Hostan från hell

Alltså denna jävla hosta är inte att leka med :( det känns som att ja hosta sönder hela lungorna och huvudet exploderar pga huvudvärken släpper inte heller :( bara snor och skit i alla gångar :( usch avskyr förkylning !

Tuwis var åter i skolan idag och med ett leende :) imorgon är det disco och då ska Hon och saga gå tillsammans här ifrån :) mysigt ! 
Dom är så stora :) 

Tyra har idag kännt själv att hon har balans och släppte taget själv när hon stod fler gånger och tyckte själv att det va kul! Hon utvecklas hela tiden och man slutar aldrig förvånas :) 

Mellan hostningar och vilande kom min kära och fina vänn Erik och lämnade av massa grus :) dagen aktivitet att se på :) så nu ska vi bli friska så vi kan göra iordning på tomten :)

Godnatt säger vi och hoppas att hostan är något bättre imorgon. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0