Ålders noja

Nu börjas det, haft lite små ångest hela året men nu är det nära.. 30 år.. Tycker verkligen inte det va längesedan jag fyllde både 18 och 20 ...:) men tydligen 😁

Men iaf denna födelsedag ska firas som aldrig förr! Stor fest anordnas och idag va sista osa. Och än sålänge så mycket folk 😍 o kommer bli årets fest.... Fasan va kul vi ska ha ..... Hihi

Men innan dess så är jag 29 och livet är jobb, hämta dagis/skola, Aktiviteter, laga mat, tvätta , duscha barn o dig själv , handla och nu sova!
Just nu går ögonen i kors och klockan ringer 05.40 :/ usch.. Men men jobba måste man ... 

PS: idag fick jag och Ulrika post på jobbet:) ett kort från ett föräldrapar som vi bistod vid förlossningen och dom tacka och va så nöjda med allt :) o h värmer så härligt i hjärtat .. O då det skriver till just mig o ullis känns härligt ❤️ Tack! 

Nu sova 
God natt på er 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0