Mysig måndag ❤

Äntligen, rutiner, älskar verkligen rutiner! Man mår mycket bättre!
Mogge återgick till jobbet idag, och kidsen sov till 8.00, gött:) 

Tyra låg och jollra och lekte med sin speldosa som hänger på sängen så ja han göra iordning mig och sedan gå upp och hämta henne! Hon när man kommer in till henne skiner hon upp som en sol och hela sängen gungar för hon sprattlar med benen då hon blir så lycklig när man kommer :) 

Vi käkade frulle, havregrynsgröt har Tyra börjat älska, mycket bra då jag och Mogge äter det varje morgon :) Tuwis är dock inte lite stort fan av det så hon äter youhurt eller flingor eller båda :) 
Efter frulle packa väskor och göra iordning kidsen för att dra till valla!

Nästan inget folk i valla Tuwis hade linbanan för sig själva nästan hela tiden :) vi kikade på djuren och Tyris tyckte hästarna och kaninerna va spännande :) hon satt o hagen där kaninerna springer och man får klappa dom och hon tyckte det va jätte skoj :) 
Efter 3,5h där begav vi oss hemåt för mellis och tomt häng:) kidsen i skuggan och jag i en sol stol! Tuwis får sådana värme utslag på halsen och bröstet så inte överdrivet med sol på den damen:( 

Nu i kväll har jag vart på ikano med mamma, kvalitets tid❤ fika och lite shopping :) mycket trevligt och allt för sällan!
Nu duschat Mogge efter en löptur i spåret och ja ska snart hoppa i säng efter en mycket mysigt och härligt dag :) 

Hoppas ni haft en mysig dag med i sommar värmen:) 

Bild ström av vår dag :







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0