Fredag:)

Fredag igen, vad fort denna vecka har gott :) tyckte nyss det va måndag:) men gör absolut inget en helg men hela min familj:)

Igentligen skulle vi till Jönköping till våra efterlängtade vänner men barnen är fortfarande hostiga och snoriga så tar det nästa helg ist :) äntligen!!! Hoppas bara att inget stoppar det då !

Igår var jag och tyris på US vägning och samtal med <3 sköterska!
Vikt: 6860g alltså + 350g sedan förra tisdagen :) bra jobbat gumman :) så ska det se ut! Längd och huvud tar vi igen om 3 veckor då det oxå är UKG igen:)

Tyra fick beröm för alla sina framsteg och hon charmar ju alla där uppe:) super glad hela tiden!
Efter det besöket åkte vi till mamma och blev bjudna på mat :) inte illa och hämtade hem älskade Tuwis :) sedan hemo lämna kids och vänta på mogge innan ja åkte till maxi för att storhandla, och själv var jag tyvärr inte:(

Idag fredag kommer lillebror och har fredags mys med oss blir tacos :) och let's Dance inför morgonens lördags träning:)

Nere nu blir det en promenad i regnet med barnen :)


Ha en toppen fredag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0