V.32

I måndags var vi på Liseberg, vägen ner gick toppen..tuwis e så van att åka bil långt så inget tjat eller gnäll:) underbara unge.. Stannade en gång på vägen och åt frukost. Åkte ju hemmifrån tidigt så det var gott att stanna och fylla på depåerna;) Vi var framme vid 10.30 och vilken kö det var till att få sittplats till Lotta på Liseberg på kvällen.. Vakterna sa att det aldrig vart sådant tryck förrut, allt folk var där för att se Eric saade så klart! Vi ställde oss i den groteska kön i 40 min stod vi och vi snubbla på målsnöret! 2000 sittplatser har dom och biljetterna tog slut 10 personer före oss .:( men men så e det! Lagom när vi köat klart så öppnades himlen och det spöregns ända till ca kl:15 men det hindra inte oss, vi satte på oss regnkläder och åkte karuseller som aldrig före, samt käka mat när det öste som mest.ä.. :) men det gick bra! Tur att vi packade med oss regnkläderna! Tuwis åkte allt hon fick åka, förrutom sagoslotter för det ville hon inte.. Dom stora kaffe kopparna var dom roligast sa hon, dom fick inte jag för att jag e gravid.. Vi spelade på lyckohjul och vann en stor geischa:) tuwis lycka ! Vid 19.00 började vi gå bortåt och ställa oss för att se Lotta. Fick mycket bra ståplatser! Såg scenen klockrent och hade då bra väder :) solen började äntligen att titta fram :) Efter Lotta åkte vi lite karuseller till innan hemförd:) mysigt och åka i skymningen :) Vid gick mot bilen och sa hejdå till Liseberg vid 21.45, då var tuwis trött, hade vart en låååån dag för henne.. Hon och jag gick upp vid 05.15:) och hon hade inte sovit något i bilen dit:) duktig tjej;) Så 11h på Liseberg gick fruktansvärt fort kan ja lova:) Igår dagen efter Liseberg var vi alla trötta så vi gjorde inte så mycket slappa här hemma, städade och hasse oss;) Idag onsdag jag går in i grav. V 32, 8 veckor kvar:) Idag var det även BM besök:) hela familjen var med:) Vikten är + 2 kg till så 10 kg sammanlagt sedan inskrivningen :) ok för mig! Magen hade vuxit 1 cm på 2 veckor så den lilla dippen på kurvan gick upp igen:) Samt så är skritten fixerad och ligger väldigt långt ner redan enligt BM:) se hur/ när hon vill ut i värden.. Stanna där inne iaf september ut, snälla! På fredag är det UL och på måndag läkarbesök för att planera FL bl.a.:) Ikväll är det handboll på tv:n så mys i soffan, Nehe ska kolla sommarlov på tv:n med tuwis innan hon ska duscha och sedan ska vi måla naglarna innan sängen :) Hoppas ni alla haft en toppen dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0