Tjej mys

Efter lite åksjuketabletter och vila så la sig nästan illamåendet.. Men lite höjer kvar hela tiden, jobbigt men men själv valt att bli gravid ;) o i slut ändan är det värt allt man gått i genom dessa 9 långa månader! Man glömmer bort alla krampor och smärtor när man får det lilla underverket på bröstet... Iaf i kväll så va jag på stan med mina nästa tjejer;) Annie, Linda och helene:) Vi åt mat på Olympia och som vanligt alltid lika trevligt ;) mycket skratt mycket tjatter:) älskar't :) dom 3 tjejena får en verkligen på topp humör:) När jag kom en så satt min man på golvet och drack grogg och lyssna på musik, gick igenom alla våra gamla mp3 skivor :) roligt och lyssna på:) Nehe sova lite imorrn packa, städa barnmorskan och sedan gasar vi mot Dalarna och ska bli helt underbart att få pussa på Tuwis :) längre så mycket! Saknar henne nått enormt:) Våran prinsessa! Så godnatt på er:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0