Tur att vi kom hem

Igår så va Tuwis hos Joline en kompis frän ugglan, dom är bästa vänner:) saknar varann massor...
Så vi lämna Tuwis där och dom hade busat massor så Tuwis somna i bilen hem och Joline vade oxå somn tidigt på kvällen:) som hade nog busat hela tiden:)

Under tiden Tuwis var där så passade vi på att åka och kika på lite ute möbler, va ute på ulfåsa möbler och hitta faktiskt ett som föll oss båda i smaken... Ska fundera lite och kolla runt lite mer innan vi bestämmer oss sa vi:) men det där ute va vitt och konst rotting och jätte läckert:) så vi får se:)

När vi kom hem här efter hämta snuttan så hörde vi nått droppade så Mogge öppna luckan under diskhon och såg att det stod och droppa vatten och nedanför i spånet så va det genom blött och helt plötsligt så blev det en fontän i köket, :( inget skoj kan ja lova:( Riksbyggen jour kom men vi fick vara utan varmvatten fram tills idag:( mindre skoj men men det gick bra!
Så ni får vi se hur det blir, vattenskadat kök är inte roligt :( PEAB skulle komma och fukt mäta.. Och föreningen ska komma och kolla eller vad dom sa.. Så troligtvis riva upp hela köket, inget vi ville nu men men :/ det e som det e! Tur att det hände nu och inte när vi är bort rest... Så tur i oturen om man säger så:(

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/335596/images/2012/pic_200577421.jpg" class="image">


Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej :) Jag frågade min sambo hur han hade gjort med mattan i trappen och han hade skurit och slitit bort dom typ.. Det var ju lite jobb med det, men allt försvann till slut. Hoppas det fungerar för er också :) Kram

2012-04-30 @ 20:07:07
URL: http://www.ensidaomallt.se/Emilie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0