Ögonmottagningen

Ledig dag men ändå vart på sjukhuset :/ denna gång inte med Tyra utan men min stora tjej ❤️ 
Hon har länge ny haft huvudvärk då o då och nu senaste veckorna har hon haft det mer o mer och vi har fått hämta henne i skolan/fritids/aktiviteter så vill kolla upp vad det kan va:/ så ringde VC förra veckan och fick en tid 1/3 och innan dess ville dom att vi skulle ha kollat Tuwas ögon, och det va det vi gjorde idag! 
Så nu är hennes ögon rigält undersökta och det var inget fel på dom! Så inte ögonen huvudvärken beror på . Så får se vad VC säger nästa vecka. 
Tuwa va så duktig, det va mycket undersökningar och droppar i ögonen .. Min duktiga tjeja..:) efter det va Tuwis väldigt ljuskänslig och såg suddigt men vi åkte till ikano och hade mysfrulle❤️lite mamma & Tuwis tid, älskar 😍

Annars idag har vi slappat, myst och bara umgåst... 

Nu sover kidsen imorgon är det tandläkaren för Tuwis och jag ska återigen lägga mig under nålen 😍 gaaah smärtan ser jag inte fram emot men fint kommer det bli .. 
Har även hunnit "piffa" lite hemma men min nya fina bricka från grafitgrå! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0