Mysig helg

Vilken helg vi haft mysigt, äntligen.. En helg utan några händelser som är jobbiga utan vi hara bara kunnat vara och njutit av sommar värmen... 

Fredagen började med trevligt besök, Tuwis och Molly lekte lika bra som alltid, även att dom ses sällan så är det som det var igår dom sågs, och vi måste ses oftare,, jätte roligt.. Det jobbiga är att Tuwis saknar tallboda ännu mer, men så är det.. Tror det är alla kompisar som hon verkligen tycker om så mycket,, men vi ska dra ihop en sommar fest med alla gamla talliskompisar i sommar :) mysigt,,

Lördag och det var ridning på schemat och innan jag och Tuwis åkte iväg så kom Rickard och junie och hälsade på och stanna ett tag,., 
Så mogge o Rickard fick kvalitets tid ihop, välbehövligt tror ja :) 
Ridningen gick hur bra som helst, det var ju strålande sommar dag så dom fick rida ut, något som Tuwis verkligen uppskattade..
På dessa tre ridlektioner så har hon verkligen lärt sig massa, sitter så otroligt mycket stadigare och bättre i sadeln och behöver inte påminna henne vissa saker, duktig tjej:) en stolt häst tjej..
Och hon fick även ett par ridbyxor av farmor, tack:) lycklig tjej !
Efter det åkte vi hem och landa lite innan vi far ut till Ekängen där vi blev bjudna på smarrig grill middag och glass till efterrätt, tack snälla så himla gott som alltid! Tyra var där emot inte på bästa humöret då hon inte alls hade sovit på dagen så hon va jätte trött oh sedan värmen oxå, men vi åkte hemmåt vid 20.30 tiden..

Idag söndag började dagen med storstädning, skönt och ha det gjort, sängar ren bäddade och allt är fint och dammfritt, medias ja städade va Tuwis ute och lekte och Tyra och mogge badade.. Härlig fm som sedan fortsatte ute i lekparken, hela familjen behrendtz i sandlådan :) mysigt innan det blev en lunch på McD och sedan ut till ljungsbro och Siv & Roland där även Rickard o junie var.. Mycket trevlig söndag... 
Enda tråkiga var att ja paja mitt knä :( spela fotboll med Tuwis o knät går ur led, får tillbaka det men just nu är knät jätte svullet och kan knappt stödja på det:( hoppas verkligen på att det blir bättre tills imorgon, håll tummarna snälla :)

Nu slapp soffan och lite kex och ost med mannen innan måndagen kommer och BVC ovh spruta för den lille,,

Ha en bra söndag kväll








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0