur världen.. Hela tuwis utstyrsel är klar me, har fixat så att rosetten/bandet i midjan på tuwis är i samma färg som skorna..:D hon kommer bli världens sötaste och lysa över oss alla.. Våran lilla prinsessa!! Och hon pratar dagligen om bröllopet, att hon sak bära våra ringar och ha fin klänning och sedan vi köpte skorna så har hon velat gå i dom hela tiden.. hon tycker dom är såå fina!! Skoj och se att hon tycker denna dag är rolig och speciell me.. Hoppad hon minns lite av den senare i livet.. Är ju en stor dag för henne me, när hennes föräldrar ingår äktenskap..:D Myys!! längtar nu!!
va ju o titta om Annies (tärn) klännigen hade kommit men det hade den inte så ja hade tur att ja va ute i så god tid som ja va, va ju och beställde den i oktober.. Som  alla sa att ja va ute i alldelles för god tid, men tydligen inte!!! :D

Nehe, ska dricka upp mitt kaffe och se klart på vasaloppet..

ha en bra dag..

pöss på er

http://kolmardencats.files.wordpress.com/2009/02/vasaloppet_logo_stor.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Annie

Hoppas klänningen är klar snart! Vill så gärna prova den=) Spännande. Vi håller alla tummar för Mogge-kram

2011-03-06 @ 21:12:31
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0