Trött

Mina ögon går i kors, igår var det mycker på jobbet och idag tungt men underbart :)) 
Efter att ga jobbat över så blev jag sen till fritids o dagis men världens underbaraste som har all förståelse .. Fågelboet är bästa tänkbara dagis <3 

Eftermiddagen hemma var mamma o Petra här då dom skulle ja barnen medans vi var på träff med hjärtebarns föräldrar med sköterskor. Ett träff vi har varannan vecka som man verkligen ser fram emot. Sitta och prata o diskutera med folk som vet hur det är, som hur man mår som förälder, vet hur det är i Lund, all oro o rädsla inget är konstigt . Alla har hjärtebarn med olika hjärtfel o vi hjälper varann o stöttar :) 2h går alldeles för fort bara :(

2,5 vecka kvar tills vårt hjärtebarn fyller år och presenter inhandlas lite då o då har beställt av en vän en tavla och kunde inte bestämma mig så fick två olika som ha kan växla med i ramen :) en present! Tyra har så mycket leksaker så försöker hitta andra prylar :) men är jätte nöjd med dessa tavlor som ska pryda hennes rum <3 tack Maria ! 





Imorgon fredag och jag är ledig o likaså båda barnen och vi ska njuta och bara mysa<3 åka i inhandla present till pappa dom fyllde år i veckan och som vi ska fira på lördag ;) 

Nehe ögonen går i kors 

Pöss på er 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vilka fina tavlor? Kan man beställa av Maria? Vill också ha!

2014-09-27 @ 11:52:46
Postat av: Sandra

Vilka fina tavlor? Kan man beställa av Maria? Vill också ha!

2014-09-27 @ 11:52:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0