Tålamodet på denna sida

Igår hade jag skrivit ett långt inlägg här men blogg appen vara la ner och andra gången när den gjorde likadant så blev mitt tålamod testat och jag blev irriterad och jag orkade inte !!! Hmm ibland funkar den inte som det ska ! 

Men iaf huvudvärken/migränen satt i hela dagen igår, inte lätt när man är mamma och vill inget hellre än att ligga och gräva ner huvudet och hoppas det försvinner. Men barnen vill ju ändå leka och busa så panodil och Ipren har ja kört kontinuerligt och då har jag iaf kunnat busa lite.. Men när Mogge kom hem tog han Tyra och jag fick ligga:) 
Så jag och Tuwis tog varsitt duntäcket och kröp upp i soffan och satte på filmen Sune i Grekland (inte sett innan) trodde den skulle va bättre än va den va.. Man har hört så mycket om den .. Men det var verkligen en jätte mysig stund, bara jag o min stora tjej!

Igår kom verkligen något med posten som gjorde att jag fick lite darrig röst och tårarna va nära. Papper/broschyr om förskoleklass till tuwa! 
Hon tillhör kärna skola som vi vill att hon ska gå på! Nästa vecka är det öppethus på skolan , någon som kan ha Tyra någon timme lr två ??då vi gärna vill gå båda! 
Hon har blivit så stor, mammas lilla tuttis❤ stora tjejen snart 6 år och snart förskoleklass .. Hjälp stoppa tiden!
Jag tror vad jag kan läsa av Tuwis så är det blandade känslor för skolan ! Hon tycker att det ska bli jätte skoj och spännande men hon är så nervös:) såklart man är lr hur , tryggheten på förskolan ska lämnas och träffa massa nya kompisar, fröknar mm. Ska bli spännande :)

Idag fredag redan, vart tog denna vecka vägen , helgen har vi fullt upp :) så ingen mer migrän nu tack har inte tid med det :/ 

Ska försöka söva Tyra nu sedan ska jag sätta mig med mitt projekt ett tag , finns en hel del att göra innan det snart drar igång på allvar! Håll tummarna för mig :) 

Ha en bra dag alla 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0