Vardag hos fam. Behrendtz

Klockan ringde tidigt imorse men det kändes ändå ok att kliva upp. Och ännu mer när man såg att solen lös.. Underbart...

Väckte Tuwis som var väldigt lättväckt idag:) skönt! Vi han göra iordning oss innan Tyra självmant vaknade av att vi styrde på nedervåningen :) 
Även hon vaknade med ett leende iof så gör hon det varje dag! Tror inte hon vaknat ledsen eller arg någonsin! 

Alla väskor var färdig packade bara mediciner till Tyra skulle i så nu var den vanliga vardagen tillbaka! Jag lämnade Tuwis på fritids och mogge lämnade Tyra på dagis!
Tuwis möttes av fritids personal som hälsade henne varmt välkommen tillbaka med en kram och inga ledsna ögon utan spända :) och för Tyra hade det gått jätte bra med ! Hon hade rusat in på dagis och vinkat glatt och sagt hej då till pappa ❤️ duktiga tjejer, skönt att det inte va några problem! Det e ju ändå 9 veckor sedan dom gick hem på sommarlov!

Efter jobbet idag så hämtade jag Tyra och åkte hem med henne till mogge och sedan åkte jag till saga och hämta Tuwis då Vickan hämtade Tuwis på fritids idag så kidsen kunde leka :) väldigt kul för dom :)
När jag hämtat Tuwis gasade vi mot Norrköping för inhandling av ny säkerhetsväst, ridbyxor och ridspö till nya HT på ridningen :) 
På vägen hem stannade vi och åt på donken!

Nu sover Tyris sedan snart 3 h tillbaka Tuwis la vi precis! 
Då vi i morgon är lediga :) skönt efter en tuff jobbhelg ... 

Hopps ni alla haft en skön helg 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0