Sjuk tjej

Natten till igår började Tyra små hosta och vakna till och morgonen visade det sig varför :( hon är genom förkyld:( lilla skrutta! 
Trodde ändå att hon skulle slippa feber men icke, den kom smygande under dagen och vid 18.00 va det ett faktum och panodil gavs :( lilla snuttan!
Även att det gått en tid sedan hennes hjärt operation så är jag lika orolig varje gång hon blir sjuk :( hon är känsligare och infektionskänslig och kommer tyvärr alltid vara det :( och självklart finns alltid risk att hjärtat blir påverkat vis infektioner :( 
Men iaf igår på fm så kom Hanna och Wera förbi på en kaffe och även hämta en barngrind ! 
Hanna klättrade glatt upp på vår vind och ja stod och fota och skratta på säker mark :) snyggt gumman 👍🏻❤️

Tuwis följde hem kompisen Junie efter skolan och jag hämtade hem henne Straxt efter 19.00 då hon även åt tacos där :) roligt !
Hon hade haft en jätte rolig dag/kväll massa bus och disco :) och dom hade även lekt med junies Furby och självklart vill Tuwis ha en sådan så idag åkte vi till ikano för inhandling av nya kläder inför skolfotograferingen på måndag även inköpt en Furby till Tuwis lycka! Och den har hon nu hållt på och lekt med hela em/kvällen :) 
Papp & Gun kom även på em på en kaffe och lite bus och lek med kidsen :) kul med besök! 

Nu sitter vi i soffan efter grillning och go middag! Lördags mys❤️

Ha en toppen lördag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0