Regn regn regn

Idag har det inte gjort annat än att regna va? Såååå himla tråkigt usch! Vi hade ju plan på att bli klara med altan och trätrallen tills vi åker till Dalarna men så lyckat ser det inte ut tyvörr:/ 
Idag har mogge enbart vart och inhandlat lite mer virke för att färdigställa ramen och även då vi ska bygga trapp upp till förrådet :)

Annars idag började vi med möblera om tuwas rum, rensa och göra iordning på övervåningen! Mycket skit har man och kidsen samlar på sig oxå? Städade hela övervåningen och bäddade rent i sängarna o tvättade upp det :)

Nu ikväll var jag iväg på möte med festkommittén på jobbet om vår klinikfest! Mycket planerande mycket att tänka på men det kommer bli kanon bra :)

Nu sängen imorgon ska jag o tjejerna troligen till solsidan o svärmor så mogge kan jobba på altan/trallen! 

Godnatt alla 

Bilder pp Tyra bus i soffan idag då Tuwis var hos saga o lekte ❤️
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0