Oändliga tårar

Idag efter utbildningen så hämtade ja upp lillebror för att sedan åka och hämta sessa på dagis, och tror ni det va någon som blev glad över att se honom.. Hon sprang till honom.. :D Morbrors tjeja!
Efter det så åkte vi hemmåt och hämtade Mogge för att sedan åka ut till Ekängen för att säga bye bye till pappa o gun..
Vi åt tillsammans och fikade och gick igenom praktiska saker.. och som vanligt så gråter vi floder.. Herregud jag tycker att det är så jobbigt att dom ska åka och vara borta så länge.. Är så rädd att nått ska hända dom nått.. Är så himla känslig på så sätt, är bara lite pappig. ;)
Tuwis och ja va ju och händlade en alla hjärtans dag present till dom, i hemlighet.. så idag när vi va där ute så gömde ja den i pappas resväska sedna när vi va i bilen på väg hem så messa ja och bad dom kolla i väskan och dom hittade den och blev mycket glada..:D Tuwis hade skrivit ett kort med och skrivit under helt själv.. :D
Så dom hänge upp hjärtat omg över bilderna på oss..Tar kort på det nästa gång jag ser det..:)
Ja kan säga att det är bra och skönt att vi har fullt upp denna månad med flytt och renovering så slipper ja tänka så mycket på att ja saknar dom.. så denna månad hoppas ja kommer gå fort så dom kommer hem snart... hihih Men nästa gång åker vi alla till Thai.. Ingen blir hemma!! Skönt och slippa detta gråtande..;)
Nu ser jag och Mogge på Revenge på tv3 en underbar serie, vi älskar den.. imorgon är det jobb igen sedan ledig lördag och söndag hoppar ja in och tar ett extra pass, bra pengar.. ;)Behövs till renovering..!
På lördag ska vi på Disney On Ice, Tuwis är helt överlycklig att dagen snart är här och ser verkligen fram emot det..:D Kommer ta massa bilder så ni inte missar..:)
Nehe, ska kanske bli lite social och följa med i avsnittet...
Hoppas ni alla haft en bra dag och kommer haen bra kväll..
'

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vi ska oxo på Disney on ice imorrn!

2012-02-03 @ 08:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0