Underbara Dalarna

I söndags morgon packade vi in oss i bilen och gasade mot Dalarna och Orsa :) 
Resan tog ca 5h med tre stopp och inget gnäll, gråt, skrik av kidsen utan dom är så otroligt duktiga under bilresorna :) stolt över dom att dom orkar sitta stilla och hålla humöret uppe så länge och sammanlagt sov dom 30 min på hela resan ;) 

Vi kom upp till sol och härligt väder :) vi grilla och hade det mysigt! Innan sängen för kidsen blev det en promenad på campingen och kidsen kunde leka lite i olika lekparker :) 

Dag två började med regn så då åkte vi in till Mora och gick på stan, shoppade lite och åt glass och lagom vid hemförd sprack det upp och blev varmt och fint så hem och Tuwis och mogge bada!
Kvällen igår bjöd på grillat, fin kväll badminton och speedminton spel😄 roligt är det:) blev några glas vin och även kortspel:) toppen kväll !

Idag tisdag har det vart kanon väder badning har vart prio nu är vi på väg in till Mora för inköp av lite saker :) 

Hoppas ni alla har det toppen för det har vi i fantastiska Dalarna ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0